Peurunka
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitusvaihtoehdot

Peurungassa on erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joista voit valita seurueellesi sopivan. Varaa majoitus kätevästi verkkokaupastamme.

Lemmikit ovat tervetulleita Peurunkaan, lemmikkilisä on 20 € / viipymä. Lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä kylpylähotellissa ja pihan rivitaloissa. Varmista lemmikkihuoneiden saatavuus myyntipalvelustamme, puh 020 751 6300 tai peurunka@peurunka.fi.

Kuva: Peurantähti-huoneisto

Kylpylähotelli

Päärakennuksen viihtyisät huoneet sijaitsevat lähellä kaikkia palveluitamme: ravintolat, kahvilat, Day Span hoidot, kylpylä jne. Huoneisiin mahtuu 1 – 2 lisävuodetta. Kylpylähotellissa on standard-huoneita, tilavampia superior-huoneita sekä esteettömiä huoneita.

Standard twin

Huoneissa on langaton Internet-yhteys, säädettävä ilmastointi sekä kylpytakit. Huoneen pinta-ala n. 22 m². Huoneissa ei ole kokolattiamattoja ja saatavilla myös allergiahuoneita. Järvinäkymä lisämaksusta.

Superior-huone

Superior-huone on tilava huone ja sopii hyvin esimerkiksi perheelle. Huoneessa on makuualkovi (twin-sängyt), oleskelutilassa sohvaryhmä, parveke sekä varustuksena jääkaappi, mikroaaltouuni sekä vedenkeitin. Huoneissa on langaton Internet-yhteys, säädettävä ilmastointi sekä kylpytakit.

Esteetön huone

Kylpylähotellin päärakennuksen huone sopii hyvin pyörätuolia tai muuta apuvälineitä käyttävälle. Huoneen pinta-ala n. 22 m². Huoneissa ei ole kokolattiamattoja ja saatavilla myös allergiahuoneita. Ainoastaan opaskoirat sallittuja. Varmista koirahuoneiden saatavuus myyntipalvelustamme.

Peurantähti-huoneistohotelli

Peurantähden huoneistot sijaitsevat Kylpylähotellin pihapiirissä erillisessä rakennuksessa. Modernien huoneistojen koot vaihtelevat (38 m2 – 70 m2). Kaikissa huoneistoissa on oma keittiötila, sauna ja parveke. Huoneiston hintaan sisältyy kylpylän ja kuntosalien vapaa käyttö. Kylpylähotellin aamiainen on ostettavissa erikseen. Lemmikit eivät ole sallittuja.

Peurunkarinteen lomamökit

Peurunkarinteen lomamökit ovat täysin varusteltuja loma-asuntoja. Jokaisessa mökissä on vuodepaikat 6 henkilölle, kaksi makuuhuonetta ja iso parvi (mh), takka olohuoneessa, keittiö, ruokailuryhmä kuudelle, sauna sekä terassi. Lomamökin hintaan sisältyy kylpylän sekä kuntosalien vapaa käyttö. Kylpylähotellin aamiainen on ostettavissa erikseen. Lemmikit eivät ole sallittuja.

Peurunkapihan rivitalot

Peurunkapihan huoneet ovat economy-tason huoneita rivitaloissa hotellin edustalla. Huoneissa on perushotellihuoneen varustelu: televisio, hiustenkuivaaja, wc, suihku, liinavaatteet ja pyyhkeet.

Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme.

PEURUNKA FACEBOOKISSA

PEURUNKA INSTAGRAMISSA