Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Vappu Päiväkummussa 89 €!

Tarjous!
Päiväkummun vappu juhlistaa kevättä! Vapputansseissa Antti Raiski & Sesam vappuaattona. Vappubrunssilla 1.5. esiintyy Lohjan Kamarikuoro klo 12.30 ja klo 14.30. Vappupaketti 89 € / hlö sisältää majoituksen aamiaisineen, elämyskylpylän käytön sekä tanssiliput vapputansseihin ja vappubrunssin.

Superior -25%

Tarjous!
Tutustumistarjouksena -25 % uusien upeiden Superior-huoneiden listahinnasta ajalla 16. - 30.4. Varaukset 28.3. - 30.4.

Tarjous koodilla SUPERIOR vain hotellin omasta varausjärjestelmästä varattuna.

Hintaan sisältyy buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalikäynti. Vapunpäivänä tarjolla myös suosittu Wappubrunssi. Lue lisää: hotelhaaga.fi/wappubrunssi

Vappuloma tanssien

Tarjous!
Tule viettämään hauskaa vappulomaa 28.4. - 1.5. (la - ti). La 28.4. Summassaaressa esiintyy Superstarat Eini ja Jari Sillanpää, Su 29.4. Levytanssit ja Ma 30.4. Kukonhiekan avajaisissa Souvarit ja Leif Lindeman!!

Vappuloma 199 € / hlö / 3 vrk / 2 hh. Hintaan sis. majoitus 3 yötä, aamiaiset, tanssiliput Summassaareen ja Kukonhiekkaan, saunat ja uinti.

Kukonhiekka vain 4 km Summassaaresta. Tanssibussi Summassaaresta klo 21.25 ja 22.25, paluu yöllä puoli tuntia ennen tanssien päättymistä. Hinta 4 € / hlö / suunta, maksetaan kuljettajalle.

Äiti tai isoäiti lomailee ilmaiseksi

Tarjous!
Äiti tai isoäiti lomailee perhepaketissa ilmaiseksi, kun kaksi aikuista ja lasta matkustaa. Perhepaketti 1 vrk alk. 108 € / huone sisältää majoituksen Superior-tason huoneessa, aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

Tarjous on voimassa 12. - 13.5.2018, kun teet varauksen kampanjatunnuksella ÄITI osoiteessa ruissalospa.fi tai
p. 02 44 55 100

Plussa-kevätloma 2 vrk

Tarjous!
Kevät on hyvää aikaa rentoutua ennen kesää. Nautiskele kylpylän lämmöstä, osallistu treeneihin, rentoudu hoidoissa, laula karokea ja tanssi. Tiistaisin savusaunan lempeät löylyt. Vappuaattoa tähdittää Meiju Suvas.

Tarjous sis. Plussa-korttilaisille majoituksen 2 vrk, aamiaiset, päivälliset, kylpylän/kuntosalin käytön. Lapset 4 - 14 v. - 50 % aikuisen hinnasta. Lisämaksu 1-hengen hotellihuoneesta 28 €/vrk.

LISÄETU: Toukokuussa hoidot Plussa-loman yhteydessä -10 %!

Voimassa 4.6.2018 asti. Varaa nettivaraamostamme tai myyntipalvelusta varauskoodilla ”Plussa”

Arjen hemmottelua

Tarjous!
Varaa 2 vuorokauden kylpyläloma ja majoitus Economy- tai standarihuoneeseen nyt hintaan 57 €/hlö/vuorokausi tai Promenadihuoneeseen 62 €/hlö/vuorokausi.

Kaikkiin tarjoushintoihimme sisältyy: majoitus valitussa 2 hh huoneessa, runsas ja monipuolinen buffetaamiainen, kylpylä Taikametsän vapaa käyttö, vapaa pääsy kuntosalille ja wi-fi.

Hyvän Olon loma 2 vrk

Tarjous!
Hotellitarjous sisältää:

- 2 yön majoituksen Haikon kylpylähotellissa
- 1 x Bistron keitto, salaattibuffet ja erikoiskahvi
- 2 x Aamiaisbuffet Kartanossa
- Sisäänpääsyn kylpylään ja kuntosalille
- Ilmaisen pysäköinnin hotellin parkkipaikalla

Kylpylähotellin Standard 2hh 141 € /hlö/2vrk
Kylpylähotellin Superior 2hh 161 € /hlö/2vrk
Kylpylähotellin Standard 1hh 221 € /hlö/2vrk
Kylpylähotellin Deluxe 241 € /hlö/2vrk
Kylpylähotellin Sviitti 241 € /hlö/2vrk

Hyödynnä edullisempi alkuviikon hinta - kun tulopäivä pe-la, lisämaksu + 20 € /hlö.

Äiti ilmaiseksi

Tarjous!
Nyt hemmotellaan äitiä. Äitienpäivän perhepaketti Naantalin Kylpylässä alk. 128 € / huone. Hinta sisältää majoituksen kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle tilavassa Classic-tason huoneessa, buffetaamiaiset sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

Varaukset kampanjatunnuksella ÄITI osoitteessa naantalispa.fi tai myyntipalvelustamme p. 02 44 55 100.

Äitienpäivä kylpylässä

Tarjous!
Äitienpäivän puolihoitopaketti sisältäen majoituksen, kylpylän, aamiaisen sekä äitienpäivälounaan + lasillisen kuohuviiniä.