Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Varaa
loma

HAE >>

SIILINJÄRVI Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Kylpylähotelli Kunnonpaikka on monipuolinen hotelli ja hyvinvointikeskus Kallaveden kauniissa rantamaisemissa!

Meillä voit nauttia olostasi kylpylässä ja hemmotteluhoidoissa rentoutuen tai vaihtaa vapaalle monipuolisten aktiviteettiemme parissa. Erinomaisesta ruoasta pääset nauttimaan omien mieltymysten mukaan sekä buffetpöydästä että à la carte -listalta. Kylpylämme 7 erilaista allasta, rentouttavat saunat, allasbaari sekä näkymät suoraan Kallaveden upeisiin järvimaisemiin tarjoavat nautinnollisen kylpyläelämyksen niin perheille, parikunnille, kuin ystäväporukoillekin.

Perheet on huomioitu erityisten perhehuoneiden lisäksi myös tekemisten merkeissä. Viikonloppuisin kylpylän altaassa perheen pienimmät pääsevät kiipeilemään Wibit-vesipuistoradalla ja iWall-virtuaalipeliseinä puolestaan liikuttaa koko perhettä ikään ja kokoon katsomatta. Hotellin aulasta löytyvät myös lasten leikkipaikka sekä biljardipöytä.

Kuntolomaa kaipaavalle kylpylästämme löytyvät suositut Hydrohex-vesijumpat sekä ainutlaatuiset Aqua Sport -ryhmäliikuntatunnit. Neljä erilaista kuntosalia sekä ulkokuntosalilaitteet tarjoavat mahdollisuudet monipuoliseen treenaamiseen ja kuntoiluun. Viikonloppuisin viihdettä tarjoavat ravintolan Tähtitanssit ja rentoutusta kaipaava pääsee nauttimaan savusaunailloista ja järviuinnista.

Kunnonpaikan kylpylälomalla pääset nauttimaan luonnonläheisyydestä olemalla kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Meille on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin ja pysäköintialueelta löytyvät latauspaikat myös reilulle 40:lle sähköautolle.

MAJOITTUMINEN

Rentoudut sitten yksin, kaksin, koko perheen tai isomman porukan kanssa, löydät meiltä sopivan huoneen ja mukavan sängyn. Kaikki huoneemme ovat ilmastoituja ja sopivat myös liikuntarajoitteisille. Hotellissa toimii maksuton Internet-yhteys.

AURORAHUT©-IGLUVENEET™
Todellista luksusta majoittumiseen tarjoaa AuroraHut®, lasinen igluvene™. Järvessä kelluva kahden hengen sviitti tarjoaa rentouttavaa ja tunnelmallista loma-asumista luonnon äärellä kylpylähotellin palveluista nauttien. Igluveneen esteetön, lattiasta kattoon avautuva näkymä taivaalle ja Kallaveden upeisiin järvimaisemiin takaavat unohtumattoman matkailuelämyksen joka ei hetkessä unohdu.

Huonehinnat sisältävät aina aamiaisen, kylpylän ja kuntosalien käytön. Toivotamme hotelliimme tervetulleeksi myös lemmikit.

KOKOUKSET JA JUHLAT

Kunnonpaikassa on yhdeksän erikokoista kokoustilaa auditoriosta kabinetteihin. Kokoustilamme soveltuvat kokousten, tapahtumien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Jokaisesta muunneltavasta tilasta löytyy nykyaikainen kokoustekniikka sekä ilmastointi. Kokousten ja juhlatilaisuuksien tarjoiluista vastaavat ravintolamme ammattilaiset jotka loihtivat tarjottavat niin pienille kuin suuremmillekin tapahtumille.

TYÖHYVINVOINTIPÄIVÄT

Monipuolisesta elämysohjelmastamme löydät yhteisöllesi sopivaa tekemistä aina rennosta ryhmäytymisestä hien pintaan nostaviin kisailuihin sekä hemmottelevaan rentoutumiseen. Tyhy-päivään on yhdistettävissä myös terveyden ja hyvinvoinnin mittauksia sekä asiantuntijaluentoja.