Kylpylähotelli Rauhalahti
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitusvaihtoehdot

Ihanaa, kun voi nauttia kylpylästä koko päivän!"

Kylpylähotelli

Kylpylähotellin viihtyisät huoneet soveltuvat vaivatonta oleskelua arvostavalle. Rakennuksessa sijaitsee allasosasto, tilaussauna, hoitotilat, ravintolat, kokoustilat ja sisäliikuntatilat. Huoneet sijaitsevat neljässä kerroksessa ja noin puolet huoneista on parvekkeellisia. Hotellissa on kaksi invahuonetta ja huoneita lemmikkien kanssa lomaileville. Sviittejä on kaksi.

Katso  lomapakettien hinnat tästä ja tarjoukset tästä.

Voit varata lomia nettivaraamostamme, siirry varaamaan tästä.

1-2 hengen huone

77 kahden hengen huonetta, jotka myös yhden hengen käytössä. Kaikki huoneet ova saaneet uuden ilmeen. Kaikissa huoneissa on parketti-/laminaattilattia ja kaikki huoneet ovat savuttomia. Muutamiin huoneisiin voi tuoda lemmikkieläimen. Huoneissa on TV, minibar, radio, puhelin, hiustenkuivaaja, lisävuodemahdollisuus, WC ja suihku, kylpytakit. Kaikissa huoneissa on maksuton langaton internet-yhteys.

Perhehuone

Perhehuoneet sijaitsevat 2. kerroksessa ja osassa on parveke. Myös perhehuoneet ovat saaneet uuden ilmeen. Huoneissa on lattiatasossa 2 aikuisten vuodetta ja niiden yllä parvi 1-2 lapselle. Kaikki perhehuoneet ovat savuttomia ja niissä on parketti-/laminaattilattia. Huoneissa on TV, minibar, radio, puhelin, maksuton langaton internet-yhteys, hiustenkuivaaja, lisävuodemahdollisuus, WC ja suihku, kylpytakit.

Suite

Rauhalahdessa on kaksi sviittiä ja ne sijaitsevat 3. ja 4. kerroksessa. Sviitit ovat saaneet uuden ilmeen. Niissä on erillinen makuuhuone, olohuone ja parveke. Sviitit ovat savuttomia ja niissä on parketti-/laminaattilattia. Huoneissa on TV, minibar, radio, puhelin, maksuton langaton internetyhteys, hiustenkuivaaja, lisävuodemahdollisuus, WC ja suihku, kylpytakit. Mikäli hääpari viettää häät Rauhalahden ravintoloissa tai Jätkänkämpällä, palveluun sisältyy heille veloitukseton hääyö hotellin sviitissä.

Huoneistohotelli

Huoneistohotelli on loistava vaihtoehto erityisesti perheille ja pienryhmille. Se sijaitsee 100 m päässä kylpylähotellista. Huoneistoja on yhteensä 46 kpl. Pienempiä, 32 neliön huoneistoja on 40 kpl ja 67 neliön superior-huoneistoja 6 kpl. Superiorhuoneistoissa on viilennysjärjestelmä.

Kaikki huoneistot ovat savuttomia ja niissä on parveke tai terassi. Kaikissa huoneistoissa on TV, tallelokero, hiustenkuivaaja, kuivauskaappi vaatteille, silitysrauta ja langaton veloitukseton internet-yhteys. Huoneistohotellissa on lisäksi suksien huolto- ja säilytystilat sekä autoille lämpöpistokepaikkoja.

Katso  lomapakettien hinnat tästä ja tarjoukset tästä. Voit varata lomia nettivaraamostamme, siirry varaamaan tästä.

32 m² saunallinen huoneisto

Huoneistot sijaitsevat kahdessa rakennuksessa.Saunattomat huoneistoja on 20 kpl ja ne ovat metsän suuntaan. Alakerran huoneistoissa on terassit tai parvekkeet, yläkerran huoneistoissa parvekkeet. Lemmikkien kanssa matkustaville on 4 huoneistoa. Vuoteita huoneistossa yhteensä neljälle - viidelle henkilölle. Sohvasta saa lisävuoteen yhdelle. Pinnasänky tarvittaessa (ennakkovaraus).

Olohuone: Oleskelunurkkaus, jossa kahden istuttava vuodesohva, nojatuoli, pöytä, 2 vuodetta 80 x 200 cm, minikeittiö (mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi, astiat viidelle). Pieni makuuhuone: Lattiatason vuode 120 x 200 cm ja ”laivavuode” 80 x 200 cm.

