Kruunupuisto
Varaa
loma

HAE >>

PUNKAHARJU Kruunupuisto

Kruunupuisto

Kruunupuiston kuntoutuskeskus ja hotelli sijaitsee Punkaharjun kansallismaisemassa Saimaan kauneimmalla paikalla ja on todellinen hyvinvoinnin kohtaamispaikka. Tarjoamme kuntoutusta sekä hotelli- ja ravintolapalveluita, lomia ja tekemistä vapaa-aikaan. Ympäröivästä upeasta harjuluonnosta lataat kaikkina vuodenaikoina voimavaroja niin arkeen kuin vapaa-aikaan.

Majoitus

Tervetuloa majoittumaan Kruunupuiston hotelliin, uniikkiin jugendhuvilaan tai luonnon läheisiin lomahuoneistoihin! Punkaharjun kansallismaisemissa sijaitseva hotellimme tarjoaa vaihtoehtoja erilaisille majoittujille, joten löydät varmasti itsellesi mieluisen. Muistathan, että meille voit tulla lomalle myös, mikäli tarvitset apua päivittäisissä toimissasi. Hotellissamme on huomioitu tilojen esteettömyys ja osoituksena vastuullisesta ympäristötyöstä meille on myönnetty Green Key merkki.

Kruunupuiston yli satavuotias päärakennus ja jugendhuvila Urhola tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet majoitukseen. Hotellissamme on huoneita 128 ja majoitustilaa 240 henkilölle. Huonevalikoimastamme löytyy standard- ja superiortason huoneiden lisäksi tyylikkäitä sviittejä, huoneita liikuntarajoitteisille tai apua tarvitseville. Tarjolla on myös huoneita lemmikkien kanssa majoittuville. Järven rannalla, harjualueen reittien varrella sijaitsevat juuri saneeratut lomahuoneistomme ovat luonnossa liikkuvan unelmavaihtoehto majoittumiseen.

Hotellihuoneiden majoitushintaan kuuluu aamiainen sekä kuntosalin ja kylpylän käyttö aukioloaikoina.

Varaukset myyntipalvelustamme puh. 044 763 9130 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kylpylä

Kruunupuisto Spassa voit rentoutua lempeissä löylyissä sekä virkistäytyä erilaisissa altaissa - hiero kipeitä lihaksia tai nauti poreista sekä veden hyvää tekevästä voimasta. Kruunupuisto Spa tarjoaa myös liikettä nivelille! Pulahda altaaseen, laita virtuaalivesijumppa pyörimään ja jumppaa juuri silloin kuin itse haluat! Kylpylän saunamaailmaan kuuluu erilliset saunat naisille ja miehille. Pääset nauttimaan myös suomalaisia saunaperinteitä vaalivasta kelosaunasta tai voit venytellä lempeästi infrapunalämmitteisessä joogasaunassa ohjaajan opastuksella. Allasosastolla voit nauttia monipuolisista vesiliikuntamahdollisuuksista ja rentoutua porealtaiden lempeissä hierovissa suihkuissa. Kokonaisuutta täydentää kylmä-lämmin vaihtoallas jaloille sekä elämyssuihku. Perheen pienimmille löytyy kahluuallas. Kylpylä on täysin uudistettu ja avattu kesällä 2023!

Ravintola Kruunupuisto

Hyvä ruoka kruunaa päiväsi ja tekee hyvää sekä keholle että mielelle.

Ravintola Kruunupuistossa tarjoillaan aamiaista, kotiruokalounasta ja -päivällistä noutopöydästä kaikkina viikonpäivinä ympäri vuoden. Suosituslistaltamme voit valita mieleisesi annoksen tai herkutella oman keittiön burgereilla.

Kruunupuiston upeissa tiloissa onnistuvat niin merkkipäivät, häät, ristiäiset, vuosijuhlat, pikkujoulut tai vaikka sukukokoukset. Toteutamme tarjoilut toiveidesi mukaan!

Voit kätevästi liittää juhliisi myös majoituksen sekä liikunnallisia aktiviteetteja.

Järjestämme myös kokoukset, koulutuspäivät ja palaverit vaivattomasti. Meiltä löydät laadukkaat puitteet tilaisuuksillesi, olipa ryhmäsi minkä kokoinen tahansa.

Tervetuloa makumatkalle Punkaharjulle!

Ihastuttava Inkeritalo

Harjun honkien katveesta löytyy yksi Kruunupuiston helmistä: Inkeritalo. Saimaan rannan tuntumassa sijaitseva idyllinen hirsitalo on erinomainen paikka kotoisille juhlille, kokouksille tai aterioinnille yhdessä.

