Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Parasta aikaa yhdessä

Tarjous!
Ota aikaa koko perheelle ja sukella lomalle Naantalin Kylpylään. Voit yhdistää lomaan myös vierailun Muumimaailmassa, jossa vietetään riemukasta Taikatalvea 17. - 25.2.2018.

Kun viivyt min. 2 vrk, saat Plussa-kortilla 20% alennusta päivän hinnasta. Etu on voimassa 18.2. - 11.3.2018 kampanjatunnuksella HIIHTOPLUSSA. Etuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Katso varausehdot ja tee varaus netistä viimeistään viikko ennen loman alkua.

Enjoy & Relax -viikonloppu

Tarjous!
Rentoudu ystäväsi kanssa ja vietä yhdessä laatuaikaa. Nauti uudistetun Kylpylän lisäksi ohjatusta rentoutuksesta ja Pilateksesta.

Enjoy & Relax -viikonlopun majoituspaketti sis.

- yöpyminen kylpylähotellissa
- Pilates-tunti ja ohjattu rentoutus
- Bistron salaattibuffet
- sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille
- Kartanon runsas aamiaisbuffet
- huoneen myöhäisempi luovutus sunnuntaina klo 14
- ilmainen pysäköinti hotellin parkkipaikalla

Kylpylähotellin Standard 98 € / hlö / 2 hh
Kylpylähotellin Superior 108 € / hlö / 2 hh
Kylpylähotellin Standard 138 € / hlö / 1 hh

Hiihtolomatarjous

Tarjous!
Hiihto- ja talvilomien ajan kahden ja kolmen vuorokauden majoitus erikoishintaan.

Kaikki hinnat sisältävät herkullisen aamiaisen sekä rentouttavan kylpylän käytön.

Jääkarusellifestivaali!

Tarjous!
Lohjalla tapahtuu hiihtolomalla! Maailman ensimmäinen Jääkarusellifestivaali ja MM-kilpailu 23. - 24.2.2018 on Suomen ainutlaatuisin talvitapahtuma. Festivaalilla on yli 10 pyörivää jääkarusellia, lasten jääeläinkaruselli, jäisellä esiintymislavalla Waltteri Torikka & Elias Kaskinen ja Päivänsankarit, huikea jääkarusellin mm-kisa ja tuomaristo sekä paljon muuta koettavaa ja nähtävää. Varaa majoitus perheellesi Päiväkummusta tapahtuman ajaksi festivaalihintaan!

2 yön lomat

Tarjous!
Nauti talvisesta Helsingistä! Meillä hyvän olon hotellissa Helsingin keskuspuiston laidalla huonehintaan kuuluu aina raikas buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalikäynti. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua veloituksetta ryhmäliikuntatunnille. Tervetuloa! (2 hh alk. 160 € / 2 yötä, tarvittaessa 1 lisävuode 1 lapselle lisäveloituksesta). Hinta voimassa viikonloppuisin ja loma-aikoina 16. - 25.2.2018 joka päivä kun majoitutaan kaksi peräkkäistä yötä. Huoneita rajoitetusti. Su 18.2. ihana Ystävänpäiväbrunssi: hotelhaaga.fi/brunssi/

Talviloma

Tarjous!
Hintaan sisältyy majoitus 2 hengen huoneessa, aamiaiset, päivälliset, kylpylän ja kuntosalin käyttö. Hiihdä hotellin perinteisen tyylin laduilla 1,5 km (valaistu), 3 km ja 5 km tai jäällä. Jäälle on aurattu myös rantabulevardi, jota pitkin voi mennä potkurilla tai luistimilla. Lisää latuja löytyy Paavonrinteiltä Kusiaismäen hiihtokeskuksesta.

Talviloma Ruissalossa

Tarjous!
Talviloma Ruissalossa on elämys - luonnollisesti. Nauti pitkistä kävelyretkistä luonnon keskellä, lämpimistä altaista ja vaikka avantouinnista.

Kun viivyt min. 2 vrk, saat Plussa-kortilla 20 % alennusta päivän hinnasta. Etu on voimassa 18.2. - 11.3.2018 kampanjatunnuksella HIIHTOPLUSSA. Etuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Katso varausehdot ja tee varaus netistä viimeistään viikko ennen loman alkua.

Plussa-talviloma 2 vrk

Tarjous!
Tervetuloa nauttimaan Kuopion lumisesta talvesta ja Rauhalahden aktiviteeteista ja kylpylän lämmöstä!
Tarjous sisältää Plussa-korttilaisille majoituksen 2 vrk, aamiaiset, päivälliset noutopöydästä (ke ja la paistipöytä), kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön, aamuvesijumpat ma-la sekä lomaohjelman ma-la.

Lapset 4 - 14 v. - 50 % aikuisen hinnasta. Lisämaksu 1-hengen hotellihuoneesta 56 €.

Tarjous on voimassa 30.3.2018 asti. Varaa nettivaraamostamme tai myyntipalvelusta varauskoodilla ”Plussa”.