Imatran Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitu hotelliin tai loma-asuntoon

Hotellihuoneissamme ja Chalets-sviiteissämme majoitut mukavasti palveluiden keskellä. Loma-asunnot ja lomasviitit sekä Imatran Kylpylä Villas-huoneistot luonnon helmassa palveluiden välittömässä läheisyydessä tuovat valinnanvapautta lomaasi. Kaikki majoitustilat ovat savuttomia.

Hotelli

Imatran Kylpylän hotelli majoittaa mukavasti palveluiden äärellä tai luonnon rauhassa - valintasi mukaan. Hotellissa kaikki palvelumme ovat aivan vierelläsi, mikä lisää oleskelun vaivattomuutta. Promenadihotellin tilavat huoneet antavat lomallesi rentoa mukavuutta. Lapset valtaavat lisävuodealkovin riemusta kiljuen. Meiltä löytyy myös huoneita, joihin voi ottaa lemmikin mukaan. Kysy lemmikkihuoneineita suoraan hotellista huonetta varatessasi.
Kaikki huoneet ovat savuttomia. Majoitushintaan sisältyy runsas aamiaisbuffet, Kylpylä Taikametsän vapaa käyttö, kuntosalin käyttö, talon vapaa-ajan ohjelma ja ilmainen wifi sekä pysäköinti.

Promenadi Double

Tilava parvekkeellinen kahden hengen huone 26,5 m2. Huoneet sijaitsevat Promenadi-hotellisiivessä, neljässä kerroksessa. Tilava parvekkeellinen huone. Lisävuodealkovissa yksi lisävuode ja seinäsänky. Huoneeseen saa tarvittaessa yhden lisävuoteen tai vauvansängyn. Huoneesta on näköala Saimaalle, ulkoaltaalle tai terassipihalle. Huone on savuton. Vapaasti käytettävä vaatehuoltotila on kellarikerroksessa. Lemmikkihuoneita rajoitetusti (lisämaksu). Lemmikkihuoneiden varaukset ainoastaan suoraan hotellista. Varustelu: Lasitettu parveke, parkettilattia, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut aikuisille, vedenkeitin, puhelin, taulu-tv, viileäkaappi, WiFi ja Chromecast.

Promenadi Twin

Tilava parvekkeellinen kahden hengen huone 26,5 m2. Huoneet sijaitsevat Promenadi-hotellisiivessä, neljässä kerroksessa. Tilava parvekkeellinen huone. Lisävuodealkovissa yksi lisävuode ja seinäsänky. Huoneeseen saa tarvittaessa yhden lisävuoteen tai vauvansängyn. Huoneesta on näköala Saimaalle, ulkoaltaalle tai terassipihalle. Huone on savuton. Vapaasti käytettävä vaatehuoltotila on kellarikerroksessa. Lemmikkihuoneita rajoitetusti saatavana (lisämaksu). Lemmikkihuoneiden varaukset ainoastaan suoraan hotellista.
Parkettilattia, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut aikuisille, vedenkeitin, puhelin, taulu-tv, viileäkaappi, WiFi ja Chromecast. Huoneista on näköala Saimaalle, ulkoaltaalle tai terassipihalle.

Standardi Twin

Kahden hengen huone 23 m2. Standardi-huoneet sijaitsevat Kylpylähotellin 2. ja 3. kerroksessa. Huoneista on näköala Saimaalle tai Kylpyläkadulle. Huoneissa mahdollisuus yhdelle lisävuoteelle tai vauvansängylle. Osa huoneista on yhdistettävissä väliovella vielä tilavammaksi perhehuoneeksi. Lemmikkihuoneita ei ole saatavana. Varutelu: Suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut aikuisille, puhelin, taulu-tv, viileäkaappi ja WiFi ja Chromecast. Huoneista on näköala Saimaalle tai kylpyläkadulle. Kylpyläkadun puoleisissa huoneissa on jäähdytys.

Economy Twin

Huoneet ovat hieman Standardihuoneita pienempiä (19,5 m2), joten niihin ei saa lisävuoteita. Huoneet sijaitsevat 2. ja 3. kerroksessa. Huoneissa on kaksi vuodetta vierekkäin. Suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit ja -tossut aikuisille, puhelin, TV, WiFi ja Chromecast sekä viileäkaappi. Korkkilaatta lattiamateriaalina. Economy-huoneista on näköala Saimaalle tai Kylpyläkadulle. Kylpyläkadun puoleisissa huoneissa on ilmanjäähdytys. Ei lemmikkihuoneita.

Loma-asunnot ja -sviitit

Loma-asunnoissa kaikki on valmiina. Ne tarjoavat niin perheelle kuin ystävä- tai työtoveri joukollekin mukavasti omaa rauhaa ja ovat kuitenkin lähellä kylpyläpalveluja. Loma-asuntojen pakettihintaan sisältyy hotelliaamiainen ja sisäänpääsy Kylpylä Taikametsään joka päivä.

Loma-asunto, 1 mh

Loma-asunnossa majoitut lähellä luontoa ja kuitenkin lähellä kylpylän palveluja. Loma-asunnot sijaitsevat n. 200 m päässä kylpylästä. Loma-asunnot ovat paritaloja. Loma-asunnoissa on olohuone, keittiö, yksi makuuhuone, sauna ja terassi. Huoneet ovat yhdessä tasossa.Olohuoneessa on vuodesohva. Loma-asunnossa majoittuu max. 4 henkilöä. Kysy loma-asuntoja, joihin voi ottaa lemmikin mukaan. Lemmikistä peritään lisämaksu. Lemmikkihuoneita voit varata vain suoraan hotellista. Varustus: jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto neljälle hengelle. Parkettilattia, takka, wc, hiustenkuivaaja, WiFi ja Chromecast.

