Naantalin Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitusvaihtoehdot

Kylpylässä asut ylellisesti ja nukut hyvin. Valitse huone joko rannan uudesta Spa Residencestä tai Kylpylän päärakennuksesta. Huoneet ovat kaikki savuttomia.

 

Naantali Spa Residence

40 hotelli- ja lomaosakekäyttöön suunniteltua Deluxe-tason huonetta ja huoneistoa, oissa on kaikissa parveke ja merinäköala. Tilavimmat huoneistot soveltuvat pitkäaikaisempaan lomailuun. Spa Residence sijaitsee noin 150 metriä päärakennuksesta.

Deluxe

Residence Deluxe on tilava (33,5m²), parvekkeellinen huone merinäköalalla. Vuoteeksi voit valita joko leveän parivuoteen tai erilliset sängyt. Majoitukseen kuuluu runsas buffetaamiainen Kylpylän ravintola Le Soleilissa sekä rajaton kylpylän käyttö – kylpytakki odottaa sinua huoneessa.

Residence Suite, 1 mh

Yhden makuuhuoneen Residence Suite (54 m²) sijaitsee Spa Residence -rakennuksessa. Käytössäsi on viihtyisä olohuone, parveke, erillinen makuuhuone sekä keittiö, jonka varusteluun kuuluu kaikki tarpeellinen jääkaapista neljän hengen astiastoon.

Huoneistot sijaitsevat aivan meren rannassa, Naantalin Kylpylän välittömässä läheisyydessä (n. 150 m pääovelta). Talon pohjakerroksesta löytyy myös lämmitetty parkkihalli.

Residence Suite, 2 mh

Tämä ylellinen huoneisto on kotisi Naantalin lomalla. Kahden makuuhuoneen Residence Suite (80 m²) sijaitsee Spa Residence -rakennuksessa meren rannalla. Käytössäsi on viihtyisä olohuone, parveke, kaksi erillistä makuuhuonetta sekä keittiö, jonka varusteluun kuuluu kaikki tarpeellinen jääkaapista kuuden hengen astiastoon. Kahden kylpyhuoneen ansiosta aamurutiinit sujuvat saumattomasti isollakin porukalla. Huoneistosta löytyy myös oma vaatehuoltohuone, joka helpottaa pakkaamista pitkälle lomalle.

Residence Superior, 2 mh

Kahden makuuhuoneen Residence Superior (85 m²) sijaitsee Spa Residence -rakennuksessa meren rannalla. Käytössäsi on viihtyisä olohuone, parveke, kaksi erillistä makuuhuonetta sekä keittiö, jonka varusteluun kuuluu kaikki tarpeellinen jääkaapista kuuden hengen astiastoon. Kahden kylpyhuoneen ansiosta aamurutiinit sujuvat saumattomasti isollakin porukalla. Huoneistosta löytyy myös oma vaatehuoltohuone, joka helpottaa pakkaamista pitkälle lomalle. Kokonaisuuden kruunaa oma sauna.

Kylpylän päärakennus

Tilavia Comfort tai Deluxe –tason huoneita, jotka sopivat erinomaisesti niin liikematkaajille kuin lapsiperheillekin. Toisen kerroksen vastauusitut Deluxe-huoneet tarjoavat ylellisen majoitusvaihtoehdon, joissa asiakkaita hemmotellaan mm. huolella valituilla materiaaleilla sekä ainutlaatuisella samppanjabaarilla. Kylpylän päärakennuksessa sijaitsevat myös upeat kaksikerroksiset Presidenttisviitit niille, jotka kaipaavat tyyliä, tilaa ja avaruutta. Erikoisuutena on kolme teemallista Deluxe-huonetta, joissa sisustuksen kantavana teemana ovat paitsi muumit myös skandinaavinen design. Uutuutena Kylpylästä löytyvät myös modernit ja tyylikkäät Loft-huoneet.

Loft-huone

Kylpylän päärakennuksen ylimmän kerroksen tyylikkäät ja modernit Loft-huoneet valmistuivat keväällä 2019. Huoneiden sisustus on mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöden – Loftista löytyy mm. design-huonekalut ja valaisimet, tunnelmallinen, lasipinnoin varustettu kylpyhuone sekä luonnollisesti minibaari.

