Lähempänä merta
Yyterin Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

PORI Yyterin Kylpylä

Yyterin Kylpylähotelli

Yyterin kylpylähotelli sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Etsit sitten lomakohdetta perheellesi, tasokasta kokous-paikkaa tai vaikkapa upeita puitteita juhlillesi, Yyterin kylpylästä löydät kaiken mitä haet - ja paljon enemmän. Uskomme vakaasti, että monipuoliset palvelumme ja ympäröivä sykähdyttävän kaunis luonto saavat sinut rakastumaan Yyteriin ja palaamaan luoksemme aina uudelleen.

Majoitus

Yyterin Kylpylässä on kokonaisuudessaan noin 300 vuodepaikkaa. Lähes jokaisesta huoneestamme avautuu upea merellinen näköala dyyneille. Voit viettää rentouttavan yön 100 cm:n levyisessä sängyssä päivän monipuolisten aktiviteettien jälkeen. Huoneiden varustukseen kuuluvat muun muassa TV, puhelin, jääkaappi, kylpy/suihku, maksuton WLAN sekä hiustenkuivain. Hotellihuoneita on 113, joista 3 sviittiä ja 3 on eläinhuonetta. Koko hotellimme on savuton.

Rentoudu ja virkisty hoidoissa"

Kokoukset & Juhlat

Tarjoamme käyttöösi ajanmukaiset ja viihtyisät kokoustilat ja monipuoliset kokousvälineet sekä mitä kauneimmat ja tunnelmallisimmat puitteet monenlaisille juhlille. Joustava palvelumme takaa tilaisuutesi onnistumisen, osallistui siihen sitten 10 tai 300 henkeä. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin voimme yhdessä suunnitella sinulle parhaan mahdollisen paketin – sopivimmasta tilasta aina tarjoiluihin ja oheisohjelmiin asti. Kokoukseesi voit yhdistää myös työhyvinvointi- ja virkistystuotteitamme.

Kylpylä & Hoidot

Olitpa sitten perhelomalla tai kokousmatkalla, Kylpylä Merenneidossa vietetty aika on rentoutumista parhaimmillaan! Lämpimän veden, hierovien putousten, porealtaan, turkkilaisen ja suomalaisen saunan yhdistelmä virkistää niin mieltä kuin kehoakin. Perheen pienimmille riittää riemua pienten puuha-altaassa ja vähän suuremmille vesiliukumäessä. Isossa ulkoaltaassamme nautit ulkoilman raikkaudesta ja lämpimän veden syleilystä jopa talvellakin. Jos haluat kohentaa kuntoasi, onnistuu se helposti 17 metrin kuntoaltaassa tai kylpylän vieressä olevalla kuntosalilla. Jos taas kaipaat lisää hemmottelua, Yyterin Kylpylähotellin Hyvän Olon keskuksessa saat monenlaisia kuntouttavia, kaunistavia ja rentouttavia hoitoja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen, että lomasi on taatusti onnistunut.

Ravintolat

Ravintolamme hemmottelevat makunystyröitäsi oli sinulla sitten pieni tai iso, suolaisen tai makean nälkä. Yyterin Kylpylähotellin meriravintolassa voit nauttia herkullisesta ruoasta upean kansallismaiseman keskellä, aavan meren levittäytyessä eteesi. Päivittäin katamme monipuolisen noutopöydän aamiais- ja lounasajaksi. À la carte -listaltamme löydät varmasti mieleisesi herkut. Piano baari ja kahvila -aularavintolassamme on aina tarjolla tuoretta kahvia, virvokkeita sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Voit lukea siellä myös päivän lehtiä. Allasbaarista voit tilata juotavaa ja syötävää ja istuskella hetken altaan reunalla kylpylän lämmössä. Lisäksi kesän tullen aukeaa 1000 hengen meriterassi.

Aktiviteetit

Yyterin Kylpylähotelli on tulvillaan erilaisia aktiviteetteja. Saat nopeasti hien pintaan kuntosalilla tai pyöräilemällä ja lenkkeilemällä Yyterin kauniissa kansallismaisemassa. Voit lainata vastaanotosta niin sauvakävelysauvat kuin muitakin urheiluvälineitä. Kesällä voit pelata rantalentopalloa pehmeällä hiekalla ja käydä välillä pulahtamassa meressä tai uima-altaassa. Talvisin dyyneillä pääsee hiihtämään ja laskemaan pulkalla mitä upeimmista pulkkamäistä. Alueella on myös golf-kenttä, kansainvälinen surfkeskus, ratsastustalli sekä minigolfrata. Hotellin aulassa on erilaisia pelejä ja biljardipöytä sekä maksuton internetpääte. Perheen pienimmille on oma puuhahuone, jossa voi leikkiä, piirtää tai vaikka pulikoida pallomeressä. Puuhahuoneen läheltä löytyy myös pingispöytä.

Lisätietoja: www.yyterinkylpyla.fi

Osoite: Sipintie 1, 28840 Pori

Yyterin Kylpylä Facebookissa