Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Juhannus Haikossa

Tarjous!
Vietä keskikesän juhlaa Haikon Kartanossa meren rannalla!

Juhannuspaketti Haikossa, 1 vrk 22. - 23.6.2018 sis.

- Yöpymisen valitussa huoneluokassa, kun kaksi majoittuu
- Tervetulomaljan
- Juhannusaaton illallismenun Kartanossa TAI illallisbuffet Villa Haikossa (pöytävaraukset ennakkoon)
- Rannan juhannustanssit Villa Haikossa
- Juhannuskokko meren rannalla (säävaraus)
- Sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille
- Runsas aamiaisbuffet Kartanossa
- Ilmainen pysäköinti

Tutustu ohjelmaan ja varaa

Juhannusloma alk 185€!

Tarjous!
Päiväkummun juhannukseen kuuluu sauna, järvi, kokko ja tanssit! Tule mukaan viettämään juhannusta kanssamme. Juhannuspaketti alk. 185 € / hlö sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa, puolihoitoruokailut, elämyskylpylän käytön, juhannusjuhlat ja kesäfiiliksen!

Juhannus Summassaaressa

Tarjous!
Juhannusaattona kokko ja haitarimusiikkia rannassa (säävaraus). Voit myös pyrähtää Juhannustansseihin läheiselle Kukonhiekan tanssilavalle, jossa tanssittaa pe 22.6. Neljänsuora ja Tarja Lunnas & Rosso ja
la 23.6. Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani ja Anneli Mattila & Recados.
Meno-paluu kuljetus.
Hinta pe - su 22. - 24.6, 2 vrk 128 € / hlö / 2 hh.
sis. majoitus 2 hh, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin käyttö. Voit varata myös erillisen Kukonhiekan tanssipaketin alk. 150 € / 2 vrk / hlö / 2 hh.

Kesäfiilistä Ruissalossa

Tarjous!
Rentoudu lämpimissä altaissa tai pulahda virkistäviin Airiston aaltoihin. Hemmottelevat hoidot, aurinkoiset terassikahvit ja kiireetömät illalliset kuuluvat myös kesälomaan. Lisäksi Turun nähtävyydet ja tapahtumat kivenheiton päässä!

Tarjous: Plussa-kortilla -10% alennusta päivän hinnasta, kun teet varauksen osoitteessa ruissalospa.fi tai p. 02 4455100. Etu ei kerrytä Plussa-pisteitä.

Plussa-kesätarjous 2 vrk

Tarjous!
Rauhalahdessa loma ei ole tylsä! Nauti kylpylässä ja hoidoissa, herkuttele. Tiistaisin ja myös kesätorstaisin on tukkilais- ja savusaunaillat. Uutuutena on savusaunaillat perjantaisin 29.6. - 17.8. Lisäksi voit pelata frisbeetä / minigolfia, keilata, ratsastaa, meloa ja SUP-lautailla. Naapuriin avataan 22.6. uusi Eläinpuisto ja kesäteatterissa on musiikkikomedia PERTTI Spede Pasasesta. Katso myös juhannusohjelmat!
Tarjous 2 vrk sis. aamiaiset, kylpylän, lomaohjelmaa. Perhehinta sis. maks. 4 hlöä, joista 1-2 aikuista, lapset alle 17 v., lisälapsi 58 €. Lisämaksu 1-hengen hotellihuoneessa 58 €.

Kesän mukavat perhelomat

Tarjous!
Varaa nyt kesäloma Imatran Kylpylästä mukavaan pakettihintaan. Upeaan luontoon ja ulkoilureiteille pääset kylpylän ovelta. Lähellä on myös yleinen uimaranta, jonka matala hiekkaranta sopii myös pienemmille kesälomalaisille. Pienimmät lapset viihtyvät leikkikentällä tai sateen sattuessa leikki- ja pelialueella kylpylän Promenadikadulla.

Taikametsän laajennettu allasosasta avataan 16.6.2018, Koe entistäkin isompi Taikametsä!

Kaikkiin lomahintoihin sisältyy vapaa pääsy koko Taikametsän alueelle.

Parasta aikaa yhdessä

Tarjous!
Aurinkoinen Naantali ja kylpylän lämpö ovat lomailua parhaimmillaan. Rentoudu altailla ja hoidoissa, herkuttele valmiissa pöydässä ja tee retki Naantalin idylliseen vanhaan kaupunkiin.

Tarjous: Plussa kortilla -10% alennusta päivän hinnasta, kun teet varauksen osoitteessa naantalispa.fi tai p. 02 4455100. Etu ei kerrytä Plussa-pisteitä.

2 yön lomat

Tarjous!
Meillä hyvän olon hotellissa Helsingin keskuspuiston laidalla huonehintaan kuuluu aina raikas buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalikäynti. (2 hh alk. 160 € / 2 yötä, tarvittaessa 1 lisävuode 1 lapselle lisäveloituksesta). Hinta voimassa kesällä 18.6. - 5.8.2018 joka päivä kun majoitutaan kaksi peräkkäistä yötä. Tsekkaa tarjous myös uusiin upeisiin Superior-huoneisiimme. Huoneita rajoitetusti. Tervetuloa!