Parasta aikaa yhdessä
Naantalin Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

NAANTALI Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä toivottaa Sinut tervetulleeksi viihtymään, lepäämään ja nauttimaan tasokkaista palveluista merellisessä ympäristössä. Naantalin Kylpylällä on pitkät kylpyläkulttuurin perinteet. Kylpylä on myös listattu maailman sadan parhaimman kylpylän joukkoon sekä valittu useana vuonna peräkkäin Suomen Luotetuimmaksi Kylpyläksi.

Majoitus

Naantalin Kylpylän tilavissa huoneissa majoitut mukavasti – yksin, yhdessä tai vaikka koko perheen voimin. Ylelliset huoneet kutsuvat ikimuistoisen hääyön, syntymäpäivän tai hemmotteluloman viettoon. Voit valita majoituksen Kylpylän päärakennuksesta tai Spa Residencensta, joka sijaitsee noin 150 metriä päärakennuksesta.

Kylpylä ja hoidot

Kylpylän sauna- ja allasparatiisissa nautit lämmöstä ja virkistävistä poreista. Lepää lempeästi poreilevassa roomalaisessa altaassa tai anna virkistysaltaan hierovien vesisuihkujen rentouttaa lihaksiasi. Pulahda ulkoaltaan lämpimään veteen ja nauti auringonpaisteesta tai kirkkaasta tähtitaivaasta ja merellisestä näkymästä. 

Kylpylän hoidoissa voit irrottautua arjesta monin eri tavoin. Kauneuskeskus Bellezzan upeat kauneus- ja vartalohoidot hellivät sinua päästä varpaisiin. Valittavanasi on mm. ranskalaisilla Phytomer- ja Matis-tuotteilla tehtyjä kasvohoitoja ja lukuisa määrä erilaisia vartalohoitoja kuten Galvagni Span "In Heaven". Kylpylän kampaamosta saat täydelliset parturi- ja kampaamopalvelut.

Wellness – osastollamme voit rentoutua hieronnoissa, savi- ja turvehoidoissa sekä kylvyissä. Suosituimpia hierontahoitojamme ovat Aromaattinen hieronta, Balilainen hieronta sekä Hot Stone -hieronta. Niin hieronnoista kuin erilaisista kylvyistäkin voit nauttia yksin tai romanttisesti yhdessä suosituissa parihoidoissa. Hoitohetken kruunaa lasillinen kuohuviiniä.

Ravintolat

Kylpylässä on useita erilaisia ravintoloita esimerkiksi aasialaisia ja eurooppalaisia makuelämyksiä tarjoava Le Soleil, pizza- ja pihviravintola Tammikellari ja autenttinen Thai-ravintola Thai Garden. Ravintolamme panostavat tuoreisiin raaka-aineisiin, mielenkiintoisiin viineihin, kulinaristiseen laatuun ja täydelliseen palveluun. 

Kesällä suosittelemme erityisesti ravintola Snickaria, joka on uusi tyylikäs ja tunnelmallinen kesäravintolamme aivan vanhan kaupungin sydämessä, Naantalin rannassa. Tutustu tarkemmin osoitteessa: www.snickari.fi

Naantalin Kaivohuone vanhan kaupungin rannassa on kesävieraiden suosiossa. Kaivohuone toivottaa tervetulleeksi nauttimaan hyvästä ruoasta ja viihteestä kotimaisten ykkösartistien tähdittämänä. 

Syyskaudella Kaivohuone palvelee tilausravintolana, jossa voit järjestää esimerkiksi yritysjuhlat upeissa puitteissa.

Kokoukset ja juhlat

Naantalin Kylpylä on palkittu kuudesti Suomen parhaana kokoushotellina. Saamme erityisesti kiitosta ammattitaitoisesta palvelustamme ja siitä, että kaikki tarvittavat palvelut löytyvät helposti saman katon alta. Kylpylä tarjoaa tilat ja modernin kokoustekniikan niin pieniä tiimipalavereita kuin suuria kansainvälisiä kongressejakin varten. Kokenut henkilöstömme huolehtii järjestelyistä viimeistä piirtoa myöten. Katso lisätietoja osoitteesta varaakokoukset.fi.

Naantalin Kylpylä on täydellinen kohde myös perhejuhlien viettoon, olipa kyse häistä, syntymäpäivistä tai sukutapaamisesta. Kylpylästä hankit myös lahjat. Naantalin Kylpylän lahjakortti on haluttu lahja, lahjakortin saat kätevästi netistä tai paikan päältä.

Aktiviteetit

Lomallaan erilaisia aktiviteetteja kaipaavat hyötyvät Naantalin Kylpylän runsaista harrastusmahdollisuuksista. Kylpylän vapaa-ajan viikko-ohjelmaan, viihdekalenteriin ja liikuntakalenteriin voit tutustua netissä jo ennen Kylpylään saapumista.

Naantalin Kylpylä on erinomainen tukikohta, kun lähdet lenkille, kävely- tai pyöräretkelle, opastetulle vierailulle Kultarannan puutarhaan, veneretkelle, pelaamaan golfia tai tutustumaan Turun nähtävyyksiin. Kivenheiton päässä Kylpylästä on peräti neljä täysmittaista golfkenttää.

Voit myös shoppailla Kylpylän eri myymälöissä tai tehdä retken läheisiin kauppa- ja ostoskeskuksiin.

 

Perhe lomalla

Naantalin Kylpylä on ihanteellinen koko perheen lomanviettopaikka. Erityisesti koulujen loma-aikoina hotelli tarjoaa lapsille runsaasti ajanvietettä. Kylpylän oma Muksumaailma pomppulinnoineen, polkuautoineen, peleineen ja leikkeineen on avoinna päivittäin kesällä, mutta myös muina loma-aikoina. Muksumaailman yhteydessä on lisäksi ohjattu ja valvottu Muksumesta-lapsiparkki. Kummatkin muksulat ovat kylpylän asiakkaille ilmaisia!

Naantalissa voit tietysti kohdata rakastetut Muumi-hahmot omalla saarellaan Muumimaailmassa. Väskin Seikkailusaarella voit kokeilla taitojasi ja kykyjäsi vaikka jousiammunnassa, kalliokiipeilyssä tai vaijeriliussa. Kesäkuussa Naantalin Musiikkijuhlien aikaan kaupungissa vierailevat klassisen musiikkitaivaan kirkkaimmat tähdet. Emmateatterissa esitetään kesäisin ratkiriemukkaita näytelmiä, joiden rooleissa loistavat tunnetut suomalaiset näyttelijät. 

NAANTALI SPA FACEBOOKISSA

Taas voi äänestää ;) 👌 Naantalin Kylpylä on mukana kansainvälisessä matkailualan gaalassa - meitä voit äänestää neljässä eri kategoriassa 28.4. asti. ...
Hiiohoi! Tuttujen merkkien ja mallistojen kaveriksi Promenaden valikoimista löydät jatkossa myös Holebrookin merihenkiset kesämallistot naisille ja miehille. Poikkea ...