Jotta unesi Loft-huoneessa olisivat varmasti makoisat, käytössäsi on muhkea king size -parivuode, pimennysverhot sekä tyynybaari, josta löydät mieluisan päänalusen. Hyvin nukutun yön jälkeen otat uuden päivän vastaan huoneen omalla parvekkeella.

Vaativaankin makuun sopivassa kahden hengen huoneessa on kylpytakit ja -tossut kahdelle aikuiselle. Runsaan aamiaisen ja kylpylän rajattoman käytön lisäksi Loft-asukkaat voivat myös treenata Kylpylän OLOFitness-kuntosalilla maksutta.

Comfort-huone

Kahden hengen tilavat Comfort Twin -huoneet (n. 20 m²) sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa. Juuri remontoiduista huoneista löydät kaikki mukavuudet minibaarista lähtien. Tietysti myös kylpytakit ovat huoneissa valmiina vieraitamme varten – niissä voi tepastella Kylpylän ylelliselle sauna- ja allasosastolle, missä hotelliasukkaat voivat viettää vaikka koko päivän. Loman kruunaa runsas aamiaisbuffet merimaisemissa.

Comfort Twin -huoneeseen mahtuu yksi lisävuode lapselle. Huoneluokasta löytyy myös esteettömiä huoneita. Jos merinäköala tai oma parveke on mieleesi, voit varmistaa nämä lisäominaisuudet jo varausvaiheessa.

Deluxe

Täysin uusitut, tilavat 2 hengen Deluxe-huoneet (32 m²) sijaitsevat Kylpylän päärakennuksessa. Jos haluat ylellisen king size -parivuoteen muhkealla tuplapeitolla, sinulle sopii double. Jos taas peitosta tulee kinaa, valintasi on kahden vuoteen twin. Molempi parempi, sillä Deluxe-asukkaana nautit kaikista mukavuuksista minibaarista kylpytakkeihin ja -tossuihin. Huoneen hintaan sisältyy aina myös aamiainen sekä kylpylän ja OLOFitness-kuntosalin käyttö.

Deluxe-huoneisiin on mahdollista saada lisävuoteet jopa 3 lapselle. Osaan huoneista myös lemmikit ovat tervetulleita. Ja nauttisitko aamukahvin kenties omalla parvekkeella tai terassilla? Tämänkin vaihtoehdon voit valita huonetta varatessasi.

Deluxe teemahuone

Teemahuoneissa yhdistävät Muumit ja skandinaavinen design. Puhdaslinjaisten, vaaleiden ja raikkaiden sisustuselementtien keskelle väriä tuovat muumit ja muumilaakson muut asukkaat muun muassa verhoissa, lakanoissa ja pyyhkeissä. Huoneen idea on lähtöisin Japanista, jossa erilaiset teemahuoneet ovat saavuttaneet suuren suosion.

Deluxe teemahuone on tilava parvekkeellinen huone (32 m²) Kylpylän päärakennuksessa (3. krs). Huone sopii niin perheelle kuin kahdelle hengelle. Huoneessa on parkettilattia, PayTV, vedenkeitin, minibaari, jossa myös muumiaiheisia tuotteita, puhelin, suihku, kylpytakit kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle, hiustenkuivain sekä ovikello. Huone on savuton.

Teemasviitit

Uudet teemasviitit ovat 2-kerroksisia. Alakerrassa on oleskelutilat ja yläkerrassa on makuuhuone ja oma sauna. Huoneessa on parkettilattia ja parveke, josta näkymä Kylpylän lahdelle. Varustuksena minibar, tv, suihku, kylpytakit ja hiustenkuivain. Teemoja on valittavissa neljä - Romantic, Nordic, Wellness ja Pop&Rock. Sviitit voittivat Suomen parhaan sviitin tittelin vuoden 2020 World Travel Awards gaalassa.

NAANTALIN KYLPYLÄ FACEBOOKISSA

Finland's Leading Hotel 2020

Finland's Leading Hotel Suite 2020