Varaa
loma

HAE >>

Härmän Kylpylä - yllättävä kohde sporttilomalle

Härmän Kylpylä - yllättävä kohde sporttilomalle

KESÄ 2023
Härmän Kylpylä, Ylihärmä

Miltä kuulostaisi täyden palvelun hyvinvointiloma, jossa yhdistyisivät kylpylä, herkullinen ruoka, hemmottelu sekä monipuolinen liikuntatarjonta? Liikunta ja ulkoilu ovat olennainen osa hyvinvointia.

Härmän Kylpylästä löytyy kaikki ainekset kokonaisvaltaiseen kylpylälomaan, mutta harva tietää, miten hyvät urheilumahdollisuudet kylpylän yhteydestä löytyy. Laajat ulkoilualueet, kattava valikoima vuokravälineitä ja Härmän Kylpylän välittömässä läheisyydessä sijaitseva Anssin Jussin Areena tarjoavat täydelliset puitteet sporttilomaan.

Kokosimme listan lajeista, joita voit harrastaa Härmän Kylpylässä – mikä on suosikkisi?

1. Uiminen

Kylpylässä käynti yhdistetään usein vedessä lillumiseen, poreisiin ja rentoutumiseen. Härmän Kylpylässä on tätä kaikkea, mutta erikoisuutena myös 25 metrin allas, jossa voi uida matkaa.

Mikä olisi sen parempaa, kun aamu-uinti, jonka jälkeen voi käväistä saunassa ja sitten suunnata herkulliselle hotelliaamiaiselle?

2. Golf ympäri vuoden

Härmän Kylpylä sijaitsee Härmän Golfin yhdeksänreikäisen golfkentän vieressä. Kentältä löytyy myös par-3-rata, joka tarjoaa mahdollisuuden pelaamiseen ilman green cardia. Kenttää uudistetaan, ja loppukesästä sieltä löytyy jo 12 reikää.

Moni ei tiedä, että kylpylän vieraat pääsevät golfaamaan myös talvella. Anssin Jussin Areenalla on nimittäin golf-simulaattori Tbox Kauhava, josta voi varata itselleen tai seurueelleen ajan. Simulaattorissa onnistuu myös minigolfin pelaaminen esimerkiksi lasten kanssa.

3. Frisbeegolf

Jos perinteinen golf ei ole juttusi, löytyy Härmän Kylpylän liikuntapihalta myös yhdeksänväyläinen frisbeegolf sekä kuusiväyläinen frisbeegolfin, puistogolfin ja futisgolfin yhdistävä multigolf-rata.

4. Lenkkeily – ulkona tai sisällä

Juoksu-, kävely-, sauvakävely- tai lumikenkäilylenkki on loistava tapa tutustua Härmän Kylpylää ympäröiviin kauniisiin lakeusmaisemiin. Kylpylän omalla tontilla on 3,3 km ulkoilureitti, joka jakaantuu kuntorataan ja pihapolkuun.
Sauvakävelylle löytyy myös haastavampia maastoja reilun kilometrin päästä, vanhan sairaalan maastoista. Kävelysauvoja ja lumikenkiä saa vuokrattua, joten omia ei tarvitse ottaa mukaan.
Jos sää on kurja tai muuten vaan tykkäät urheilla sisällä, lenkkeily onnistuu myös Anssin Jussin Areenalla urheilukenttää ympäröivällä sisäjuoksuradalla.

5. Pyöräily

Tutustutko lähimaastoon mieluummin polkupyörän selässä? Sekin onnistuu, eikä omaa pyörää edes tarvitse kuljettaa mukanaan lomalle. Härmän Kylpylästä voi vuokrata maastopyöriä, fat bike -pyöriä sekä kypäriä.

6. Hiihto

Talvisin Härmän Kylpylää ympäröivä kuntorata muuttuu hiihtoladuksi. Mikä parasta, lakeuksilla ei tarvitse rehkiä ylämäissä, vaan hiihtäminen onnistuu tasamaalla juuri omaan tahtiin.

7. Tanssiminen

Perinteiset lavatanssit ovat mitä parhainta kuntoliikuntaa. Härmän Kylpylän Yölintu-ravintolassa järjestetään useat livemusiikin tahdittamat tanssit viikossa. Viikonloppuisin tanssittamaan saapuu eturivin artisteja, kuten tangokuninkaallisia ja iskelmätähtiä orkestereineen.

8. Kuntosali

Härmän Kylpylästä löytyy myös hyvin varusteltu kuntosali lämmittelylaitteineen, vapaapainoineen ja kuntolaitteineen. Kuntolaitteita löytyy myös ulkoa, kylpylää ympäröivän kuntoradan varrelta.

9. Ryhmäliikunta

Tykkäätkö sittenkin enemmän ohjatuista tunneista? Areenalla ja kylpyläosastolla järjestetään erilaisia ryhmäliikuntatunteja ja allasjumppia.

10. Nyrkkeily

Anssin Jussin Areenalta, sisäjuoksuradan yhteydestä löytyy valikoima nyrkkeilysäkkejä. Käy purkamassa paineita tai yhdistä juoksulenkkiin tehokas nyrkkeilytuokio.

11. Sulkapallo, lentopallo, salibandy...

Areenalla voi kokeilla erilaisia pallopelejä ja varata kenttävuoron omalle reissuporukalle. Laittakaa pystyyn vaikka kaveriporukan oma sulkapalloturnaus tai perheen sählymatsi.

Tutustu Härmän Kylpylän tarjouksiin ja varaa seuraava lomasi! Nyt voit hyödyntää esimerkiksi pääsiäisviikon tarjoukset.