Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Kevätloma 2 vrk

Tarjous!
Kevät on hyvää aikaa rentoutua ennen kesää. Nautiskele kylpylän lämmöstä, osallistu treeneihin, rentoudu hoidoissa.

Tarjous sis. majoituksen 2 vrk, aamiaiset, kylpylän/kuntosalin käytön.
Taulukossa alkaen-hinnat kylpylähotellin huoneissa. Katso varaamosta hinnat huoneistohin ja studioihin.
Perhehinta käsittää maks. 4 hlöä, joista 1-2 aikuista ja lapset alle 14 v. Lisälapsi 64 € / 2 vrk.

Keväinen Staycation Haikossa

Tarjous!
Ulkoile keväisessä kartanopuistossa ja hemmottelevista hoidoista! Haikosta vain 10 min ajomatka idylliseen vanhaan Porvooseen.

Pääsiäisen kylpyläloma sis.
- Yöpyminen valitussa huoneluokassa
- Aamiainen*
- Sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille*
- ilmainen pysäköinti

Kylpylähotellissa alk. 118 € / huone kahdelle

Etu voimassa 30.6.2021 saakka tarjouskoodilla SPAFI

* Seuraamme viranomaismääräyksiä. Tutustu koronarajoitusten tuomiin mahdollisiin muutoksiin aukiolossa ja tarjonnassa www.haikko.fi

Ennakkovaraajan kesäetu

Tarjous!
Kesälomat Ruissaloon varataan edullisimmin nyt! Kun viivyt vähintään 2 vrk, tarjoamme K-Plussa-kortilla kaikista lomista -20% päivän hinnasta. Tarjous voimassa 31.5. asti. Maksu varattaessa, loman siirtäminen kuluitta.

Ennakkovaraajan kesäetu

Tarjous!
Kesälomat Naantalin auringossa varataan edullisimmin nyt! Kun viivyt vähintään 2 vrk, tarjoamme K-Plussa-kortilla kaikista lomista -20% päivän hinnasta. Tarjous voimassa 31.5. asti. Maksu varattaessa, loman siirtäminen kuluitta.

Kupliva vappu kylpylässä!

Tarjous!
Vietä kupliva vappu kylpylän poreissa.

Kahden hengen huone 2 vrk:tta 280 € kahdelle hengelle sis. aamiaisen ja kylpylän sisäänpääsyn. Tarjous voimassa 29.4 - 2.5.21 joko to-la tai pe-su väliselle ajalle. Varaa oma kupliva vappu nettisivujemme varaamosta ja nauti! Nähdään Kumpeli Spassa.. kippis!

Ennakkovaraajan Kesäetu!

Tarjous!
Varaa kesälomasi maaliskuun loppuun mennessä ja säästä 20%!
Tarjous koskee normaalihintaisia huonehintoja ja sisältää aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Varaa koodilla SPA joko online-varaamostamme tai myyntipalvelusta puh 030 608 40 (ma-pe klo 9-15) / myynti@lohjaspa.fi. Tarjous on varattavissa 31.3. saakka ja koskee varauksia ajalle 1. - 24.6.2021.

Pääsiäisenä Imatran kylpylään

Tarjous!
Pitkän talven päätteeksi, jokainen on ansainnut rentouttavan loman lähellä ja lämpimässä. Viihdy Taikametsän ihanassa lämmössä ja nauti virkistävien vetten voimasta 16 altaalla ja mukavissa vesiliukumäissä. Koe Saimaan upea järviluonto, joka huhtikuussa jo herää kevääseen ja kesään.
Kahden vuorokauden pääsiäisloman hintaan sisältyy majoitus promenadihuoneessa, sisäänpääsy Kypylä Taikametsään ja kuntosalille, puolihoitoateriat, pysäköinti ja wi-fi. Varaa huoletta, meillä on veloitukseton peruutusoikeus 3 vrk:tta ennen tulopäivää klo 12 mennessä.

Lumilomalle Härmään!

Tarjous!
Härmän Kylpylän lomapaketti odottaa Sinua!

Härmän Kylpylä tarjoaa huikeat puitteet sekä rentoon kylpylälomaan, että talviseen aktiviteettilomaan. Hiihdon, lumikenkäilyn ja pulkkamäen jälkeen on ihana pulahtaa keidasaltaan lämpöön. Meillä kylpylän käyttö sisältyy aina loman hintaan.

Talviloma pariskunnille: 149€ / hlö / 2vrk, sis. majoitus, kylpylän ja kuntosalin käyttö, 2 x aamiainen, 2 x buffetruokailu.

Talviloma perheelle: 180€ / 1vrk / 1-2 aikuista ja 1-2 lasta (alle 13v), sis. majoituksen, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä aamiaisen.