Kylpylähotelli Rauhalahti
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitusvaihtoehdot

Ihanaa, kun voi nauttia kylpylästä koko päivän!"

Kylpylähotelli

Kylpylähotellin viihtyisät huoneet soveltuvat vaivatonta oleskelua arvostavalle. Kaikki päähotellin huoneet ovat saaneet uuden raikkaan ilmeen. Rakennuksessa sijaitsee allasosasto, hoitotilat, ravintolat ja sisäliikuntatilat. Huoneet sijaitsevat neljässä kerroksessa ja noin puolet huoneista on parvekkeellisia. Hotellissa on kaksi invahuonetta ja neljä huonetta lemmikkien kanssa lomaileville.

Katso  lomapakettien hinnat tästä ja tarjoukset tästä.

Voit varata lomia nettivaraamostamme, siirry varaamaan tästä.

1-2 hengen huone

77 kahden hengen huonetta, jotka myös yhden hengen käytössä. Kaikki huoneet ova saaneet uuden ilmeen. Kaikissa huoneissa on parketti-/laminaattilattia ja kaikki huoneet ovat savuttomia. Muutamiin huoneisiin voi tuoda lemmikkieläimen. Huoneissa on TV, minibar, radio, puhelin, hiustenkuivaaja, lisävuodemahdollisuus, WC ja suihku, kylpytakit. Kaikissa huoneissa on maksuton langaton internet-yhteys. Myös parivuoteellisia huoneita.

Perhehuone

Perhehuoneet sijaitsevat 2. kerroksessa ja osassa on parveke. Myös perhehuoneet ovat saaneet uuden ilmeen. Huoneissa on lattiatasossa 2 aikuisten vuodetta ja niiden yllä parvi 1-2 lapselle. Kaikki perhehuoneet ovat savuttomia ja niissä on parketti-/laminaattilattia. Huoneissa on TV, minibar, radio, puhelin, maksuton langaton internet-yhteys, hiustenkuivaaja, lisävuodemahdollisuus, WC ja suihku, kylpytakit.

Suite

Rauhalahdessa on kaksi sviittiä ja ne sijaitsevat 3. ja 4. kerroksessa. Sviitit ovat saaneet uuden ilmeen. Niissä on erillinen makuuhuone, olohuone ja parveke. Sviitit ovat savuttomia ja niissä on parketti-/laminaattilattia. Huoneissa on TV, minibar, radio, puhelin, maksuton langaton internetyhteys, hiustenkuivaaja, lisävuodemahdollisuus, WC ja suihku, kylpytakit. Mikäli hääpari viettää häät Rauhalahden ravintoloissa tai Jätkänkämpällä, palveluun sisältyy heille veloitukseton hääyö hotellin sviitissä.

Huoneistohotelli

Moderni huoneistohotelli on loistava vaihtoehto erityisesti perheille ja pienryhmille. Se sijaitsee 100 m päässä kylpylähotellista. Huoneistoja on yhteensä 46 kpl. Pienempiä, 32 neliön huoneistoja on 40 kpl ja 67 neliön superior-huoneistoja 6 kpl.

Kaikki huoneistot ovat savuttomia ja niissä on parveke tai terassi. Kaikissa huoneistoissa on TV, tallelokero, hiustenkuivaaja, kuivauskaappi vaatteille, silitysrauta ja langaton veloitukseton internet-yhteys. Huoneistohotellissa on lisäksi suksien huolto- ja säilytystilat sekä autoille lämpöpistokepaikkoja.

Katso  lomapakettien hinnat tästä ja tarjoukset tästä. Voit varata lomia nettivaraamostamme, siirry varaamaan tästä.

32 m² saunallinen huoneisto

Huoneistot sijaitsevat kahdessa rakennuksessa.Saunattomat huoneistoja on 20 kpl ja ne ovat metsän suuntaan. Alakerran huoneistoissa on terassit tai parvekkeet, yläkerran huoneistoissa parvekkeet. Lemmikkien kanssa matkustaville on 4 huoneistoa. Vuoteita huoneistossa yhteensä neljälle - viidelle henkilölle. Sohvasta saa lisävuoteen yhdelle. Pinnasänky tarvittaessa (ennakkovaraus).

