Kylpylä Keskellä Lakeuksia
Härmän Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

YLIHÄRMÄ Härmän Kylpylä

Härmän Kylpylä kutsuu hemmotteluun!

Härmän Kylpylä kutsuu sinut ja perheesi viihtymään! Allasosasto, viihtyisä Wellness sekä monipuolinen ravintolamaailma palvelevat lomallasi. 

Majoitus

Härmän Kylpylässä viihdyt pidempään. Härmän Kylpylässä valittavanasi on 155 viihtyisää huonetta. Huonetyyppejä on viidenlaisia; economy, standard, superior, minisuite ja Lakeussuite. Kaikkien hotelliin majoittuneiden majoitushintaan sisältyvät vapaa kylpyläosaston ja kuntosalin käyttö, vapaa-ajanohjelma sekä runsas buffet-aamiainen. Kylpylähotelli Härmästä löytyy tekemistä kaiken ikäisille!

Suomalaisen tanssimusiikin ystävälle löytyy tanssitarjontaa useina iltoina viikossa.

Kuntsarin väki toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Tiedustelut ja varaukset numerosta (06) 4831 600 / myyntipalvelu.

Kylpylä

Kylpylämme palvelee!

Kylpylämme tarjoaa suomalaisen saunan lisäksi turkkilaisen yhteissaunan, sekä rentouttavan höyrysaunan.

Kylpylässä on neliratainen 25 m kuntouintiallas sekä 17 m terapia-allas ja kylmäallas. Keidasaltaasta löydät rentouttavat elementit; poreet, vesiputouksen ja hierovan vesisienen. Perheen pienimmille kylpyläosastomme tarjoaa kaksi lämmintä lasten allasta, joista toisessa on pieni vesiliukumäki.

Lisäksi hotellin yhteydessä on 100 neliön kokoinen lasten sisäleikkipaikka, Nippe-Norsun Vekaraviidakko!

Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan !

Ravintolat, juhlat

Ravintolapalveluita aamusta iltaan. Härmän Kylpylän Yölintu ja Lounatuuli muodostavat yhteensä 600-paikkaisen ravintolakokonaisuuden, joka tarjoaa makuelämyksiä ja viihtymistä jokaisena vuoden päivänä. Härmän Kylpylän A´la carte -ravintola Riihi ihastuttaa lähiruuallaan, Kotipizza ja Roll´s helppoudellaan. Lisäksi tilausravintola Banketti on valmiina vastaanottamaan ruokailijoita niin arkena kuin juhlanakin. Banketti palvelee erityisesti juhlien järjestämisessä sekä erilaisissa yritystilaisuuksissa. Tanssintaitajat pääsevät orkesterin tahdissa parketille maanantaisin, perjantaisin ja lauantaisin. Tiistaisin ja torstaisin kylpylähotellissa on karaoketanssit.

Ravintolatoimen päällikkö Anna Leena Hietamäki taitavan henkilökuntansa kanssa toivottaa juuri sinut tervetulleeksi upeaan Härmän Kylpylän ravintolamaailmaan!

Upea buffetpöytä Härmän Kylpylässä

Härmän Kylpylän legendaarinen buffetpöytä odottaa sinua! Upea salaattipöytä, runsaat liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot lämpimässä pöydässä sekä tietenkin jälkiruoat houkuttelevat herkuttelemaan ravintolassamme.

Kahvila Junki

"Sillä pikkupuukolla eli jungilla syärähän askista voita ja näperrethän palavattua lamphanreittä, krassathan piippua ja pirethän pikkupoijat kuris. Isoo puukkoo on pitopuukkoo, sitä käytethän häis, ristiääsis, naittajaasis, kirkos ja maahanpanijaasis. Ja sitte sillä ratkothan raavasten miesten kesken periaatteellisia kysymyksiä."

Kahvila Junki on kylpylähotellissamme sijaitseva A-oikeuksin toimiva kahvila ja aulabaari. Sen yhteydessä on myös matkamuistomyymälä. Junkissa voit nauttia pientä suolapalaa, kahvia, virvokkeita tai makeita leivonnaisia. Junkissa voit tehdä pienet matkamuisto-ostokset ja pelata Veikkauksen rahapelejä. Junkin matkamuistovalikoimasta löydät kotimaisten ja paikallisten käsityöläisten tuotteita, kosmetiikkaa sekä välttämättömyystarvikkeita kuten kampoja, kylpytossuja ja sukkia. Voit vaikka lukea päivän lehden kahvikupin ääressä kahvilassamme!

Tilausravintola Banketti

Upea 60-paikkainen ravintola palvelee niin pieniä, intiimejä tilaisuuksia, kuin myös erilaisten juhlien ja kokousten pitopaikkana. Tunnelmaa luo oma kattauksensa ja värimaailma, joka poikkeaa täysin muusta kylpylän ja ravintolamaailman ilmeestä.

Wellness

Suo itsellesi hetki hemmottelua ja hyvää oloa. Härmän Kylpylästä löydät hemmottelua kiireestä kantapäähän.

Koko keho nauttii Wellness-osaston kosmetologisista hoidoista. Kireät ja väsyneet lihakset rentoutuvat perinteisissä tai aromaattisissa hieronnoissa. Aromahieronta hellii niin kehoa kuin mieltäkin.

Viime silauksen hyvään oloon antaa uusi kampaus tai hiusten leikkaus. Kampaamo Kirsin puh. (06) 4831 436.

Kokous & Aktiviteetit

Pikkuusen Paree Kokous Härmäs. Härmän Kylpylä on alueensa suurin ja monipuolisin kokouspalveluiden tarjoaja - miksi tyytyisit vähempään! Kylpylän kokouksessa voit halutessasi käsitellä painaviakin asioita kevyin eväin tai nauttia tuhdimmat härmäläiset kokoustarjoilut kokouspäivän ja illanvieton lomassa.

Härmän Kylpylä tarjoaa monipuolisen valikoiman nykytekniikalla varustettuja kokoustiloja. 

Kokoustiloja löytyy niin suurta kuin pienempääkin kokousta varten:

  • 1300 hengen seminaari Anssin Jussin Areenassa
  • 250 hengen kokous Lakeussalissa
  • 105 hengen auditorio
  • 50 ja 30 hengen kokoustilat
  • useita 16 hengen kokoustiloja sekä pienempiä ryhmätyötiloja

Liikunta ja vapaa-aika

Härmän Kylpylän vapaa-ajan ohjelmatarjonta on runsasta. Tarjoamme mielenkiintoisia tapahtumia, kursseja, monenlaista niin lapsille kuin aikuisillekin. Olet tervetullut viihtymään päiväseltään tai nauttimaan aktiivilomasta! Voit tutustua ohjelmatarjontaan näillä sivuilla.

Tarjonnastamme löytyy mm. FantasiaTYKY-päivä jonne voit valita mieleisesi "täytteet" työhyvinvoinnin Ala Carte-listaltamme! Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Liikunta- ja vapaa-aikakeskus Anssin Jussin Areena sijaitsee samalla tontilla päätalon kanssa, etäisyys on vain 100 metriä!
Laaja lajivalikoimamme mahdollistaa monipuolisen harjoittelun vuodenajasta riippumatta. Voit tehdä kunnon hikitreenin kuntosalilla, kuntonyrkkeilyn, spinningin, rullaluistelun (175 m sisärata), soudun tai lukuisien palloilulajien parissa.

HÄRMÄN KYLPYLÄ FACEBOOKISSA

HÄRMÄN KYLPYLÄ INSTRAGRAMISSA