Kaupunkikylpylä Kallaveden rannalla
Kylpylähotelli Rauhalahti
Varaa
loma

HAE >>

KUOPIO Kylpylähotelli Rauhalahti

Kylpylähotelli Rauhalahti

Kylpylähotelli Rauhalahti on vetovoimainen viihteen ja hyvän olon keskus Kuopiossa, vain 5 km keskustasta. Kallaveden rannalla, luonnonkauniin järvimaiseman syleilyssä sijaitseva kylpylä tarjoaa elämyksiä ja aktiviteetteja niin lomalle kuin kokoukseenkin. Monipuolisista palveluista löydät useita eri majoitusvaihtoehtoja, hemmotteluhoitoja, ravintolapalveluita ja liikuntapalveluja. Tanssin ystävät kohtaavat Rauhalahden kuuluisissa tansseissa  ja karaokea lauletaan kuutena iltana viikossa. Elämyksiä tarjoaa aito 50-luvun Jätkänkämppä savusaunoineen ja ohjelmineen. Myös kaupungin kulttuuritarjonta ja ostospaikat ovat helposti saavutettavissa. Rauhalahti uudistuu koko ajan; hotellin kokoustilat on jo uudistettu ja kaikki hotellihuoneet ovat saaneet uuden ilmeen. Tervetuloa tutustumaan  Rauhalahteen!

"Täydellinen lepo- ja aktiiviloma"

Valitse majoitus monista vaihtoehdoista

Viihtyisät kylpylähotellin huoneet soveltuvat vaivatonta oleskelua arvostavalle. Huoneistohotelli on ehdoton paikka perheille ja pienryhmille. Voit valita pienemmän tai hulppea superior –huoneiston.  Kaikki huoneet ja huoneistot ovat savuttomia.

Tutustu esitteeseemme.

Kokoukset ja juhlat

Rauhalahdessa järjestät onnistuneet tilaisuudet, niin kokoukset kuin vaativatkin juhlat. Kokoustiloja löytyy 200 hengen auditoriosta pienempiin tiloihin, kaikki tilat uudistettu kesällä 2013 ja niissä kaikissa on hyvä tekninen varustus ja yhteydet.
Unohtumattomat tapahtumat järjestät ainutlaatuisella 1950-luvun Jätkänkämpällä, jonka yhteydessä on ”mualiman” suurin savusauna. Jätkänkämpällä järjestetään ympäri vuoden tiistaisin ja kesäaikaan myös torstaisin yleisölle avoimia savusauna- ja perinneiltoja. Ravintolamaailma tarjoaa lisää tiloja kokouksiin, cocktailtilaisuuksiin ja erilaisiin ruokailuihin.

Rauhalahden kokoustuote

Rauhalahden juhlatuote

Jätkänkämppä tilausravintolana

Jätkänkämpän yleiset savusauna- ja perinneillat

Kylpylä ja hoidot

Hemmottele itseäsi hoidoissamme ja polski kylpylän 10 erilaisessa altaassa tai vesiliukumäessä.

Kylpylä on avoinna ma - to klo 7.30-21.00, pe ja la klo 8.00-21.30, ja pyhäpäivisin klo 8-20.00.  Monipuolisesta hoitojen valikoimasta löytyy myös todellista luksusta hemmotteluun; tarjolla on kylpyjä, hierontaa, luontaishoitoja,  kosmetologin ja kampaajan palvelut sekä hoitoja ryhmille.

Hoitohinnasto

Ruokailut ja iltaviihde

Ruokailetpa buffeteista tai listaltamme, maistuvia annoksia on jokaiseen makuun. Illan tummetessa lauletaan karaokea ja viihdytään tanssilattialla. Esiintyjiä ja orkestereita on keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Karaokeillat maanantaista lauantaihin. Pikkujouluaikaan ja talvi-keväällä torstaisin ravintolateatteria.

Rauhalahden ravintolaohjelmisto

A la Carte ja buffetruokailut

Bistro- ja à la carte -listoillamme on sopivia annoksia tilanteen mukaan. Tarjoamme laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista. Valittavana on myös paikallisten tuottajien parhaita herkkuja monessa eri muodossa. Tervetuloa Rauhalahteen viihtymään ja nauttimaan. Rauhalahden herkkuja voit ostaa myös kotiin. Mikäli mietit juhlaa isommalle ryhmälle, kysy meiltä erilaisiin tilaisuuksiin suunniteltuja buffet-menuita ja pöytiin tarjoiltavia menukokonaisuuksia. Tutustu tästä A la Carte -listaamme.

Rauhalahdessa on tarjolla päivittäin buffetaamiainen, -lounas ja -päivällinen. Tutustu nettisivuiltamme reaaliaikaisiin lounas- ja päivällislistoihimme tästä. Tiistaisin ja myös kesätorstaisin tarjoamme herkullisen perinnebuffetin tukkilaisravintola Jätkänkämpän yleisissä savusaunailloissa.

Erikoisravintola Jätkänkämppä ja savusauna

Tule ja nauti aitoja tukkilaiselämyksiä 50-luvun tukkikämpässä, Jätkänkämpässä. Erikoisravintola sijaitsee vain 600 m hotellista, Kallaveden rannalla. Tiistaisin Jätkänkämpällä pidetään perinne- ja savusaunailtoja, jonne kuka tahansa voi mennä saunomaan "muailman suurimpaan" savusaunaan ja nauttia perinneaterian. Hanuristi soittaa ja laulattaa ja kesäaikaan myös huimat tukkilaisesitykset. Katso lisää tästä.

Monipuoliset aktiviteetit

Rauhalahti tarjoaa monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja. Lomaohjelmaa on majoittuville arkisin, arki-iltaisin on monipuolinen treenitarjonta ja tilauksesta järjestämme ohjelmaa ryhmille niin kokouspäivän virkistykseksi kuin kokonaisia tyhy-päiviä ja lomalaisten ryhmäohjelmia. Savolaisella huumorilla höystetyt ohjelmat kuten esimerkiksi kurlaus ja savolaiset olympialaiset ovat yhteishengen nostattajia parhaimmillaan. Rauhalahden alueella on myös Keilailu- ja viihdekeskus Rauhalahti Bowling, Matkailukeskus Rauhalahti, Tenniskeskus, GameCenter, kesällä Rauhalahti Teatteri, Rauhalahden Eläinpuisto, upea uimaranta ja välinevuokraus (kanootit, SUP-laudat, pyörät). Koski-Laivojen laivat liikennöivät kesällä elokuun alkuun asti Rauhalahden ja keskustan välillä. Kylpylähotellin takana on kaunis luonnonsuojelualue, jota  kiertää 2,5 km luontopolku, aivan Kallaveden rannalla.Ostoskeskus Matkus ja IKEA sijaitsevat vain 7 km Rauhalahdesta etelään ja Kuopion tori 5 km etelään tarjoavat loistavat ostosmahdollisuudet.

Rauhalahden ohjelmapalvelut

Rauhalahden treenit

Kylpylähotelli Rauhalahti Facebookissa

KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHTI INSTASSA

KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHTI TWITTERISSÄ

Olemme mukana tänäkin vuonna #parastapalvelua2019 kisassa. Äänestysaikaa on 27.10. asti. Äänestämään tästä:… https://t.co/Tq9Zsqj5QG
@EveliinaKlemola Hei, olemme asian käyneet läpi ja otamme opiksemme tästä. Olemme pahoillamme aiheutuneesta haitast… https://t.co/YSW5gOauyk