Naantalin Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitusvaihtoehdot

Kylpylässä asut ylellisesti ja nukut hyvin. Valitse huone joko rannan uudesta Spa Residencestä tai Kylpylän päärakennuksesta. Huoneet ovat kaikki savuttomia.

 

Naantali Spa Residence

40 hotelli- ja lomaosakekäyttöön suunniteltua Deluxe-tason huonetta ja huoneistoa, oissa on kaikissa parveke ja merinäköala. Tilavimmat huoneistot soveltuvat pitkäaikaisempaan lomailuun. Spa Residence sijaitsee noin 150 metriä päärakennuksesta.

Deluxe

Tilava parvekehuone merinäköalalla (33,5m²). Parkettilattia, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit kahdelle aikuiselle, ilmastointi, puhelin, PayTV, minibaari/jääkaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, tallelokero ja tietoverkkoyhteys (LAN).

Residence Suite, 1 mh

Huoneistossa (54m2) on erillinen olohuone, makuuhuone ja keittiö (jääkaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto neljälle hengelle). Parkettilattia, suihku, hiustenkuivaaja, TV- ja elokuvapalvelut (PayTV), minibaari/jääkaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, tallelokero, tietoverkkoyhteys (LAN) ja silityskeskus.

Residence Suite, 2 mh

Huoneistossa (80 m2) on kaksi erillistä makuuhuonetta, olohuone, keittiö (jääkaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kuudelle hengelle) ja kaksi kylpyhuonetta. Parkettilattia, hiustenkuivaaja, kylpytakit neljälle aikuiselle, ilmastointi, puhelin, TV- ja elokuvapalvelut (PayTV), minibaari, tallelokero, tietoverkkoyhteys (LAN) ja silityskeskus.

Superior Suite, 2 mh

Huoneistossa (85m2) on kaksi erillistä makuuhuonetta, olohuone, keittiö (jääkaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kuudelle hengelle), sauna ja kaksi kylpyhuonetta. Parkettilattia, hiustenkuivaaja, kylpytakit neljälle aikuiselle, ilmastointi, puhelin, TV- ja elokuvapalvelut (PayTV), minibaari, tallelokero, tietoverkkoyhteys (LAN) ja silityskeskus.

Kylpylän päärakennus

Tilavia Classic tai Deluxe – tason huoneita, jotka sopivat erinomaisesti niin liikematkaajille kuin lapsiperheillekin. Toisen kerroksen remontoidut Deluxe-huoneet tarjoavat ylellisen majoitusvaihtoehdon, joissa asiakkaita hemmotellaan mm. huolella valituilla materiaaleilla sekä ainutlaatuisella samppanjabaarilla. Kylpylän päärakennuksessa sijaitsevat myös upeat kaksikerroksiset Presidenttisviitit niille, jotka kaipaavat tyyliä, tilaa ja avaruutta. Erikoisuutena on kolme Muumi Story -huonetta, joissa sisustuksen kantavana teemana ovat paitsi muumit myös skandinaavinen design. 

Standard

2 hengen huone (n. 20m2) Kylpylän päärakennuksessa. Huoneessa on parkettilattia, TV, radio, puhelin, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain. Varattavissa myös invahuone.

Classic-huone

2 hengen huone (n. 32 m²) päärakennuksessa. Huoneessa on parkettilattia, minibar, TV, radio, puhelin, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain.Varattavissa myös lemmikkihuoneita lisämaksua vastaan.

Deluxe

Vuonna 2012 täysin uusittu ja tilava 2 hengen huone (32 m²) Kylpylän päärakennuksessa (2. krs). Huoneessa on ylellinen kingsize-parivuode, vaihtoehtoisesti kokolattiamatto tai parkettilattia, PayTV, vedenkeitin, puhelin, suihku, kylpytakit kahdelle aikuiselle ja hiustenkuivain sekä ovikello.Lisäksi huone on varustettu ainutlaatuisella samppanjaminibaarilla.

Story -huone

Story-huoneissa yhdistävät Muumit ja skandinaavinen design. Puhdaslinjaisten, vaaleiden ja raikkaiden sisustuselementtien keskelle väriä tuovat muumit ja muumilaakson muut asukkaat muun muassa verhoissa, lakanoissa ja pyyhkeissä. Story huoneen idea on lähtöisin Japanista, jossa erilaiset teemahuoneet ovat saavuttaneet suuren suosion.

Story-huone on tilava parvekkeellinen huone (32 m²) Kylpylän päärakennuksessa (3. krs). Huone sopii niin perheelle kuin kahdelle hengelle. Huoneessa on parkettilattia, PayTV, vedenkeitin, minibaari, jossa myös muumiaiheisia tuotteita, puhelin, suihku, kylpytakit kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle, hiustenkuivain sekä ovikello. Huone on savuton.

Presidenttisviitti

Presidenttisviitti on 2-kerroksinen. Alakerrassa on oleskelutilat ja yläkerrassa on makuuhuone ja oma sauna. Huoneessa on parkettilattia ja parveke, josta näkymä Kylpylän lahdelle. Varustuksena minibar, tv, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain.

NAANTALI SPA FACEBOOKISSA

Taas voi äänestää ;) 👌 Naantalin Kylpylä on mukana kansainvälisessä matkailualan gaalassa - meitä voit äänestää neljässä eri kategoriassa 28.4. asti. ...
Hiiohoi! Tuttujen merkkien ja mallistojen kaveriksi Promenaden valikoimista löydät jatkossa myös Holebrookin merihenkiset kesämallistot naisille ja miehille. Poikkea ...