Imatran Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

IMATRA Imatran Kylpylä

Itä-Suomen monipuolisin lomakeskus Saimaan rannalla

Imatran Kylpylä, Itä-Suomen monipuolisin lomakeskus, sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä luonnonkauniilla Ukonniemen alueella, lähellä Imatran keskustaa. Tervetuloa nauttimaan taianomaisesta kylpylä- ja aktiivilomasta, virkistävästä kokouksesta ja yritystilaisuudesta sekä ainutlaatuisesta luonnosta Saimaan syleilyyn. Olitpa miten aktiivinen hyvänsä, aina on helppo rentoutua taianomaisessa elämyskylpylässämme, antautua kylpylähoitojen vietäväksi tai herkkujen hemmoteltavaksi. Voit viimein tuntea olevasi hemmoteltu.

Viihtyisää yöpymistä lähellä luontoa

Majoitu hotelliin tai loma-asuntoon

Hotellihuoneissamme tai Chalets-sviiteissämme majoitut mukavasti palveluiden keskellä. Modernit ja korkeatasoiset loma-asunnot ja loma-sviitit sekä Imatran Kylpylä Villas -huoneistot luonnon helmassa palveluiden välittömässä läheisyydessä tuovat valinnan vapautta lomaasi. Urheilujoukkueille tai vaikkapa kouluryhmille tarjoamme edullisen ja toimivat Sport Camp -majoitusratkaisiun.

Omalla autolla saapuville meillä on tilava, ilmainen paikoitusalue. Imatran Kylpylän lähialueelta löydät myös paljon aktiviteettipaikkoja kuten Imatra Spa Areenan, Karhumäen urheilukentät, Frisbeegolfin, Saimaa Golfin ja mm. Angry Birds Activity Parkin sekä Atrenaliinin seikkailupuiston.

Tutustu tarkemmin eri majoitusvaihtoehtoihin ja lomapaketteihin tästä.

Järjestä virkistävä kokous

Meillä järjestät myös erilaiset kokous- ja koulutuspäivät sekä tilaisuudet isoille ja pienille ryhmille. Niiden yhteyteen voit myös yhdistää rentoutumista erilaisissa ohjatuissa aktiviteeteissa tai ohjelmissa. Kokoustilat ja -tarjoilut sekä majoitus- ja muut palvelut räätälöimme ryhmän tarpeiden mukaisesti. Kaikki palvelut saman katon alta.

Kadota arki Taikametsässä

Kylpylä Taikametsässä on suomalaiseen luontoon teemoitettu monipuolinen ja viihtyisä kylpylä, jossa taianomaisen maailman luovat valot, äänet, musiikki ja erilaiset sääilmiöt. Oman eksotiikkansa Taikametsään tuovat sen sisustukselliset ja toiminnalliset allaselementit: kivet, viherkasvillisuus, vesipuotoukset ja - seinät, luolat, sillat ja liukumäki. Monipuolisen allasmaailman täydentävät perheen pienempien oma allas, 20 metrin kuntouintiallas, ja ympärivuotisessa käytössä oleva lämmitetty ulkoallas. Ulkoaltaalle voi uida tunnelia pitkin suoraan Taikametsästä nautiskelemaan auringonpaisteesta tai vaikkapa talvi-iltoina tähtien ja revontulen loisteesta.

Kylpylä Taikametsä

Kaunistu ja virkisty

Kylpylämme Beauty Spa Wellamo tarjoaa pientä ylellisyyttä vieraidemme kylpylälomaan. Beauty Spasta saat kaikki kauneuteen liittyvät meikkauspalvelut sekä laadukkaan valikoiman kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja. Voit nauttia myös hieronnoista, vesi- ja turvehoidoista tai vaikkapa syvärentouttavista kokovartalohoidoista.

Hemmotteluhoidot

Syö hyvin ja vietää iltaa

Ravintolamme, Kahvila Akseli Gl, allasbaari ja tunnelmallinen kesäterassimme upein Saimaa-maisemin vastaavat vieraidemme viihtymisestä aamusta iltaan. Ravintola Pistaasin aamiais-, lounas- ja illallisbuffetin runsaus ovat saaneet kiitosta lomailijoita sekä kokousvierailta. Lisäksi à la carte -listalta löydät herkulliset annokset koko perheelle.

Kahvila Akseli G:ssä on kiva pistäytyä kahvilla, virvokkeilla tai kun pieni nälkä yllättää. Kahvilassa voi viipyä pidempäänkin ja pelata erilaisia lautapelejä tai seurata ikkunasta Taikametsän tapahtumia.

Ravintola Tähtitaivas ja Bar Helmi tarjoavat iltoihin viihdettä, tansseja ja karaokea. Iltaohjelma

Liiku ja nauti luonnosta

Oletko sporttinen? Oletko aktiivinen? Olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä löydät lajit ja välineet sekä paikat, missä yhdistää kaikkea hauskaa omaan lomaasi! Menestyksen salaisuus on olla siellä missä parhaat ovat - ja he ovat Imatran Kylpylässä, jonka sijainti keskellä alueen keskeisimpiä urheilupaikkoja, harjoitusmaastoja ja aktiviteetteja mahdollistaa monipuolisen harjoittelun, täysipainoisen lihashuollon ja rentouttavan yhdessäolon. Meiltä löydät kuntosalit ja monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, joista löydät varmasti itsellesi mieluisammat vaihtoehdot - viihdytä varmasti.

Lapsille löytyy lisäksi leikkihuone ja -puisto, lapsiystävällinen uimaranta ja mukavaa puuhaa lautapelien tai vakkapa ilmakiekon parissa.

Sport & Aktiviteetit

Imatra Spa Facebookissa

Oletko ajatellut mittauttaa kuntoasi ja kehosi koostumusta? Tiesitkö, että mittaus motivoi erinomaisesti pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja ...
Muistathan pitää hyvää huolta myös jaloistasi. Kävelemme tuhansia askeleita joka päivä ja jalkamme joutuvat koville. Hyvin hoidetut jalat vähentävät ...

IMATRAN KYLPYLÄ TWITTERISSÄ

RT @vemaho: Imatran Kylpylä ja #jättimainos jatkavat yhteistyötä kaudella 2017. #asiakaskokemus #kylpylä #imatra #perheloma https://t.co/yH…
Imatran Kylpylä - juhlailme salissa sai kiitokset osallistujilta https://t.co/ujJrBjKuaz