Kesäisin Inkeritalo avaa ovensa vanhan ajan vohvelikahvilana, jossa tarjoillaan kuuluisien Inkeritalon vohveleiden lisäksi keittolounasta sekä makeita herkkuja kahvin kanssa nautittavaksi. Kahvilan terassilta avautuu ihasteltavaksi Pihlajaveden kaunis järvimaisema. Kahvilassa on vuosittain vaihtuva taidemyyntinäyttely ja pieni myymälä, josta voi ostaa herkkuja ja viemisiä kotiin mukaan.

Historiaa henkivä Inkeritalo toimii kokoustilana ja tilausravintolana ympäri vuoden. Kauniisti saneerattu ja ainutlaatuisen tunnelmallinen hirsitalo on loistava paikka järjestää pieniä perhejuhlia, pikkujouluja, yritystilaisuuksia, kokouksia tai vaikkapa naisten iltoja. Viehättävässä kaksikerroksisessa talossa on tilaa yhteensä noin 80 hengelle. Kokoustiloja on kaikkiaan neljä, ja niistä kuhunkin mahtuu 12 – 25 henkilöä. Inkeritalon Marian -salissa ja Pekan -pirtissä varusteena tietokone, videotykki, valkokangas ja fläppitaulu

  • Marian sali 20–25 hlöä
  • Iidan kammari 12–14 hlöä
  • Pekan pirtti 16–26 hlöä
  • Juhon tupa 12–18 hlöä

Inkeritalon pihapiirissä on ihastuttava 1920-luvun hirsinen rantasauna, joka soveltuu loistavasti rentoutumispaikaksi illanviettojen, kokousten tai pikkujoulujen yhteyteen ja rennompaan kokoontumiseen. Saunassa on takkatupa, kaksi pukuhuonetta, pesuhuone ja löylyhuone, jossa puulämmitteinen kiuas. Saunassa on myös oma terassi sekä laituri, josta pääsee uimaan. Ravintolamme toimittaa saunalle virvokkeet ja ruokailut asiakkaan toiveiden mukaan tai tarjoilut voidaan järjestää viereisen Inkeritalon viihtyisiin kammareihin. Sauna on anniskelualuettamme. Tilaussauna soveltuu parhaiten noin 10 hengen ryhmälle ja on käytössä ympäri vuoden.

Inkeritalon ja saunan välittömästä läheisyydestä löytyy myös Inkeritalon makasiini. Kesällä 2018 remontoidussa varasto- ja tallirakennuksessa onnistuu häät, rapujuhlat, syntymäpäivät tai muut kesäiset tilaisuudet. Makasiinin terassilta avautuu upea näkymä suoraan kirkkaalle Pihlajavedelle ja löytyypä sieltä myös uniikki punkaharjulaismeksikolainen baari, joka on avoinna tilauksesta. Makasiiniin mahtuu noin 60–100 henkilöä, riippuen juhlan toteutuksesta. Juhlat toteutamme asiakkaan toiveiden mukaan. Makasiini on käytössä touko – syyskuussa.

Hyvinvointi ja vapaa-aika

Tarjoamme kattavasti kiinnostavaa tekemistä Punkaharjulla! Kruunupuiston monipuoliset terveyspalvelut sekä liikunta- ja hemmotteluhoidot täydentävät loman, kokouksen tai hotelliyöpymisen. Ainutlaatuinen harjuluonto polkuineen ja reitteineen kutsuu liikkumaan vapaa-ajalla luonnon omassa huvipuistossa. Alueellamme on myös runsas ympärivuotinen tapahtumatarjonta. Tarjoamme asiakkaillemme myös viikoittain vaihtuvan vapaa-ajanohjelman!

Kruunupuistossa valittavanasi on monipuolisesti niin hemmottelu- kuin terveyshoitoja kuin myös kampaamopalvelut.

Kruunupuistossa on laaja vuokravälinevalikoima monenlaiseen ulkona liikkumiseen eri vuodenaikoina niin harjualueen reitistöillä, järvellä kuin piha- ja puistoalueellamme. Valloita harju vaikka sähköavusteisella fatbike-pyörällä!

Vuokraa liikuntavälineet omatoimiseen retkeilyyn tai lähde luontoon yhdessä oppaan kanssa. Opastetut retket järjestyvät tilauksesta toiveidesi mukaan, esimerkiksi luonto-, fatbike- ja melontaretkinä. Talvisin jään jäätyessä pääset tutustumaan retkiluistelun saloihin tai potkuttelemaan pitkin järvenselkää noin 14 km retkiluisteluradalla, joka kulkee aivan rannassamme.

KRUUNUPUISTO FACEBOOKISSA

KRUUNUPUISTO INSTAGRAMISSA