Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Vaihda syysvapaalle Rauhalahdessa

Tarjous!
Syksyn pimeitä iltoja lämmittää lyhytkin loma. Rauhalahdessa on ohjelmaa melkein joka päivälle, erityisesti ti-ke iltoina sekä 29.10.-10.12. torstaisin sekä aina viikonloppuisin. Karaokeillat ovat aina ma-la. Ohjelmassa on mm. savusaunailtoja (ti), orkesteritansseja (ke, pe ja la), iltamia ja lavakomiikkaa (to) sekä pikkujoulukaudella showiltoja. Näemme estradilla mm. Antti Ketosen, Pekkaniskan Pojat, Aikakoneen, Tommi Läntisen, Gimme Abba Shown, Yölinnun, Erika Wikmanin. Komiikkaa edustaa Jarkko Tamminen ja mentalisti Pete Poskiparta. Katso tarkempi ohjelma www.rauhalahti.fi

Joulukuu ja välipäivät Haikossa

Tarjous!
Koe aito vanhan ajan joulutunnelma historiallisessa Porvoossa. Nauti laatuajasta kylpylässä joulukuussa tai joulun välipäivinä.

Joulukuun huonetarjous alk. 138 € / huone sisältäen:
• yöpyminen kylpylähotellin Standard 2 hh
• aamiainen
• sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille
• ilmainen pysäköinti Haikon parkkipaikalla

Hinta Kylpylähotellissa alk. 138 € / huone kahdelle
Hinta Kartanohotellissa alk. 198 € / huone kahdelle

Hinta alk. 130 € / huone, kun yöpyminen min. 2 vrk

Helsinki kutsuu

Tarjous!
Vietä syystalvea tunnelmallisessa Helsingissä! Meillä hyvän olon hotellissa Helsingin Keskuspuiston laidalla huonehintaan kuuluu aina raikas buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalikäynti. Varaa ja maksa 2 yön lomasi meillä ennakkoon ja säästä 20 % päivän hinnasta! Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. STAY2-hinnat voimassa, kun yövytään kaksi peräkkäistä yötä.

Loma kahdelle 109 € /vrk

Tarjous!
Varaa lomasi Lohjanjärven rannalle! Tarjoushinta sisältää majoituksen standard-huoneessa päätalossa, tai rinne-/rantatalossa omalla sisäänkäynnillä, aamiaiset sekä kylpylän käytön. Varaa koodilla spa.fi online-varaamostamme tai myyntipalvelusta: myynti@lohjaspa.fi / puh 030 608 40 (ma-pe klo 8-16). Superior-lisä 40€ / vrk

Tunnelmallinen Spaelämys

Tarjous!
Hemmottelupaketti sisältäen majoituksen kylpylän sisäänpääsyllä, sesonkiin sopiva menu:
• Alkumalja glögi
• Punajuurta ja vuohenjuustoa
• Paahdettua ankanrintaa, ohrattoa, juureksia ja punaviinikastiketta
• Puolukka pannacotta, aamiaisen, aamusaunan ja -uinnin, huoneesta kaunis järvimaisema.
Majoitus kahden hengen huoneessa 110€/henkilö/vrk
Yhden hengen huoneessa 150€/henkilö/vrk

Syysloma 2 vrk

Tarjous!
Katkaise arki ja tule ihanalle kylpylälomalle rentoutumaan. Voit osallistua jumppiin, ulkoilla luontopolulla, varata ihania hoitoja, nauttia kylpylästä ja iltaviihteestä. Omaa rauhaa kaipaaville uudet studiot tai tilavat huoneistot.

Syysloma 2 vrk sisältää aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käytön, aamuvesijumpat ma-pe. HUOM! Lokakuussa 9.-25.10. viikonlopun (pe ja la) orkesteritanssit kaupan päälle! Veloituksettomat parkkipaikat.

Syysloma Porvoossa

Tarjous!
Haikon hotellitarjous sis.
- 1 yön majoitus kylpylä- tai kartanohotellissa
- Aamiainen
- Kylpyläkäynti (ajanvaraus kylpylään etukäteen)
- Sisäänpääsy kuntosalille
- Ilmainen pysäköinti hotellin parkkipaikalla
- Kartanossa majoittuville lisäksi butler-service ja aamiaisella kuohuviiniä

Hinta / huone 2:lle
alk. 148 €/yö/2hh, kun yövyt yhden yön
alk. 130 €/yö/2hh, kun yövyt vähintään kaksi yötä
Jää samalla kahdeksi yöksi ja ehdit nauttia paremmin!

Syyslomalle Helsinkiin

Tarjous!
Helsinki tarjoaa viihdettä ja tekemistä syyslomalla. Asu meillä rauhallisesti ja turvallisesti Keskuspuiston laidalla hyvän olon hotellissa. Majoitushintaan sisältyy majoitus valitsemassasi huoneluokassa, raikas ja monipuolinen buffet-aamiainen, sauna, uinti ja kuntosalikäynti sekä mahdollisuus osallistua ryhmäliikuntatunnille. Varaa ja maksa 3 yön lomasi meillä ennakkoon ja säästä -25 % päivän hinnasta!

Syksyn 60+ tarjous

Tarjous!
Syksyn miniloma nyt tarjoushintaan 60 vuotta täyttäneille: 2 vrk alk. 120€/hlö 2 hengen huoneessa. Loman aloituspäivä on sunnuntai, maanantai, tiistai tai keskiviikko. Varaukset kampanjakoodilla PRO60 osoitteessa naantalispa.fi

Varaa kesän lomasi nyt

Tarjous!
Vietä rentoja kesäpäiviä Ruissalon saarella, Turussa. Kylpylän valoisa allasosasto, oma ranta, aurinkoterassi ja ihanat hoidot. Saaristo ja keskustan palvelut aivan käden ulottuvilla. Miltä kuulostaisi yö tähtitaivaan alla Tentsile-majoituksessa?

VARAA KESÄN LOMASI NYT:
Ruissalon Kylpylään 1 vrk alk. 108 € / 2 hh (norm. alk.120 € / 2 hh)
sis. majoituksen 2 hh, aamiaiset sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.
Lisävuoteet 15 € / vrk / lapsi.