Kaupunkikylpylä Kallaveden rannalla
Kylpylähotelli Rauhalahti
Varaa
loma

HAE >>

KUOPIO Kylpylähotelli Rauhalahti

Kylpylähotelli Rauhalahti

MONIPUOLINEN RAUHALAHTI

Kylpylähotelli Rauhalahti on vetovoimainen viihteen ja hyvän olon keskus Kuopiossa, vain 5 km keskustasta. Kallaveden rannalla, luonnonkauniin järvimaiseman syleilyssä sijaitseva kylpylä tarjoaa elämyksiä ja aktiviteetteja niin lomalle, kokoukseen kuin päiväkäyntejäkin ajatellen. Monipuolisista palveluista löydät useita eri majoitusvaihtoehtoja, hemmotteluhoitoja, ravintola- ja  iltaviihdepalveluita ja liikuntapalveluja. Elämyksiä tarjoaa tiistaisin ja kesäaikaan myös torstaisin aito 50-luvun Jätkänkämppä savusaunoineen ja ohjelmineen. Myös kaupungin kulttuuritarjonta ja ostospaikat ovat helposti saavutettavissa. Hotellin viressä sijaitseva Matkailukeskus Rauhalahti (leirintäalue) sekä alueen vapaa-ajanyritykset täydentävät monipuolista kylpylähotellia.

Lue lisää lomanvietosta Rauhalahdessa tästä.

GREEN KEY 🌿-YMPÄRISTÖMERKKI JA SUSTAINTABLE TRAVEL FINLAND STF -MERKKI

Kylpylähotelli Rauhalahti Kuopiossa on perinteinen, merkittävä ja luonnonläheinen matkailukohde, jolle ympäröivän luonnon ja paikallisen kulttuurin vaaliminen on tärkeää. Vastuullinen toiminta ja ympäristönäkökohtien tunnistaminen ovat olennainen osa sen toimintaedellytyksiä. Palveluissa otetaan ympäristö ja sen hyvinvointi huomioon. Hotelli tiedostaa toiminnasta aiheutuvat ympäristövaikutukset ja edellyttää myös yhteistyökumppaneiltaan ympäristövastuullisuutta ja jatkuvaa kehittämistä. Lue lisää aiheesta tästä.

Tervetuloa tutustumaan  Rauhalahteen!

Katso video Rauhalahden kylpylälomasta, klikkaa tästä.

 

Valitse majoitus monista vaihtoehdoista

Viihtyisät kylpylähotellin huoneet soveltuvat vaivatonta oleskelua arvostavalle, nyt myös varattavissa muutamia parvekkeellisia huoneita, joissa on viilentävä ilmastointi (varaukset myyntipalvelun kautta). Huoneistohotelli on ehdoton paikka perheille ja pienryhmille. Voit valita pienemmän, 32 neliön huoneiston saunalla tai ilman -  tai hulppean 67 neliön superior –huoneiston (joissa viilennys). Helmikuussa 2020 valmistui Studiohotelli huoneistohotellin ja kylpylähotellin välimaastoon. Tutustu näihin mukaviin studioihin, joissa ekstrana manuaalinen, viilentävä ilmastointi ja oma sisäänkäynti. Kaikki studiot kuten myös hotellihuoneet ja huoneistot ovat savuttomia.

Studiohotelli

Kokoukset ja juhlat

Rauhalahdessa järjestät onnistuneet tilaisuudet, niin kokoukset kuin vaativatkin juhlat. Kokoustiloja löytyy 200 hengen auditoriosta pienempiin tiloihin, ja niissä kaikissa on hyvä tekninen varustus ja yhteydet.
Unohtumattomat tapahtumat järjestät ainutlaatuisella 1950-luvun Jätkänkämpällä, jonka yhteydessä on ”mualiman” suurin savusauna. Jätkänkämpällä järjestetään ympäri vuoden tiistaisin ja kesäaikaan myös torstaisin yleisölle avoimia savusauna- ja perinneiltoja. Ravintolamaailma tarjoaa lisää tiloja kokouksiin, cocktailtilaisuuksiin ja erilaisiin ruokailuihin.

Rauhalahden kokoustuote

Rauhalahden juhlatuote

Jätkänkämppä tilausravintolana

Jätkänkämpän yleiset savusauna- ja perinneillat


Kylpylä ja hoidot

Hemmottele itseäsi hoidoissamme ja polski kylpylän 10 erilaisessa altaassa tai vesiliukumäessä.

