Varaa
loma

HAE >>

Imatran Kylpylä – kesä jatkuu kylpylässä

Imatran Kylpylä – kesä jatkuu kylpylässä

SYYSKUU 2023
Imatran Kylpylä, Imatra
https://www.spa.fi/kylpylat/imatran-kylpyla

Imatran Kylpylässä viihdyt monilla altailla ja nautit hyvistä palveluista sekä Saimaan upeasta luonnosta ja erilaisista aktiviteeteista. Olemme loistava lomakohde niin perheille, pariskunnille kuin kuntoilijoillekin ympäri vuoden.

Kylpylälomailijan paratiisi

Taikametsän 16 altaan suuri kylpylä on teemoitettu Saimaan luontoon. Rentoudut pore- ja virkistysaltaissa, treenaat vesiuoksu- ja kuntouintialtaissa ja hellit lihaksia kuuma- ja kylmäaltaissa. Allasmaailman täydentävät huikea 80 m vesiliukumäki ja taaperoiden oma allas sekä lämmin ulkouima-allas, joka on sitä mahtavampi elämys, mitä viileämpää ulkona on. Imatran kylpylässä loman hintaan kuuluu kylpylän vapaa käyttö joka päivä klo 8–22. Meillä käyntikertoja ei lasketa.

Monipuoliset aktiviteetit

Imatran Kylpylän ympärillä avautuu upea Saimaa, ja rannastamme on helppo lähteä vaikka melomaan, suplautailemaan tai risteilylle. Syyskuussa 1,5–2 tunnin risteilyjä Saimaalle tehdään perjantaisin ja lauantaisin.

Kylpylän ovelta pääset myös luontopoluille ja liikkumaan ruskan kaunistamaan järviluontoon. Kävelymatkan päästä löytyy monipuoliset liikuntapaikat esimerkiksi frisbee golf -rata, yksi Suomen suurimmista Pump track -radoista sekä hyvät polut maastopyöräilyyn. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi kanootit, suplaudat ja polkupyörät.Kylpylässämme on hyvät palvelut, kuten ravintoloita, kuntosali ja ohjattua ryhmäliikuntaa. Kaksi kertaa viikossa meillä on tanssit tai liveiltoja – perjantai-iltaisin ravintola Tähtitaivaassa esiintyvät tanssinystävien suursuosikit.

Edullisesti ruska- ja syyslomalle

Imatran Kylpylässä loman hintaan sisältyy aina majoituksen ja kylpylän vapaan käytön lisäksi runsaat buffet-aamiaiset, kuntosalin käyttö sekä pysäköinti. Lomapaketeissamme on myös lisäetuja. Esimerkiksi vähintään 2 vrk Ruskalomaan 3.9.–2.10. sisältyy risteily Saimaalle tai kahden tunnin polkupyörävuokra. Ruskaloman hinta on alk. 140 €/2 vrk/hlö/2 hh.

Syyslomalle 15.–29.10. 0–14-vuotiaat lapset pääsevät mukaan ilmaiseksi, kun he yöpyvät samassa huoneessa aikuisen kanssa – aikuisten loma varaat päivän hintaan verkkovaraamostamme. Kun valitset ennalta maksettavan säästöhintaisen Syysloman säästät majoituksesta riippuen 20–50 €/yö!

Eläkeläisille tarjolla on edullinen kahden vuorokauden loma puolihoidolla alkaen 159 €/2 vrk/hlö/2hh.Tervetuloa syksyiselle lomalle Imatran Kylpylän lämpöön! https://www.imatrankylpyla.fi