Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Kesäloma Haikossa

Tarjous!
Haikon kesä on täynnä upeita elämyksiä! Jazz-iltoja, puistojoogaa ja laatuaikaa yhdessä. Nyt kannattaa varata kesän paras kylpyläloma!

Kesäloma Haikossa sis.
• yöpyminen valitussa huoneluokassa kahdelle
• Kartanon aamiaisbuffet
• sisäänpääsy Kylpylään
• kuntosalin vapaa käyttö
• ilmainen pysäköinti hotellin parkkipaikalla

Viivy pidempään edullisemmalla hinnalla!
Kun yövyt vähintään 2 yötä, hinta alk. 126 €/yö/huone
Kesän huonetarjoukset voimassa 18.6.-19.8.2018

Koko perheen vauhdikkaat lomat

Tarjous!
Varaa nyt kesän paras perheloma Imatran Kylpylästä mukavaan pakettihintaan, esim. 3 vrk 2 aikuiselle ja 2 lapselle alkaen 140 €/vrk! Pidä hauskaa Taikametsän altailla sekä piipahda upeaan luontoon ja ulkoilureiteille kylpylän ovelta. Lapset viihtyvät leikkikentällä tai sateen sattuessa leikki- ja pelialueella kylpylän Promenadikadulla. Upea coolimpi Kylpylä Taikametsä jossa on 16 erilaista allasta sekä uusi huikea 80 metrin vesi.

Puolihoito aikuiselle 15 €/vrk, lapset 4 - 14 v. 8 €/vrk

Kylpylälomatarjous 140 € / perhe / vrk

Tarjous!
Perheen kylpyläloma sisältää iloa ja aurinkoa, aamiaiset sekä satumaisen elämyskylpylän käytön. Varaa online-varaamostamme tai myyntipalvelusta kampanjakoodilla spa.fi

Kesäfiilistä Ruissalossa

Tarjous!
Rentoudu lämpimissä altaissa tai pulahda virkistäviin Airiston aaltoihin. Hemmottelevat hoidot, aurinkoiset terassikahvit ja kiireetömät illalliset kuuluvat myös kesälomaan. Lisäksi Turun nähtävyydet ja tapahtumat kivenheiton päässä!

Tarjous: Plussa-kortilla -10% alennusta päivän hinnasta, kun teet varauksen osoitteessa ruissalospa.fi tai p. 02 445 5100. Etu ei kerrytä Plussa-pisteitä.

2 yön lomat

Tarjous!
Meillä hyvän olon hotellissa Helsingin keskuspuiston laidalla huonehintaan kuuluu aina raikas buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalikäynti. (2 hh alk. 160 € / 2 yötä, tarvittaessa 1 lisävuode 1 lapselle lisäveloituksesta). Hinta voimassa kesällä 18.6. - 5.8.2018 joka päivä kun majoitutaan kaksi peräkkäistä yötä. Tsekkaa tarjous myös uusiin upeisiin Superior-huoneisiimme. Huoneita rajoitetusti. Tervetuloa!

Parasta aikaa yhdessä

Tarjous!
Aurinkoinen Naantali ja kylpylän lämpö ovat lomailua parhaimmillaan. Rentoudu altailla ja hoidoissa, herkuttele valmiissa pöydässä ja tee retki Naantalin idylliseen vanhaan kaupunkiin tai Muumimaailmaan.

Tarjous: Plussa kortilla -10% alennusta majoituksen päivän hinnasta, kun teet varauksen osoitteessa naantalispa.fi tai p. 02 445 5100. Etu ei kerrytä Plussa-pisteitä.