Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Uuden Vuoden Juhlaloma

Tarjous!
Tule Uudenvuoden viettoon Summassaareen!
Uuden vuoden loma 155 € / hlö / 2 vrk / 2 hh
sis. majoitus 2 yötä joko 30.12. - 1.1.2020 tai 31.12. - 2.1.2020, aamiaiset, illalliset noutopöydästä molemmille illoille, ilotulitus, tanssilippu ja kylpylän käyttö.

Joulukuu ja välipäivät Haikossa

Tarjous!
Koe joulumarkkinat ja vanhan ajan joulun tunnelma jouluisessa Porvoossa. Nauti yhdessäolosta ja rentouttavasta Haikon kylpylästä joulupyhien ja uudenvuoden välillä.

Joulukuun huonetarjous alk. 132 €/ huone sisältäen:
• yöpyminen kylpylähotellin Standard 2 hh
• runsas kartanoaamiainen
• sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille
• ilmainen pysäköinti Haikon parkkipaikalla

Hinta Kylpylähotellissa alk. 132,-/huone kahdelle
Hinta Kartanohotellissa alk. 212 €/huone kahdelle
Hinta alk. 122,-/huone, kun yöpyminen min. 2 vrk

Jouluinen Helsinki ihastuttaa

Tarjous!
Vietä leppoisia välipäiviä ja värikäs uusi vuosi ihastuttavassa talvisessa Helsingissä! Meillä hyvän olon hotellissa Helsingin Keskuspuiston laidalla huonehintaan kuuluu aina raikas buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalikäynti. Varaa ja maksa 3 yön lomasi meillä ennakkoon ja säästä 25 % päivän hinnasta! Asu3-hinta voimassa, kun yövytään kolme peräkkäistä yötä. Tervetuloa!

Talviloma 55 € / hlö

Tarjous!
Vietä tunnelmallinen kylpyläloma Lohja Spa & Resortissa edulliseen talvihintaan! Hinta sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa päätalossa, aamiaiset, sekä kylpylän käytön. Varaa heti online-varaamostamme kampanjakoodilla spa.fi

Lahjaksi ihanaa yhdessäoloa kylpylässä

Tarjous!
Lahjakortti on upea lahja kaiken ikäisille. Rauhalahden kylpyläloma antaa mukavan irtioton arjesta, laatuaikaa pariskunnalle, ystäville, perheenjäsenille. Lahjakortti sisältää kahdelle hengelle majoituksen 1 vrk kylpylähotellissa, runsaat hotelliaamiaiset, sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.