Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Satumainen kesäloma!

Tarjous!
Kylpylälomatarjous sisältää majoituksen rinne-, ranta-, tai päätalon STD-huoneessa, aamiaisen sekä elämyskylpylän käytön. Tule lomailemaan Lohjanjärven rannalle ja nauti satumaisita elämyksistä! Varaa heti online-varaamostamme tai myyntipalvelustamme myynti@lohjaspa.fi.

Helsingin huvituksiin!

Tarjous!
Vietä lomaa kesäisessä Helsingissä! Tekemistä ja näkemistä riittää vauvasta vaariin. Jos mielit huvipuistoon: Linnanmäen rannekkeet saat ostettua kätevästi suoraan hotellista.
Meillä hyvän olon hotellissa Helsingin Keskuspuiston laidalla huonehintaan kuuluu aina raikas buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalikäynti. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua veloituksetta ryhmäliikuntatunnille. Varaa ja maksa majoituksesi ennakkoon ja saat jopa 15 %:n alennuksen päivän hinnasta!

Kesäloma Ruissalossa -10%

Tarjous!
Tervetuloa nauttimaan meren äärelle, luonnon rauhaan. Hemmottelevat hoidot, hyvä ruoka ja kylpylän lämpö tarjoavat oivan mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen.

Plussa-kortilla saat -10% päivän hinnasta. Etu koskee huonevarauksia sisälten aamiaisen, sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Lisävuode 15 € /vrk/lapsi 4-16v. Etu on voimassa, kun varaus tehdään kampanjatunnuksella PLUSSAETU osoitteessa ruissalospa.fi

Parasta aikaa yhdessä

Tarjous!
World Travel Awards on juuri valinnut Naantalin Kylpylän voittajaksi sarjassa Finland´s Leading Hotel 2019. Pääset nyt siis nauttimaan lomasta Suomen parhaassa hotellissa - Tervetuloa Naantaliin!

Tarjouksemme Plussa-kortilla: -10% päivän hinnasta
alk. 149 € /huone/vrk (norm. alk. 166 €). Lisävuode 15 € /vrk/lapsi 4-16v.

Alkukesän kylpylälomatarjous

Tarjous!
Tarjoushinta 102 € / vrk / 2 hh sisältää majoituksen 2 hh, aamiaiset, elämyskylpylän sekä kuntosalin käytön. Etu koskee std-tason huoneita rinne-, ranta- tai päätalossa ajalle 31.8. asti.

Varaukset online-varaamostamme tai myyntipalvelusta: myynti@lohjaspa.fi / 030 608 40.

Kesän Hauskin Loma

Tarjous!
Kesäloma lasten kanssa tai ihan kaksin? Kylpyläloma on loisto valita, kun mietit mitä tehdä kesälomalla Suomessa, sillä lämmintä piisaa Taikametsän upeilla altailla satoi tai paistoi. Kesälomapakettiemme hintaan kuuluu mukavia lisäetuja kuten Saimaan risteily, keilavuoro ja etukuponki Atreenaliinin seikkailupuistoon. Meiltä löydät myös tasokkaat palvelut ravintoloista kylpylähoitoihin sekä monipuoliset mahdollisuudet aktiivilomailuun.

Ja kun varaat kesäloman toukokuun loppuun mennessä ennakkovaraajan etuhintaan verkkovaraamostamme, lomailevat lapset veloituksetta.

Levähdä Lakeudella!

Tarjous!
Härmän Kylpylän lomapaketti odottaa Sinua!

2 vuorokauden loma sisältää majoituksen lisäksi kahtena päivänä upean suomalaista lähiruokaa sisältävän buffet-lounaan, kahtena aamuna aamiaisen, rajoituksettoman kylpylän ja kuntosalin käytön sekä sisäänpääsyn tanssiravintolaan.

Lisäksi voit valita yhden hemmotteluhoidon: joko Virkistävä kasvohoito (25 min) tai Klassinen hieronta (25 min)

(hoitoja ei saatavilla sunnuntaisin tai arkipyhisin)