Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Kesätarjous 2 vrk

Tarjous!
Rauhalahdessa loma ei ole tylsä! Nauti kylpylässä ja hoidoissa. Tiistaisin ja torstaisin on ohjelmalliset perinne- ja savusaunaillat, perjantaisin savusauna lämmin. Alueella voi pelata minigolfia, sisätennistä/padelia, keilata, ratsastaa, meloa ja SUP-lautailla, nauttia uimarantaelämästä, vierailla eläinpuistossa. Kesäteatterissa on hauska "Rock'n Rollators" -musiikkikomedia Sleepy Sleepers kiksein. Hop-on Hop-off bussi/laiva -yhteys on suoraan hotellilta Kuopion nähtävyyksiin.

Tarjous 2 vrk sisältää aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin käytön. Lisämaksu 1-hengen hotellihuoneessa 77 €/2 vrk.

Kesän hauskin loma

Tarjous!
Imatran Kylpylä on loistovalinta, kun mietit mitä tehdä kesälomalla Suomessa. Majoitut Saimaan rannalle Saimaa UNESCO Global Geoparkin sydämeen ja nautit etelän lämmöstä Taikametsän 16 altaalla ja vesiliu'uissa, satoi tai paistoi. Loman hintaan sisältyy monipuolinen buffet-aamiainen ja kylpylän vapaa käyttö klo 8-22 välisenä aikana.

Aikuisten tarjoukset päivän hintaan varaamostamme.
Lapset 0-14v. pääsevät lomalle ilmaiseksi aikuisten kanssa samassa huoneessa.
Lisäetuna min. 2 vrk:n varauksissa 1 h keilavuoro ja min. 3 vrk:n varauksissa Saimaa risteily koko perheelle.

Elämyksiä koko perheelle!

Tarjous!
Lohja Span kesässä viihtyvät kaikki olipa Suomen kesä sateinen tai aurinkoinen! Ranta on upea, kylpylä vielä upeampi! Äidit rakastavat ravintolamme maukkaita ja terveellisiä antimia, isät löytävät varmasti rannasta vuokrattavat vesijetit! Kesälomatarjouksemme sisältää majoituksen rinnetalon perhehuoneessa 2 aikuiselle + 2 lapselle alle 15v, aamiaiset, sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Lisävuode 34€.
Varattavissa online-varaamossamme tai myynti@lohjaspa.fi.

Perheloma Naantalissa

Tarjous!
Naantalin Kylpylän lämpimät altaat, ihanat ravintolat ja hauskat aktiviteetit pitävät huolen siitä, että koko perhe viihtyy. Nyt tarjolla myös Fatbike-sähköpyörät, joilla pääset kätevästi tutkimaan lähiympäristöä! Myös Kylpylän oma Muksumaailma palvelee majoittuvia asiakkaita koko kesän. Jos yhdistät lomaasi käynnin Muumimaailmassa, Kylpylän asiakkaat voivat ostaa pääsyliput etuhintaan.

Perheen kanssa Ruissaloon

Tarjous!
Ruissalossa riittää koettavaa koko perheelle! Retkeilijät nauttivat upeista luontopoluista ja meren läheisyydestä ja nautiskelijat puolestaan viihtyvät kylpylän eri aktiviteeteissa. Saaronniemen uimaranta ja leikkipaikka sijaitsevat noin kilometrin päässä kylpylästä. Turku Seikkailupuistoineen ja Luostarinmäen käsityöläismuseoineen on vain 15 minuutin ajomatkan päässä! Lasten lisävuoteet nyt 13,50 €/lapsi (norm. 15 €/lapsi).

Perheloman riemua

Tarjous!
Ikaalinen Spa & Resort on täydellinen paikka viettää koko perheen laatuaikaa. Majoitukset, aamiaiset ja Vesitropiikin vapaa käyttö kuuluvat jokaiseen kylpylälomaan, ravintolamme palvelevat koko kesän, sekä aktiviteettien lista on loputon!

Varaa nyt lomasi ja saat heinäkuun ajan kaikkiin majoituksiin minigolf-kierroksen kaupan päälle!

