Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Juhannussauna ja tanssit

Tarjous!
Rauhalahden juhannukseen kuuluu kylpyläilot, rantaelämä, herkuttelu ja mukava yhdessäolo. Lapsille eläinpuisto. Juhannusaattona illanvietto aidolla 50-luvun Jätkänkämpällä: savusauna, herkullinen non-stop pitopöytä, pihakaraoke, kisailuja ja kokko. Loppuillasta tanssit hotellilla (Hurma). Juhannuspäivänä risteilymahdollisuus Rauhalahden laiturista.

Kesätarjous 2 vrk sis. aamiaiset, kylpylän/kuntosalin käytön. Lisämaksusta savusauna 10 €, pitopöytä 29 €, tanssit 10 €.

Juhannus kylpylähotellissa Punkaharjulla

Tarjous!
Koe yötön yö uudistuneessa kylpylähotellissa Saimaan rannalla! Jos juhannus mökillä ei ole sinua varten, mutta haaveilet perinteisestä juhannuksesta järven rannalla – tule nauttimaan siitä hotelliimme keskelle upeaa Punkaharjun kansallismaisemaa! Juhannusohjelmassamme yhdistyvät suomalaiset juhannusperinteet, upea järviluonto ja hotelliloman vaivattomuus. Juhannuspaketti sisältää 3 vrk majoitus täysihoidolla, uudistuneen kylpylän käytön sekä juhannusohjelman. Katso lisää https://www.kruunupuisto.fi/kruunupuiston-juhannus-3/

Juhannus kylpylässä

Tarjous!
Vietä juhannus Saimaan rannalla Imatran Kylpylässä. Majoituksen hintaan sisältyy aina monipuolinen hotelliaamiainen, kylpylä Taikametsän vapaa käyttö, kuntosalin käyttö, wi-fi ja pysäköinti.

Economy- tai standardihuone kahdelle alk. 160 eur/vrk. Kysy muita majoitusvaihtoehtoja kuten loma-asuntoja, Villoja tai Chaletteja. Jos matkustat lemmikin kanssa, kysy suoraan hotellista vapaita lemmikkihuoneita.

Juhannusaaton risteily pe 23.6. klo 20-23. Hinta 28 €/aikuinen ja lapsi 4-14v. -50%. Varaa liput myyntipalvelustamme.

Juhannuksen taikaa kylpylälomalla!

Tarjous!
Koe lumoava juhannusluonto upeissa maisemissa nauttien juhannuksen taiasta! Juhannuksen kylpyläloma (2 vrk) sisältää:
• Monipuoliset aamiaiset
• Juhannusaaton juhlabuffetin
• Herkulliset päivälliset lauantaina
• Pääsyliput viikonlopun tähtitansseihin
• Pääsyliput juhannuksen savusaunaan lauantaina
• Juhannusohjelman; Juhannuskokko rannalla aattona klo 20
• Kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö

Kylpyläloma Härmässä

Tarjous!
Kesän kylpyläloma Härmässä tarjoilee herkullista lähiruokaa, rentoutumista, hemmottelua, aktiviteetteja sekä terassitansseja.
Pakettiin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, puolihoitoruokailut, kylpylän ja kuntosalin käyttö, sekä pääsy terassitansseihin.

Ikimuistoiset polttarit kylpylässä

Tarjous!
Flamingo Span polttaripaketeilla tai mieltymystenne mukaan räätälöidyllä kokonaisuudella vietätte ihanan yhdessäolon hetken. Tarjoamme upeat puitteet ikimuistoisten polttarien viettämiseen. Tarjolla on esimerkiksi erityinen morsiussauna-paketti, joka sisältää hemmotteluhetken sekä morsiamelle tai sulhaselle että koko seurueelle. Pakettiin voitte valita myös esim. keilausta, joogaa, spa-hoitoja, merenneitouintia sekä ruokaa ja juomaa. Tutustu tarkemmin sivuillamme!

Juhannus tropiikissa

Tarjous!
Juhannus ei ole tunnettu säävarmuudestaan, mutta Ikaalinen Spa & Resortilla nautit takuuvarmasta tropiikista. Vesitropiikissa vesi on aina +30 °C! Mikäli sää kuitenkin suosii, upea uimaranta ja aktiviteetit tarjoavat tekemistä jokaiselle.
Katso tarkempi juhannusohjelma-sivuiltamme, mukana mm. juhannuskokko, tansseja ja hevosajelua.
Juhannus: https://ikaalinenspa.fi/tapahtumat-keikat/juhannus
Varaukset: https://book.ikaalinenspa.fi/reserve/fi/home

Juhannus Ruissalon Kylpylässä

Tarjous!
Vietä juhannusta rennoissa tunnelmissa meren äärellä. Nauti makuelämyksistä, Ruissalon upeista tammimetsistä ja luontopoluista. Kylpylä tarjoaa juhannusvierailleen runsaasti myös perinteistä juhannusohjelmaa.

Juhannus Ruissalon Kylpylässä 1 vrk alk. 168 € / 2hh. Yhden hengen huoneessa 1 vrk alk. 134 €. Esimerkkihinta Classic-huoneessa. Myös muut huonetyypit valittavissa. Loman hintaan sisältyy aina aamiainen ja kylpylän sekä kuntosalin käyttö.

Juhannus Naantalin Kylpylässä

Tarjous!
Vietä juhannusta meren äärellä ja nauti Naantalin vanhan kaupungin idyllisestä tunnelmasta. Muumimaailma on avoinna juhannuksena ja Naantalin Kaivohuoneella esiintyy Arttu Wiskari.

Juhannus Naantalin Kylpylässä 1 vrk alk. 242 € / 2hh. Yhden hengen huoneessa 1 vrk alk. 191 €. Esimerkkihinta Comfort-huoneessa. Myös muut huonetyypit valittavissa. Loman hintaan sisältyy aina aamiainen ja kylpylän sekä OLOFitness-kuntosalin käyttö.

Juhannus Lohjanjärvellä!

Tarjous!
Vietä keskikesän juhla elämyskylpylässä idyllisen Lohjanjärven rannalla. Juhannuspaketti alk. 193 € / hlö sisältää majoituksen 2 vrk, aamiaiset, juhannusaattona buffet dinnerin ja lauantaina brunssin, sekä pääsylipun juhannustansseihin.

Varaa heti online tai myyntipalvelusta ma–pe klo 8–17 puh 03060840 / myynti@lohjaspa.fi