Monipuolisesta hoitojen valikoimasta löytyy myös todellista luksusta hemmotteluun; tarjolla on hierontaa, monipuoliset kauneuspalvelut sekä hoitoja ryhmille.

Hoitohinnasto

 

Ruokailut ja iltaviihde

Ruokailetpa buffeteista tai listaltamme, maistuvia annoksia on jokaiseen makuun. Illan tummetessa lauletaan karaokea ja viihdytään tanssilattialla. Tanssi-illoissa (syykuu-toukokuu) mukana Suomen ykköstanssibändit ja artistit. Karaokeillat maanantaista lauantaihin. Muutaman kerran vuodessa koko viikonlopun kestäviä festareita sekä erikoisiltoja Suomen huippuesiintyjien noustessa lavalle.

Rauhalahden ravintolaohjelmisto

A la Carte ja buffetruokailut

À la carte -listoillamme on sopivia annoksia tilanteen mukaan. Tarjoamme laadukasta ruokaa puhtaista raaka-aineista. Valittavana on myös paikallisten tuottajien parhaita herkkuja monessa eri muodossa. Tervetuloa Rauhalahteen viihtymään ja nauttimaan. Rauhalahden herkkuja voit ostaa myös kotiin. Mikäli mietit juhlaa isommalle ryhmälle, kysy meiltä erilaisiin tilaisuuksiin suunniteltuja buffet-menuita ja pöytiin tarjoiltavia menukokonaisuuksia. Tutustu tästä A la Carte -listaamme.

Rauhalahdessa on tarjolla päivittäin buffetaamiainen, -lounas ja -päivällinen. Tutustu nettisivuiltamme reaaliaikaisiin lounas- ja päivällislistoihimme tästä. Tiistaisin ja myös kesätorstaisin tarjoamme herkullisen perinnebuffetin tukkilaisravintola Jätkänkämpän yleisissä savusaunailloissa.

Erikoisravintola Jätkänkämppä ja savusauna

Tule ja nauti aitoja tukkilaiselämyksiä 50-luvun tukkikämpässä, Jätkänkämpässä. Erikoisravintola sijaitsee vain 600 m hotellista, Kallaveden rannalla. Tiistaisin ja myös kesätorstaisin Jätkänkämpällä pidetään perinne- ja savusaunailtoja, jonne kuka tahansa voi mennä saunomaan "muailman suurimpaan" savusaunaan ja nauttia perinneaterian. Heinäkuussa savusaunailtoja myös perjantaisin (tällöin Jätkänkämppä yksityisvarauksia varten).  Hanuristi soittaa ja laulattaa ja kesäaikaan myös huimat tukkilaisesitykset. Katso lisää tästä.


Monipuoliset aktiviteetit

Rauhalahti tarjoaa monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja. Lomaohjelmaa on majoittuville arkisin, arki-iltaisin on treenitarjontaa ja tilauksesta järjestämme ohjelmaa ryhmille niin kokouspäivän virkistykseksi kuin kokonaisia tyhy-päiviä ja lomalaisten ryhmäohjelmia. Savolaisella huumorilla höystetyt ohjelmat kuten esimerkiksi kurlaus ja savolaiset olympialaiset ovat yhteishengen nostattajia parhaimmillaan. Rauhalahden alueella on myös Keilailu- ja viihdekeskus Rauhalahti Bowling, Matkailukeskus Rauhalahti, Tenniskeskus, MegaZone-laserpelikeskus, kesällä Rauhalahti Teatteri, Rauhalahden Eläinpuisto, upea uimaranta ja välinevuokraus (kanootit, veneet, SUP-laudat, vesijetit, sähköskootterit). Hotellin edessä sähköisten Vilkku-sitypyörien latausasema. Kylpylähotellin takana on kaunis luonnonsuojelualue, jota  kiertää 2,5 km luontopolku, aivan Kallaveden rannalla. Ostoskeskus Matkus ja IKEA sijaitsevat vain 7 km Rauhalahdesta etelään ja Kuopion tori 5 km etelään tarjoavat loistavat ostosmahdollisuudet.

Rauhalahden ohjelmapalvelut

Rauhalahden treenit

RAUHALAHTI FACEBOOKISSA

KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHTI INSTASSA

KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHTI TWITTERISSÄ