Varauksen voit tehdä helposti nettisivuiltamme: https://book.ikaalinenspa.fi/reserve/fi/home
Mainitse vastaanotossa saapuessasi koodi "SPAFI MINIGOLF" ja saat veloituksetta 2 aikuiselle, sekä 2-3 lapselle minigolf-kierroksen lomasi aikana. Välineitä rajoitetusti

Kaksi yötä yhden hinnalla Punkaharjulla

Tarjous!
Huvila Urhola on erillinen pienoishotellirakennus, joka sijaitsee n. 400 m päässä Kruunupuiston päärakennuksesta

Huoneet ovat tasoltaan superior –huoneita, ja niiden varusteluun kuuluvat oma kylpyhuone, hiustenkuivain, kylpytakit, minibaari, puhelin, tv ja wifi.

Elokuussa tarjoamme kaksi yötä yhden hinnalla Urholassa!

2 hengen huone: 148 € / 2 vrk
1 hengen huone: 105 € / 2 vrk
Huonehinnat sisältävät aamiaisen päätalon ravintolassa

Tarjous on voimassa 1. – 31.8.2022 välisenä aikana

Perheen kesäloma Rokualla

Tarjous!
Touhua ja tekemistä koko perheelle! Viettäkää iloinen kesäloma kylpylässä polskien, Rokuan kansallispuiston upeaa kesäluontoa tutkien ja temppuradalla ja leikkihuoneessa touhuten. Vuokratkaa maastopyörät tai nauttikaa auringosta Ahveroisen lammen rannalla – uiden ja kalastaen.

Tarjous sisältää majoituksen tilavassa perhehuoneessa max. 2 aikuiselle ja 2 lapselle (4-14v), aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin käytön.

Katso kaikki tarjoukset: www.rokua.com/tarjoukset/

Kesäloman hotellipaketit perheille

Tarjous!
Onko olemassa mitään parempaa kuin puhtaista lakanoista herääminen, kiireetön hotelliaamiainen ja pulahdus kesälämpöisiin altaisiin? Kesän hotellipaketit yhteistyöhotelliemme kanssa ovat nyt myynnissä verkkokaupassa. Tervetuloa viettämään ihanaa kylpylälomaa Iisalmen kupeeseen Spa Hotel Runniin!

Perhepaketti sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa lisävuoteineen

Ota yhteyttä myyntipalvelu@spahotelrunni.fi / p 040 6671846

Kesäiset hotellipaketit perheille

Tarjous!
Viettäkää ihana loma Vantaalla Flamingo Spa Kylpylässä! Perhepaketti sisältää majoituksen valitsemassanne hotellissa sekä sisäänpääsyt kahdelle lapselle (3-13v) sekä kahdelle aikuiselle Vesipuistoon.

Valittavananne on neljä hyvää hotellia aivan Vesipuiston kupeesta. Tervetuloa kesän parhaaseen kohteeseen, joka toimii säällä kuin säällä!

Koko perheen kylpyläloma lakeuksilla

Tarjous!
Vietä koko perheen kylpyläloma lakeuksilla. Kylpylä, monipuolinen ravintolamaailma ja aktiviteettitarjonta ovat jokaisen perheen mieleen! Meillä alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi!

AuroraHut® lomat -30% koodilla HUT22

Tarjous!
AuroraHut®-Igluveneet™ rantautuivat Kunnonpaikkaan!

Todellista luksusta majoittumiseen tarjoaa AuroraHut® lasinen igluvene™. Järvessä kelluva kahden hengen sviitti esteettömällä, lattiasta kattoon avautuvalla näkymällä taivaalle ja Kallaveden upeisiin maisemiin tarjoaa rentouttavaa ja tunnelmallista loma-asumista luonnossa kylpylähotellin palveluista nauttien. Igluveneessä on oma moottori, joten sen voi viedä kauemmas rannasta ja pulahtaa uimaan omalta laiturilta

Yöpymiseen kuuluvat aina:
• runsas aamiainen
• kylpylät ja kuntosalit
• ilmainen sähköauton lataus
• sekä Hydrohex-allasjumppa