Loma-asunto, 2 mh

Loma-asunnossa majoitut lähellä luontoa ja kuitenkin lähellä kylpylän palveluja. Loma-asunnot sijaitsevat n. 200 m päässä kylpylästä. Loma-asunnot ovat paritaloja. Loma-asunnoissa on olohuone, keittiö ja kaksi makuuhuonetta, sauna ja terassi. Huoneet ovat yhdessä tasossa. Olohuoneessa on vuodesohva. Loma-asunnossa majoittuu max. 6 henkilöä. Kysy loma-asuntoja, joihin voi ottaa lemmikin mukaan. Lemmikistä peritään lisämaksu. Lemmikkihuoneita voi varata vain suoraan hotellista. Varustelu: Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kuudelle hengelle. Parkettilattia, takka, wc, hiustenkuivaaja, TV, WiFi ja Chromecast sekä ilmanjäähdytin.

Lomasviitti, 2 mh

Lomasviitit ovat tilavia paritalon huoneistoja joissa ei tarvitse tinkiä viihtyvyydestä. Lomasviitit ovat parin sadan metrin etäisyydellä, kylpylän välittömässä läheisyydessä, parhaalla näköalalla Imatran satamaan. Huoneiston huoneet ovat kahdessa kerroksessa: yläkerrassa on olohuone, keittiö ja kaksi makuuhuonetta, alakerrassa sauna ja takkahuone. Olohuoneessa ja takkahuoneessa on vuodesohva joista aukeaa pedit kahdelle. Loma-asunnossa majoittuu max. 8 henkilöä. Lemmikkihuoneita voit varata vain suoraan hotellista. Lemmikistä peritään lisämaksu. Varustelu: jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kahdeksalle hengelle. Parkettilattia, takka, wc, hiustenkuivaaja, WiFi, Chromecast, terassi ja ilmanjäähdytin.

Luhtisviitti, 2 mh

Viihtyisät luhtisviitit sijaitsevat harjun laella luhtitaloissa. Luhtitalot ovat 2-kerroksisia ja niissä on yhteensä 8 huoneistoa/talo eli 4 huoneistoa/kerros. Sviitistä on erinomainen maisema Saimaalle ja Imatran satamaan. Olohuoneen sohvalla lisävuodemahdollisuus 1 aikuiselle tai 1-2 pikkulapselle. Molemmissa makuuhuoneissa on omat kylpyhuoneet ja wc:t lisäksi huoneistossa on wc ja saunaosasto. Huoneessa on koko huoneiston pituinen lasitettu parveke, jonne on pääsy olohuoneesta ja päämakuuhuoneesta. Päämakuuhuoneen kylpyhuoneessa on lisäksi amme. Huoneisto on savuton. Luhtisviitissä majoittuu max. 6 henkilöä. Lemmikkihuoneita ei ole saatavana. Varutelu: takka, jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kuudelle hengelle. Parkettilattia, wc, hiustenkuivaaja, WiFi, Chromecast, ilmanjäähdytin.

Imatran kylpylä villas 

Modernit Villas-huoneistot tarjoavat laadukasta majoitusta erikokoisissa Villoissa kylpylän läheisyydessä. Myös Villoissa majoituksen hintaan sisältyy aina hotelliaamiainen ja kylpylän vapaa käyttö.

Villa, 2mh

Rivitalon mukavat kahden makuuhuoneen lomahuoneistot. Villat ovat rivitaloja, huoneistojen koot vaihtelevat 70-77,5 m2. Huoneistoissa on kaksikerrosratkaisu. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa, alakerrassa ovat olohuone, keittiö ja sauna sekä terassi. Olohuoneen sohvalle voidaan pedata lisävuode. Villaan majoittuu max. 5 aikuista tai 4 aikuista ja 2 lasta. Osaan huoneistoista voi ottaa mukaan lemmikin. Varaukset suoraan hotellista. Lemmikistä peritään lisämaksu. Varustelu: Hyvin varusteltu keittiö, astiasto ja ruokailuvälineet, pyykinpesukone, kuivauskaappi, saunaosasto, terassi, 2 WC.

Villa, 3 mh

Tilaa ja tasokkuutta lähellä palveluita. Villat ovat rivitaloja, huoneistojen koot vaihtelevat 95-105 m2. Huoneistoissa on kaksikerrosratkaisu. Kaksi makuuhuonetta sijaitsee yläkerrassa, alakerrassa on kolmas makuuhuone, olohuone, keittiö ja sauna sekä terassi. Olohuoneen sohvalle voidaan pedata lisävuode. Pyykinpesukone ja muu varustelu mahdollistaa pitemmänkin oleskelun mukavasti. Villaan majoittuu max. 7 aikuista tai 6 aikuista ja 2 lasta. Osaan huoneistoista voi ottaa mukaan lemmikin. Varaukset suoraan hotellista. Hyvin varusteltu keittiö, astiasto ja ruokailuvälineet, pyykinpesukone, kuivauskaappi, saunaosasto, terassi, 2 WC (toinen yläkerrassa, toinen alakerrassa).


IMATRAN KYLPYLÄ FACEBOOKISSA

IMATRAN KYLPYLÄ INSTAGRAMISSA

IMATRAN KYLPYLÄ TWITTERISSÄ