Varaa
loma

HAE >>

Kotimaanmatkailua kylpylässä

Hiihtolomalle kylpylään

TALVI 2024

Moni suunnistaa talvilomalle etelän lämpöön tai tuntureille hiihtämään. Jos kuitenkin haluaa lomailla lähempänä ja tukea siten kotimaisia matkailukohteita, tarjoavat Suomalaiset kylpylät tähän oivallisen vaihtoehdon. Kylpylässä viihtyy niin aurinkoisella säällä, joka houkuttelee myös ulkoilemaan lähimaastossa, kuin rapaisemmissakin talviolosuhteissa.

Miksi valita talvimatkakohteeksesi Suomalainen Kylpylä

Kylpylöillä on Suomessa pitkät perinteet. Kylpylälaitoksista on totuttu hakemaan terveyttä ja hyvää oloa jo satojen vuosien ajan. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö palvelee sinua omalla kielelläsi ja tarpeesi huomioon ottaen. Hoidoissa hyödynnetään kunkin alueen omaa, ainutlaatuista osaamista ja luonnon hoitoaineita kuten esim. luonnonsavea ja turvetta.

Suomalaisessa yrityksessä on totuttu myös ottamaan huomioon ympäristön mahdollisimman pieni kuormitus ja kestävä kehitys. Myös matkan jättämä hiilijalanjälki on lento- tai laivalomakohdetta pienempi. Suomalaiset Kylpylät sijaitsevat pääsääntöisesti puhtaan luonnon helmassa, meren tai järven rannalla. Joten valitsemalla Suomalaisen Kylpylän, tuet myös suomalaista työtä ja varmistat kylpyläperinteiden jatkumisen Suomessa myös tulevina vuosisatoina.

Suomalaiset kylpylät kattavat maantieteellisesti lähes koko Suomen

Pohjoisin kylpylämme Rokua Health & Spa sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Rokuan kansallispuiston kainalossa. Rokuan luonto tarjoaa aktiivilomailijalle upeat puitteet. Talvella voit uppoutua lumisen luonnon lumoihin hiihtäen, pilkkien ja talvipyöräillen sekä lumikenkäillen perinteisillä lumikengillä tai vauhdikkaammilla liukulumikengillä.

Härmän kylpylä sijaitsee keskellä lakeuksia ja tekemistä löytyy kaiken ikäisille. Kuntopolku muuttuu talvisin hiihtoladuksi (1,8 km). Talvikävelyjuntu (2,5 km) kiertää golfkentän. Se sopii myös koko perheen retkelle, sillä pulkka mahtuu hyvin uralle. Talvikävelyjuntu sopii myös erinomaisesti lumikenkäilyyn, sekä talvipyöräilyyn – voit vuokrata fatbikeen tai sähkömaastopyörän.

Ikaalinen Spa & Resort tarjoaa tropiikin lämpöä Pirkanmaalla. Aktiviteetteja löytyy ympäri vuoden niin perheille kuin polttariporukoille. Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään kauniisiin järvimaisemiin yksin, ystävien tai perheen kanssa.

Ruissalon Kylpylä Turussa sijaitsee luonnonkauniilla saarella – siellä lomaan voi yhdistää vilkkaan kulttuuri- ja ruokakaupungin sykkeen sekä saaristoluonnon rauhan.

Idyllisessä vanhassa luostarikaupungissa sijaitseva Naantalin Kylpylä on taas tunnettu laajasta hoitovalikoimastaan, tasokkaista ravintoloistaan ja viihdetarjonnastaan. Naantalin Kylpylässä viihtyy koko perhe, sillä myös lapsille riittää kiinnostavaa tekemistä koko päiväksi. Lapsille on kaikkina vuodenaikoina tarjolla lukuisia urheilu- ja leikkimahdollisuuksia.

Itäisin kylpyläkohde, Imatran kylpylä, sijaitsee Saimaan rannalla Imatran vapaa-aikakeskuksessa. Kylpyläelämysten lisäksi viihderavintola tarjoaa erilaista viihde- ja tanssiohjelmaa. Idässä on usein enemmän lunta, pakkasta ja aurinkoa kuin muualla Suomessa, joten täältä voi etsiä ”kunnon talvea” suksien kera.

Järvi-Suomen vaihteleviin maisemiin sijoittuvia kylpylälomakohteita ovat Kylpylähotelli Rauhalahti (Kuopio), Lohja Spa & Resort (Karjalohja), Kruunupuisto (Punkaharju), Peurunka (Laukaa) ja Kunnonpaikka (Kuopio). Miltä kuulostaisi vaikkapa retkiluistelu järven jäällä tai lumikenkäily metsämaisemissa? Rauhalahdessa, Lohja Spassa ja Kunnonpaikassa rohkeimmat pääsevät pulahtamaan myös avantoon.

Flamingo Spa Vantaalla on koko perheen Vesipuisto, jossa vietät taatusti ikimuistoisen ja vauhdikkaan kylpyläpäivän. Koe Flamingo Span päätähuimaavat liukumäet tai rentoudu kesänlämpöisissä altaissa.

Suomalaiset kylpylät tarjoavat rentouttavat maisemat ja palvelut, joissa lataat akkuja sekä fyysisesti että henkisesti. Tutustu Suomalaisten Kylpylöiden hiihtolomatarjouksiin ja varaa unohtumaton kylpyläloma!

SUOMALAISET KYLPYLÄT X:ssä