Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Tilaa jouluksi lahjakortti läheisillesi!

Tarjous!
Jouluna on kiva muistaa läheisiä lämpimällä lahjakortilla! Tilaa lahjakortit kätevästi lahjakorttikaupastamme esim. 100 euron lahjakortti jonka saaja voi käyttää haluamiinsa Imatran Kylpylän palveluihin. Lahjakortti on voimassa 12 kk tilauspäivästä alkaen ja se toimitetaan heti maksun jälkeen omaasi tai valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa!

Lahjakortit Flamingo Span joulukaupasta

Tarjous!
Flamingo Span joulukauppa on avoinna 7.1.2024 asti. Anna lahjaksi hyvinvointia ja viihtymistä upeilla kylpyläpaketeillamme. Sujauta lahjakuoreen hyvää oloa lumoavilla hemmotteluhoidoillamme. Paketoi kauniisti yhdessäoloa virkistävillä hotellipaketeillamme. Ostaessasi vapaavalintaisen arvolahjakortin, saat myös lahjan itsellesi. Tutustu rauhassa ja muista, että aina on lupa hemmotella myös itseänsä!

Varaslähtö jouluun!

Tarjous!
Ota varaslähtö jouluun ja varaa kaksi yötä yhden hinnalla! Tule kiirettä pakoon hotellin pehmeisiin lakanoihin ja kylpylän lämpöön, nauti hyvästä ruoasta ja kauniista luonnosta. Kun varaat vähintään 2 vrk ajalle 11.12.–22.12., saat Päivän hinnasta -50 % alennuksen Kylpylähotellin ja Peurunkapihan huoneisiin. Varaus maksetaan verkossa varauksen teon yhteydessä.
Peurantähti-huoneistohotellin alennus -15 %.

Lahjaksi hyvinvointia!

Tarjous!
Anna läheisellesi joululahjaksi lahjakortti, jonka voi käyttää majoitukseen, kylpylään, hemmotteluun ja hyvinvointiin, ravintolapalveluihin tai liikuntavälinevuokraan!

Valittavanasi on esim. 50 € tai 100 € lahjakortteja tai voit valita avoimen lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortti lähetetään PDF-muodossa ja se on voimassa 12 kk ostopäivästä alkaen.

Joululoma Härmässä

Tarjous!
Härmän Kylpylän joululoma koostuu rennosta ja kiireettömästä tunnelmasta. Jouluohjelmassa on mm. kynttiläuintia, joululauluja, aattoillan juhla, tapaninpäivän tanssit ja tietenkin herkullista jouluruokaa.

Ikaalinen Span Joulupaketti

Tarjous!
Ikaalinen Spa & Resortin perinteiset ja pidetyt joulun kylpyläpakettimme ovat nyt myynnissä! Joulupakettiin (24.-26.12.) sisältyy majoitus, aamiainen, kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö, koko jouluohjelma, aaton joulupuuro-lounas, aaton buffet-illallinen, sekä joulupäivän buffet-illallinen. Muista myös joulun toivotuimmat lahjat, eli lahjakorttimme: https://ikaalinenspa.fi/yritys-faq/lahjakortit

Joululahjat koko perheelle

Tarjous!
Lohja Span lahjakorttikaupasta löydät joululahjat jotka ilahduttavat kaiken ikäisiä ja sopivat monenlaiseen budjettiin! Lasten alle 13v kylpyläliput hankit hintaan 11 € / kpl ja Ylellinen Luxury bath twin -lahjakortilla saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun annat sen lahjaksi pariskunnalle. Tutustu laajaan valikoimaan lahjakorttikaupassamme!

Uudenvuoden juhlaa 3 vrk

Tarjous!
Vietä rentouttava, tanssiva uudenvuoden viikonloppu! Rauhalahdessa juhlitaan kylpyläelämyksin, herkutellen sekä tanssien ja karaokea laulaen. Viihteestä vastaavat:
Pe 29.12. Rainer Bollström & Graniitti
la 30.12. Onnenkerjäläiset
su 31.12. Pasi Vainionperä
Uudenvuoden tarjoukset myös 1–2 yölle, katso lisätietoja nettisivuiltamme www.rauhalahti.fi