Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli
Imatran Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

IMATRA Imatran Kylpylä

Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli Saimaan rannalla

Imatran Kylpylä, Itä-Suomen monipuolisin lomakeskus, sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä luonnonkauniilla Ukonniemen alueella, lähellä Imatran keskustaa. Tervetuloa nauttimaan taianomaisesta kylpylä- ja aktiivilomasta, virkistävästä kokouksesta ja yritystilaisuudesta sekä ainutlaatuisesta luonnosta Saimaan syleilyyn. Olitpa miten aktiivinen hyvänsä, aina on helppo rentoutua taianomaisessa elämyskylpylässämme, antautua kylpylähoitojen vietäväksi tai herkkujen hemmoteltavaksi. Voit viimein tuntea olevasi hemmoteltu.

Kadota arki Taikametsässä

 

Majoitu hotelliin tai loma-asuntoon

Hotellihuoneissamme ja Chalets-sviiteissämme majoitut mukavasti palveluiden keskellä. Erikokoiset loma-asunnot ja loma-sviitit sekä modernit Luhtisviitit ja Imatran Kylpylä Villas -huoneistot luonnon helmassa, palveluiden välittömässä läheisyydessä tuovat valinnan vapautta lomaasi. Urheilujoukkueille tai vaikkapa koululaisryhmille tarjoamme edullista Sport Camp -hostellimajoitusta.

Omalla autolla saapuville meillä on tilava, ilmainen paikoitusalue. Imatran Kylpylän lähialueelta löydät myös paljon aktiviteettipaikkoja kuten jäähallin, pesäpallo- ja ampumahiihtostadionin, tennishallin, Karhumäen urheilukentät sekä Frisbeegolfin. Imatran Golfin ja Golf Saimaan vehreät kentät luovat iloja kaikentasoisille golffaajille.

Tutustu tarkemmin eri majoitusvaihtoehtoihin ja lomapaketteihin tästä.

Järjestä virkistävä kokous

Meillä järjestät myös erilaiset kokous- ja koulutuspäivät sekä tilaisuudet isoille ja pienille ryhmille. Niiden yhteyteen voit myös yhdistää rentoutumista esimerkiksi erilaisissa ohjatuissa aktiviteeteissa. Kokoustilat ja -tarjoilut sekä majoitus- ja muut palvelut räätälöimme ryhmän tarpeiden mukaisesti. Kaikki palvelut saman katon alta. Lue lisää

Kylpylä Taikametsä on Imatran Kylpylän sydän

Imatran Kylpylän sauna- ja allasosasto, Kylpylä Taikametsä, tarjoaa uutta virtaa arkeen kaiken ikäisille. Upea suomalaista luontoa vaaliva kokonaisuus hellii lämpimillä altailla ja rentouttaa niin kehon kuin mielenkin. Kylpylä Taikametsä on noin 1500 m2 kokonaisuus, josta löytyy 16 allasta ja huikea 80 metrin vesiliukumäki. Kylpylä Taikametsä on avoinna joka päivä klo 8:00 - 22:00 ja sen käyttö sisältyy aina majoituksen tai lomapaketin hintaan. 

Suuri sauna- ja allasmaailma tarjoavat erilaisia virkistysaltaita, vesihierontapisteitä, Yorokobi- kuuma-altaan, porealtaita ja porepenkkejä, kylmä- ja kuuma-altaat, kävely- ja jalka-altaat, vesiverhoja, kallioputouksen, sateiden sillan, kanjonin sekä ympäri vuoden lämmitetyn ulkoaltaan, jonne voit uidaan suoraan Taikametsästä. Virtauslaitteella varustettu 1,75 m syvä vesijuoksuallas mahdollistaa myös tehokkaan treenin. Lisäksi Kylpylä Taikametsästä löytyy terapia-allas ja 20 m kuntouintirata. Taikajoen videoscreeneiltä voit ihailla Saimaan luontoa ja sen vedenalaista maailmaa.

Kylpylä Taikametsä

Kaunistu ja virkisty

Kauneushoitolamme Beauty Spa Wellamo tarjoaa pientä ylellisyyttä vieraidemme kylpylälomaan. Beauty Spasta saat laadukkaan valikoiman kosmetologipalveluita sekä kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja. Voit nauttia myös hieronnoista, erilaista kylvyistä tai vaikkapa syvärentouttavasta kokovartalohoidosta.
Varauksen teet kätevästi suoraan nettivaraamostamme.

Hemmotteluhoidot

Syö hyvin ja vietää iltaa

Ravintolamme, Pizzeria-Kahvila Akseli G, allasbaari sekä tunnelmallinen kesäterassimme upein Saimaa-maisemin vastaavat vieraidemme viihtymisestä aamusta iltaan. Ravintola Pistaasin aamiais-, lounas- ja illallisbuffetin runsaus ovat saaneet kiitosta lomailijoita sekä kokousvierailta. Lisäksi Kastanjan à la carte -listalta löydät herkulliset annokset koko perheelle.

Pizzeria-Kahvila Akseli G:ssä on kiva pistäytyä kahvilla, virvokkeilla tai kun pieni nälkä yllättää. Kahvilassa voi viipyä pidempäänkin ja pelata erilaisia lautapelejä tai seurata ikkunasta Taikametsän tapahtumia.

Ravintola Tähtitaivas ja Bar Helmi tarjoavat iltoihin viihdettä, tansseja ja karaokea. Iltaohjelma

Liiku ja nauti luonnosta

Kylpylävieraita palvelevat myös liikuntasalimme, hyvin varusteltu kuntosalimme, ohjatut ryhmäliikuntatunnit, vesijumpat, monipuolinen viikko-ohjelma ja moderni 8-ratainen keilahallimme. Lapsille löytyy lisäksi leikkihuone ja -puisto, lapsiystävällinen uimaranta ja mukavaa puuhaa lautapelien tai vaikkapa ilmakiekon parissa.

Aktiivilomailijoiden mieleen ovat Kylpylän ovelta avautuvat upeat ulkoilu-, hiihto- ja lenkkimaastot. Ensilumenlatu avautuu jo lokakuun lopulla ja ladulle pääsee aivan kylpylän läheisyydestä.

Sport&Aktiviteetit

IMATRAN KYLPYLÄ FACEBOOKISSA

IMATRAN KYLPYLÄ INSTAGRAMISSA

IMATRAN KYLPYLÄ TWITTERISSÄ