Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Syysloma 2 vrk

Tarjous!
Katkaise arki ja tule ihanalle kylpylälomalle rentoutumaan. Voit osallistua jumppiin, ulkoilla luontopolulla, varata ihania hoitoja, nauttia kylpylästä ja iltaviihteestä. Omaa rauhaa kaipaaville uudet studiot tai tilavat huoneistot.

Syysloma 2 vrk sisältää aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käytön, aamuvesijumpat ma-pe. HUOM! Lokakuussa 9.-25.10. viikonlopun (pe ja la) orkesteritanssit kaupan päälle! Veloituksettomat parkkipaikat.

Syysloma Porvoossa

Tarjous!
Haikon hotellitarjous sis.
- 1 yön majoitus kylpylä- tai kartanohotellissa
- Aamiainen
- Kylpyläkäynti (ajanvaraus kylpylään etukäteen)
- Sisäänpääsy kuntosalille
- Ilmainen pysäköinti hotellin parkkipaikalla
- Kartanossa majoittuville lisäksi butler-service ja aamiaisella kuohuviiniä

Hinta / huone 2:lle
alk. 148 €/yö/2hh, kun yövyt yhden yön
alk. 130 €/yö/2hh, kun yövyt vähintään kaksi yötä
Jää samalla kahdeksi yöksi ja ehdit nauttia paremmin!

Syyslomalle Helsinkiin

Tarjous!
Helsinki tarjoaa viihdettä ja tekemistä syyslomalla. Asu meillä rauhallisesti ja turvallisesti Keskuspuiston laidalla hyvän olon hotellissa. Majoitushintaan sisältyy majoitus valitsemassasi huoneluokassa, raikas ja monipuolinen buffet-aamiainen, sauna, uinti ja kuntosalikäynti sekä mahdollisuus osallistua ryhmäliikuntatunnille. Varaa ja maksa 3 yön lomasi meillä ennakkoon ja säästä -25 % päivän hinnasta!

Loma kahdelle 109 € /vrk

Tarjous!
Varaa lomasi Lohjanjärven rannalle! Tarjoushinta sisältää majoituksen standard-huoneessa päätalossa, tai rinne-/rantatalossa omalla sisäänkäynnillä, aamiaiset sekä kylpylän käytön. Varaa koodilla spa.fi online-varaamostamme tai myyntipalvelusta: myynti@lohjaspa.fi / puh 030 608 40 (ma-pe klo 8-16). Superior-lisä 40€ / vrk

Syksyn 60+ tarjous

Tarjous!
Syksyn miniloma nyt tarjoushintaan 60 vuotta täyttäneille: 2 vrk alk. 120€/hlö 2 hengen huoneessa. Loman aloituspäivä on sunnuntai, maanantai, tiistai tai keskiviikko. Varaukset kampanjakoodilla PRO60 osoitteessa naantalispa.fi

Syyslomalla kylpylään

Tarjous!
Kylpyläpaketti kahdelle sisältäen majoituksen aamiaisella ja kylpylän sisäänpääsyn Kumpeli Spahan. Huoneessa oma parveke tai terassi ja järvinäköala.

Tarjous on voimassa ma-la, ei sunnuntaisin 20.10.2020 asti ja kampanjakoodilla: Spa.fi.

105 € / Yhden hengen huone