Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Tutustumistarjous uusiin huoneisiin

Tarjous!
Varaa tunnelmallinen yö rannassa Päiväkummun uusissa rantasuperior-huoneissa! Hinta sisältää superior-tasoisen majoituksen kahdelle, aamiaiset sekä satumaisen elämyskylpylän käytön.
Uusissa huoneissa on kaikissa terassi ja näköala järvelle, ja kaksi huonetta voi yhdistää väliovella perheelle tai ystäväporukalle.
Huoneet on sisustettu Koivu ja Tähti -teemalla, ja väritys on luonnonläheinen ja raikas. Osassa huoneista on muhkea parivuode.
Varaa koodilla SPA

Eksklusiiviset hinnat

Tarjous!
Meillä hyvän olon hotellissa Helsingin keskuspuiston laidalla huonehintaan kuuluu aina raikas buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalikäynti. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua veloituksetta ryhmäliikuntatunnille. Tervetuloa! Rekisteröidy varausjärjestelmässämme saadaksesi pääsyn henkilökohtaisiin tarjouksiin: jopa -15 % päivän hinnasta! (2 hh alk. 85 €/1 yö pe-su, alk. 135 €/1 yö ma-to). Erikoishintaisia huoneita rajoitettu määrä. Sunnuntaina 16.9. tarjoilemme herkullisen Sadonkorjuubrunssin: hotelhaaga.fi/brunssi. Tervetuloa!

Kaksi yötä yhden hinnalla

Tarjous!
Rauhalahdessa loma ei ole tylsä! Majoitu mukavasti huoneistohotellissa. Nauti kylpylässä ja hoidoissa, herkuttele. Syysmaananaisin hauskat iltamat ja tiistaisin savusaunaillat. Voit pelata frisbeetä, keilata, jumpata ja kuntoilla. Illan kruunaa karaoke ja keskiviikkoisin orkesteritanssit - huippuesiintyjiä!
Tarjous sisältää majoituksen huoneistohotellissa, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin käytön, lomaohjelmaa. Perhehinnat alk. 154 € / 2 vrk sis. maks. 4 hlöä, joista 1 - 2 aikuista, lapset alle 17 v. Lisämaksu 1-hengen hotellihuoneessa 58 €.

Syyslomatarjous

Tarjous!
Syys- ja lokakuun ajan kahden hengen kylpyläpaketit erikoishintaan!

Kaikki hinnat sisältävät herkullisen aamiaisen sekä rentouttavan kylpylän käytön.

Tarjouksen löydät omilta internetsivuiltamme koodilla: spa.fi

Iskelmäviikonloppu

Tarjous!
Tule mukaan iskelmän tunnelmaan Summassaareen!
PE 26.10. MATTI JA TEPPO
LA 27.10. FREDERIK JA SUMMASSAAREN 50 V. ILOTULITUS
& KARAOKEA iskelmäbaarissa molempina iltoina.

Hinta koko viikonloppu pe - su 139 € / hlö / 2 vrk.
Sisältyy: majoitus 2 hengen huoneessa, aamiaiset, tanssiliput, saunat ja uinti.

Lomatarjous 60 vuotta täyttäneille

Tarjous!
Lomatarjous 2 vrk alk. 86 € /hlö sisältää majoituksen 2-hengen huoneessa, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä vapaa-ajan ohjelmaa.

Tarjous on voimassa Plussa-kortilla 60 vuotta täyttäneille 21.12.2018 asti kun varaus tehdään tunnuksella 60PLUS online tai myyntipalvelusta p. 02 44 55 100. Huoneita rajoitettu määrä. Etu ei kerrytä Plussa-pisteitä.

Parasta aikaa yhdessä

Tarjous!
SYYSLOMA 2 VRK NAANTALISSA -20% päivän hinnasta

Etu koskee majoitusvarauksia sisälten aamiaisen, sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Lisävuoteet 15 € / vrk / lapsi 4 - 16 v.

Etu on voimassa Plussa-kortilla 31.10.2018 asti, kun varaus tehdään kampanjatunnuksella PERHEPLUSSA online tai myyntipalvelusta p. 02 44 55 100. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Etu ei kerrytä Plussa-pisteitä.