Huoneistossa on tallelokero, vaatteiden kuivauskaappi, hiustenkuivaaja ja silitysrauta sekä maksuton langaton internet-yhteys.

32 m² saunaton huoneisto

Huoneistot sijaitsevat kahdessa rakennuksessa. Saunattomat huoneistoja on 20 kpl ja ne ovat sisäpihan suuntaan. Alakerran huoneistoissa on terassit, yläkerran huoneistoissa parvekkeet. Lemmikkien kanssa matkustaville on 4 huoneistoa. Vuoteita huoneistossa yhteensä viidelle henkilölle. Sohvasta voi levittää lisävuoteen kahdelle. Pinnasänky tarvittaessa (ennakkovaraus).

Olohuone: Oleskelunurkkaus, jossa kolmen istuttava vuodesohva, nojatuoli, pöytä, 2 vuodetta 80 x 200 cm, minikeittiö (mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi, astiat viidelle). Pieni makuuhuone: Lattiatason vuode 120 x 200 cm ja ”laivavuode” 80 x 200 cm. Huoneistossa on maksuton langaton internet-yhteys.

67 m² saunallinen superior -huoneisto

Superior-huoneistoja on 6 kpl ja ne sijaitsevat omassa rakennuksessaan suojaisan pihapiirin perällä. Kaikki huoneistot ovat kaksikerroksisia ja savuttomia. Vuoteita huoneistossa on viidelle - kuudelle. Kaikissa huoneistoissa on maksuton langaton internet-yhteys. Huoneistot soveltuvat tilaksi myös kokouksiin ja ryhmätöihin.

Alakerrassa on olohuone, jossa 3-istuttava sohva, 2 nojatuolia ja pöytä sekä keittiö, jossa on ruokapöytä ja tuolit kuudelle. Keittiön varausteina on jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone, astioita kuudelle. Alakerrassa on myös oma sauna ja pesuhuone, josta on ovi vilvoitteluterassille. Kylpytakit. Erillinen WC.

Yläkerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joissa parivuoteet 160 x 200 cm, toisessa makuuhuoneessa ranskalainen parveke. Makuualkovi, jossa vuode 120 x 200 cm. Erillinen WC. Portaikossa on suojaportit.

Huoneistossa on tallelokero, hiustenkuivaaja, kuivauskaappi vaatteille ja silitysrauta. Näissä huoneistoissa on kesäaikaan viilentävä ilmastointi.

Studiohotelli

Helmikuun 2020 alussa avattu Studiohotelli sijaitsee kylpylähotellin ja huoneistohotellin välisessä metsämaastossa, lähellä Kallavettä. Studiohotelli käsittää 5 rakennusta, joissa kussakin on 3 väliovellista studiota.

Studioissa on huonekohtainen sisäänkäynti ulkoa, lukittavat väliovet, ja tarvittaessa kunkin talon studiot on yhdisteltävissä jopa kolmen studion huoneistoiksi. Studioissa on kaikki perushotellihuoneen palvelut: kaksi vuodetta, levitettävä vuodesohva kahdelle, suihkullinen WC, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astioita, liinavaatteet, TV ja vaatteiden kuivauskaappi. Jokaisessa huoneessa on katettu terassi sekä manuaalinen studiokohtainen jäähdytys. Kaikki studiot ovat savuttomia. Studiohotellilla on oma parkkipaikka (myös latauspisteet sähköautoille). Kuten kylpylähotellissa ja huoneistohotellissa, myös näissä uusissa studiossa perusvuorokausihinnat tulevat sisältämään aina aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelman.

Katso  lomapakettien hinnat tästä ja tarjoukset tästä. Voit varata lomia nettivaraamostamme, siirry varaamaan tästä.

Studio 23-24 m2

15 studiota, jotka myös yhden hengen käytössä. Kaikki studiot ovat saaneet uuden ilmeen. Studioisa on vinyylilattia ja ne ovat savuttomia. Studioissa on kaksi vuodetta, sohva (lisävuode kahdelle),minikeittiö (kahvinkeitin, mikro, jääkaappi, astioita), taulu-TV, ilmastointi, vaatteiden kuivauskaappi, hiustenkuivaaja, veloitukseton WiFi, WC/suihku.

RAUHALAHTI FACEBOOKISSA

KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHTI TWITTERISSÄ

KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHTI INSTASSA