Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Juhannus Lohjanjärven rannalla

Tarjous!
Vietä elämyksellinen juhannusloma Lohjanjärven rannalla ja varaa Juhannuspaketti 2 vrk puolihoidolla:
- alk. 195 € / hlö / 2 hh
- alk. 530 € / perhe (2 aikuista + 2 lasta max 13v).

Hinnat sisältävät runsaat aamiaiset, päivälliset, sekä elämyskylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. 1hh-lisä 35 €.

Keskikesän juhla Peurungassa!

Tarjous!
Kylpylä, kesäterassimme, Vesipuisto ja Tynnyrisaunat porealtaineen ovat juuri oikea paikka viettää juhannusta. Savu- ja rantasauna lämpiävät, herkullinen kesäbuffet tarjolla ja elävää musiikkia terassilla. Illan kruunaa juhannuskokko. Vuokrattavat aktiviteetit, monipuoliset majoitusvaihtoehdot sekä ravintolat tarjoavat täydelliset puitteet lomalle koko perheen kanssa.

Peurungassa on lomalla niin paljon tekemistä, että yksi yö ei riitä! Kun varaat väh. 2 vrk, saat -20% alennusta majoituksen hinnasta!

Kunnon juhannusloma 21.–23.6.

Tarjous!
Koe lumoava juhannusluonto ja rentoudu upeissa maisemissa nauttien juhannuksen taiasta! Hemmottele itseäsi kylpylässä ja nauti herkullisesta juhlabuffetista! Hinta sisältää: majoituksen, aamupalat, pe juhlabuffetin, la päivällisbuffetin, viikonlopun tanssiliput sekä kylpylän ja kuntosalien vapaan käytön. Juhannusohjelmassa luvassa kokko säävarauksella. Savusauna (pe 21.6. & la 22.6. klo 15–18) lisämaksusta edullisempaan hintaan majoittuville asiakkaille (10 € / hlö).

Juhannuksen tanssiloma Härmässä

Tarjous!
Tule nauttimaan keskikesän juhlasta Härmän Kylpylään! Juhannuksen terassitansseissa esiintymässä suosittuja terassitrubaduureja, ravintolassa tarjolla maukasta lähiruokaa, rentoutumista kylpylässä ja aktiviteetteja juuri sen verran mikä sinulle sopii! Tanssipakettiimme sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, puolihoitoruokailut, kylpylän ja kuntosalin käyttö sekä terassitanssit.

Juhannus kylpylässä

Tarjous!
Vietä juhannus Saimaan rannalla Imatran Kylpylässä. Majoituksen hintaan sisältyy aina monipuolinen hotelliaamiainen, kylpylä Taikametsän vapaa käyttö, kuntosalin käyttö, wi-fi ja pysäköinti. Esim. economy- tai standardihuone kahdelle alk. 160 € / yö. Kysy myös muita majoitusvaihtoehtoja ja vapaita lemmikkihuoneita.

Lähde mukaan juhannusaaton risteilylle pe 21.6. klo 20-22:30. Risteilyn hinta 33 € / aikuinen ja 22 € / lapsi 4-14v. Risteilypaikkoja 37 henkilölle. Varaa liput ennakkoon myyntipalvelustamme.

Juhannus tropiikissa

Tarjous!
Ikaalinen Spa & Resortilla nautit takuuvarmasta tropiikista myös juhannuksena - vesi on aina +30 ℃! Mikäli sää suosii, upea uimaranta ja aktiviteetit tarjoavat tekemistä jokaiselle. Katso tarkempi juhannusohjelma sivuiltamme, mukana mm. juhannuskokko, bilebändi ja hevosajelu - varaa lomasi nyt!

Juhannus: https://ikaalinenspa.fi/tapahtumat-keikat/juhannus
Varaukset: https://book.ikaalinenspa.fi/reserve/fi/home

Kesäloma meren äärellä

Tarjous!
Nyt ennakkovaraajille kesän kylpylälomista jopa 100 € alennus – tarjous on voimassa 31.5. asti! Nauti kiireettömästä tunnelmasta ja ihanista makuelämyksistä samalla kun Ruissalon upeat tammimetsät ja luontopolut suorastaan kutsuvat ulkoilemaan. Keskieurooppalaista kaupunkikulttuuria, historiallisia nähtävyyksiä ja vauhdikkaita kesätapahtumia löytyy kuitenkin vain vartin ajomatkan päässä sijaitsevasta Turun keskustasta. Hintaan sisältyy aina runsas aamiainen ja kylpylän sekä kuntosalin käyttö. Majoittua voit kaikkina päivinä 16.6.–30.8.2024.

Hyödynnä kesän ennakkoetu Naantaliin

Tarjous!
Säästä rahassa, älä lomamuistoissa! Nyt ennakkovaraajille kesän kylpylälomista jopa 100 € alennus. Ole nopea – tarjous päättyy 31.5! Vietä kesän rentouttavimmat päivät Naantalin Kylpylässä. Mjoitu upeissa puitteissa meren äärellä ja pääset helposti nauttimaan Naantalin Vanhankaupungin idyllisestä tunnelmasta. Vierailuusi voit yhdistää myös käynnin Muumimaailmassa. Hintaan sisältyy aina runsas aamiainen ja kylpylän sekä kuntosalin käyttö. Majoittua voit kaikkina päivinä 16.6.–30.8.2024.

Juhannusliput edullisin arkihinnoin

Tarjous!
Flamingo Spassa polskitaan ja rentoudutaan juhannuksena edullisin arkihinnoin! Liput ostat kätevimmin ja edullisimmin etukäteen verkkokaupastamme.

Flamingo Spa Vantaalla – Suomen suosituin Vesipuisto ja Aikuisten kylpylä on avoinna joka päivä. Tervetuloa viihtymään tropiikin lämpöön, säällä kuin säällä!