Peurungassa on luonnostaan hyvä olla
Peurunka
Varaa
loma

HAE >>

LAUKAA Peurunka

Peurungassa on luonnostaan hyvä olla

Peurunka on hyvän olon keskus Peurunkajärven rannalla. Kaunis keskisuomalainen luontoympäristö ja monipuoliset palvelut tarjoavat upeat puitteet rentoon tai aktiiviseen lomailuun sekä erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Sijainti Peurunkajärven rannalla keskellä kauneinta Keski-Suomea tarjoaa tähän upeat puitteet.

Majoitu mukavasti

  • Päärakennuksen hyvätasoisissa huoneissa majoitut lähellä kaikkia palveluja ja huoneisiin mahtuu myös lisävuoteita.
  • Viihtyisissä Peurantähden lomahuoneistoissa on parveke, sauna ja keittiö sekä 1-2 makuuhuonetta. Huoneistot soveltuvat isommillekin perheille, vuoteita saadaan 4-6 henkilölle.
  • Peurunkajärven rannalla sijaitsee kolme Peurunkarinteen lomamökkiä, jotka ovat täysin varustellut
  • Pihan rivitalohuoneet soveltuvat edullisempaa ja vaatimattomampaa majoitusta etsivälle. Huoneet ovat sopivia 1-2 henkilölle.

Piristy tai rentoudu kylpylässämme

Kylpylässämme voit liikkua aktiivisesti tai ottaa rennosti. Hae huikeista liukumäistä vauhtia vesiriemuihin. Kiipeä 14 metrin korkeuteen ja laske hauska 130 m pitkä vesiliukumäki. Kylpylässämme on myös 40 m pitkä liukumäki sekä lasten altaan pienempi liukumäki. Seikkailunhaluiset voivat testata taitojaan Wibit-vesikiipeilyradalla.

Rauhallisempaa menoa kaipaaville on porealtaita, jokiallas, kylmäallas, hemmotteluallas, lasten allas ja Baby Bungee -allas pienimmille lapsille. Nauti perinteisen saunan löylyjen lisäksi höyry- tai infrapunasaunan lämmöstä. Kylpylän tilaussaunassa rentoudut rauhassa omassa seurueessasi.

Aktiviteetit

Jokainen askel on hyvä askel. Meillä liikkuminen on helppoa ja hauskaa kaikkina vuodenaikoina. Lähde luontopolulle, hiihtämään tai lumikenkäilemään ja nauti raikkaan ulkoilman piristävästä vaikutuksesta. Pyöräile fatbikella ja tunne tuulen tuiverrus kasvoillasi. Soutele veneellä, melo kanootilla tai sup-laudalla. Pulahda virkistävään järviveteen. Keilaa, pelaa frisbeegolfia, biljardia, sulkapalloa tai muita pelejä. Osallistu ohjatuille ryhmäliikuntatunneille. Valitse mieleisesi aktiviteetti ja kerrytä askeleita huomaamattasi. Varaa palvelut kätevästi verkkokaupastamme.

Ravintolapalvelut

Päästä irti arjesta ja nauti kiireettömyyden tunteesta. Aloita aamusi kokoamalla makusi mukainen aamiainen noutopöydästämme. Herkuttele keittiömme loihtimilla herkullisilla á la carte -annoksilla ravintola Peurankellossa. Ravintolasalistamme ja terassiltamme avautuva upea järvimaisema kruunaa ravintolaelämyksen. Bistro Nemossa tarjoillaan pikaruokaa, kahvilatuotteita ja jäätelöannoksia nopeampaan ruokailuun. Pata & Pannu -ravintolassa tarjoillaan mutkatonta keittolounasta ja kotiruokapäivällistä. Apollo Bar on avoinna iltaisin ja siellä järjestetään musabingo- ja karaokeiltoja. Tutustu ravintolapalveluihimme.

Anna itsellesi lupa hemmotteluun

Hemmotteluhoitoja kaipaaville suosittelemme Day Spa Nautiluksen palveluja ja hemmotteluhoitoja. Tarjolla on kasvo- ja vartalohoitoja, yrttikylpyjä, kuumakivihierontaa ja klassista hierontaa. Varaa hoidot ja hieronnat verkkokaupastamme.

Viihdy vierainamme

Fiilistele Areenalla ja Live Klubilla etusivun artistien ja bilebändien tarjoaman livemusiikin tahdissa. Viihdetarjontamme alkaa alkusyksystä jatkuen läpi koko pikkujoulukauden. Myös kevätsesongin aikaan tarjoamme livemusiikkielämyksiä. Vietä hauska ilta ystäviesi kanssa saunakabinetissa tai rantasaunalla. Katso tapahtumat ja esiintyjät tapahtumakalenteristamme.

Koe yhteinen energia

Olipa kyseessä pieni perhejuhla tai isompi tilaisuus, meillä on tilat ja ammattitaitoa tapahtumasi järjestämiseen. Meillä on erikokoisia kokoustiloja aina pienistä kabineteista auditorioon ja Areenaan. Hotellissamme on useampi tilaussauna, mm. rantasauna ja perinteinen savusauna. Meiltä saat myös monipuoliset oheisohjelmat esim. tiimikarkelot tapahtumasi yhteyteen. Tutustu palveluihimme yrityksille.

Panosta henkilöstön hyvinvointiin

Henkilöstön terveyteen ja hyvinvointiin panostaminen on parhaita tapoja investoida yrityksen tulevaisuuteen. Varaa meiltä hyvinvointiluento, TYHY-päivä, 3 – 5 päivän hyvinvointikokonaisuus tai pitkäkestoinen, yksilökohtainen valmennus tai kuntoutus. Asiantuntijamme räätälöivät yrityksellesi sopivan kokonaisuuden, tutustu työhyvinvointipalveluihimme.

PEURUNKA FACEBOOKISSA

PEURUNKA INSTAGRAMISSA