Imatran Kylpylä
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitu hotelliin tai loma-asuntoon

Hotellihuoneissamme tai Chalets-sviiteissämme majoitut mukavasti palveluiden keskellä. Modernit ja korkeatasoiset loma-asunnot ja lomasviitit sekä Imatran Kylpylä Villas-huoneistot luonnon helmassa palveluiden välittömässä läheisyydessä tuovat valinnanvapautta lomaasi. Kaikki majoitustilat ovat savuttomia.

Hotelli

Imatran Kylpylän hotelli majoittaa mukavasti palveluiden äärellä tai luonnon rauhassa - valintasi mukaan. Hotellissa kaikki palvelumme ovat aivan vierelläsi, mikä lisää oleskelun vaivattomuutta. Promenadihotellin tilavat huoneet antavat lomallesi rentoa mukavuutta. Lapset valtaavat lisävuodealkovin riemusta kiljuen. Meiltä löytyy myös huoneita, joihin voi ottaa lemmikin mukaan. 
Kaikki huoneet ovat savuttomia. Majoitushintaan sisältyy kehuttu aamiaisbuffet, Kylpylä Taikametsän vapaa käyttö, kuntosalin käyttö, talon vapaa-ajan ohjelma ja ilmainen wifi sekä pysäköinti.

Promenadi Double

Tilava parvekkeellinen huone perheille tai lisätilaa kaipaaville muhkealla parisängyllä, sekä erillinen makuualkovi jossa 2 sänkyä. Huoneeseen saa tarvittaessa lisäksi yhden siirrettävän lisävuoteen tai vauvasängyn. Huoneeseen voidaan siis sijata yhteensä viisi vuodetta.Lasitettu parveke, tasokas huonevarustus. Parkettilattia, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit aikuisille, vedenkeitin, puhelin, taulu-tv, MiniBar ja ilmainen langaton internet-yhteys. Useimmista huoneista on järvinäköala.

Promenadi Twin

Tilava parvekkeellinen huone perheille tai lisätilaa kaipaaville, kaksi sänkyä vierekkäin sekä erillinen makuualkovi jossa lisäksi kaksi sänkyä. Huoneeseen saa tarvittaessa lisäksi yhden siirrettävän lisävuoteen tai vauvasängyn. Huoneeseen voidaan siis sijata yhteensä viisi vuodetta.Lasitettu parveke, tasokas huonevarustus. Parkettilattia, suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit aikuisille, vedenkeitin, puhelin, taulu-tv, MiniBar ja ilmainen langaton internet-yhteys. Useimmista huoneista on järvinäköala.

Standardi Twin

Standardihuoneet ovat kahden hengen huoneita, joihin saa tarvittaessa myös lisävuoteen tai vauvansängyn. Osa voidaan yhdistää väliovella perhehuoneiksi. Suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit aikuisille, puhelin, taulu-tv, MiniBar ja ilmainen langaton internet-yhteys. Useimmista huoneista on järvinäköala.

Economy Twin

Huoneet ovat hieman Standardihuoneita pienempiä, joten niihin ei saa lisävuoteita. Economy-huoneista on näköala Saimaalle tai Promenadille, ja Promenadille avautuvissa huoneissa on huonekohtainen jäähdytys. Huoneissa on kaksi vuodetta vierekkäin. Suihku, hiustenkuivaaja, kylpytakit aikuisille, puhelin, taulu-tv, MiniBar ja ilmainen langaton internet-yhteys. Economy-huoneista on näköala Saimaalle tai Promenadille.

Loma-asunnot ja sviitit

Loma-asunnoissa kaikki on valmiina. Ne tarjoavat niin perheelle kuin ystävä- tai työtoveri joukollekin mukavasti omaa rauhaa ja ovat kuitenkin lähellä kylpyläpalveluja. Loma-asuntojen pakettihintaan sisältyy hotelliaamiainen ja sisäänpääsy Kylpylä Taikametsään joka päivä.

Loma-asunto, 1 mh

Modernit loma-asunnot, 2 + 2 henkilölle. Asunnoissa on olohuone, makuuhuone, keittiö ja sauna. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto neljälle hengelle. Parkettilattia, takka, wc, hiustenkuivaaja, PayTV, langallinen ja langaton internet-yhteys. Jäähdytetty ilmastointi.

Loma-asunto, 2 mh

Modernit loma-asunnot, 4 + 2 henkilölle. Asunnoissa on olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö ja sauna. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kuudelle hengelle. Parkettilattia, takka, wc, hiustenkuivaaja, PayTV, langallinen ja langaton internet-yhteys. Jäähdytetty ilmastointi.

Lomasviitti, 2 mh

Tilavimmat loma-asuntomme, 4 + 4 henkilölle. Asunnoissa on kaksi kerrosta. Olohuone, kaksi makuuhuonetta ja keittiö yläkerrassa, sauna ja takkahuone alakerrassa. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kahdeksalle hengelle. Parkettilattia, takka, wc, hiustenkuivaaja, PayTV, langallinen ja langaton internet-yhteys. Jäähdytetty ilmastointi.

Luhtisviitti, 2 mh

Tyylikkäästi sisustettu sviitti, 4 + 2 henkilölle. Olohuone, kaksi makuuhuonetta, toisessa ylellinen parisänky, omat kylpyhuoneet, toisessa amme. Keittiö, sauna, takka ja upea iso lasitettu parveke. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kuudelle hengelle. Parkettilattia, wc, hiustenkuivaaja, PayTV, langallinen ja langaton internet-yhteys.

Imatran kylpylä villas 

Villas-huoneistot ovat yhtä varusteltuja kuin loma-asunnot ja sviititkin, sisustuksessa luksus on vaihtunut kodikkuuteen.

Villa, 2mh

Tyylikkäästi sisustettu sviitti, 4 + 2 henkilölle. Olohuone, kaksi makuuhuonetta, toisessa ylellinen parisänky, omat kylpyhuoneet, toisessa amme. Keittiö, sauna, takka ja upea iso lasitettu parveke. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kuudelle hengelle. Parkettilattia, wc, hiustenkuivaaja, PayTV, langallinen ja langaton internet-yhteys.

Villa, 3 mh

Paritalohuoneisto 6 + 2 henkilölle. Olohuone, kolme makuuhuonetta joista kaksi yläkerrassa. Keittiö, sauna, takka ja iso parveke. Jääkaappi, kuivauskaappi, liesi/uuni, astianpesukone, pyykinpesukone, vedenkeitin ja mikroaaltouuni, perusastiasto kahdeksalle hengelle. Parkettilattia, wc, hiustenkuivaaja, langaton internet-yhteys.


IMATRAN KYLPYLÄ FACEBOOKISSA

IMATRAN KYLPYLÄ INSTAGRAMISSA

IMATRAN KYLPYLÄ TWITTERISSÄ

RT @vemaho: Imatran Kylpylä ja #jättimainos jatkavat yhteistyötä kaudella 2017. #asiakaskokemus #kylpylä #imatra #perheloma https://t.co/yH…
Imatran Kylpylä - juhlailme salissa sai kiitokset osallistujilta https://t.co/ujJrBjKuaz