Olohuone: Oleskelunurkkaus, jossa kahden istuttava vuodesohva, nojatuoli, pöytä, 2 vuodetta 80 x 200 cm, minikeittiö (mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi, astiat viidelle). Pieni makuuhuone: Lattiatason vuode 120 x 200 cm ja ”laivavuode” 80 x 200 cm.

Huoneistossa on tallelokero, vaatteiden kuivauskaappi, hiustenkuivaaja ja silitysrauta sekä maksuton langaton internet-yhteys.

32 m² saunaton huoneisto

Huoneistot sijaitsevat kahdessa rakennuksessa. Saunattomat huoneistoja on 20 kpl ja ne ovat sisäpihan suuntaan. Alakerran huoneistoissa on terassit, yläkerran huoneistoissa parvekkeet. Lemmikkien kanssa matkustaville on 4 huoneistoa. Vuoteita huoneistossa yhteensä viidelle henkilölle. Sohvasta voi levittää lisävuoteen kahdelle. Pinnasänky tarvittaessa (ennakkovaraus).

Olohuone: Oleskelunurkkaus, jossa kolmen istuttava vuodesohva, nojatuoli, pöytä, 2 vuodetta 80 x 200 cm, minikeittiö (mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappi, astiat viidelle). Pieni makuuhuone: Lattiatason vuode 120 x 200 cm ja ”laivavuode” 80 x 200 cm. Huoneistossa on maksuton langaton internet-yhteys.

67 m² saunallinen superior -huoneisto

Superior-huoneistoja on 6 kpl ja ne sijaitsevat omassa rakennuksessaan suojaisan pihapiirin perällä. Kaikki huoneistot ovat kaksikerroksisia ja savuttomia. Vuoteita huoneistossa on viidelle - kuudelle. Kaikissa huoneistoissa on maksuton langaton internet-yhteys. Huoneistot soveltuvat tilaksi myös kokouksiin ja ryhmätöihin.

Alakerrassa on olohuone, jossa 3-istuttava sohva, 2 nojatuolia ja pöytä. Hyvin varustettu keittiö, jossa on ruokapöytä ja tuolit kuudelle, jääkaappi/minibaari, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astianpesukone, astioita kuudelle. Sauna ja pesuhuone, josta on ovi vilvoitteluterassille. Kylpytakit. Erillinen WC.

Yläkerrassa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joissa parivuoteet 160 x 200 cm, toisessa makuuhuoneessa ranskalainen parveke. Makuualkovi, jossa vuode 120 x 200 cm. Erillinen WC. Portaikossa on suojaportit.

Huoneistossa on tallelokero, hiustenkuivaaja, kuivauskaappi vaatteille ja silitysrauta.

Hostelli

Hostelli on 2-kerroksinen majoitusrakennus, joka sijaitsee 150 m etäisyydellä kylpylähotellista. Hostellissa on 8 kahden makuuhuoneen huoneistoa ja 4 kolmen makuuhuoneen huoneistoa. Hostelli Rauhalahti on toiminnassa 12.8.2019 asti.

Hostellista voi varata joko yhden makuuhuoneen (jolloin keittiö ja WC/suihku yhteiskäytössä) tai koko huoneiston. Hostellissa on kaksi huoneistoa, joihin voi tuoda lemmikkieläimen. Tällöin on varattava koko huoneisto omaan käyttöön. Hostellissa voi majoittua edullisesti pidempiäkin aikoja (kuukausihinta).

Katso  lomapakettien hinnat tästä ja tarjoukset tästä. Voit varata hostelliöitä nettivaraamostamme, siirry varaamaan tästä.

2 mh huoneisto

Hostellissa on 8 kahden makuuhuoneen huoneistoa kukin kooltaan 43 m². Kussakin hostellihuoneistossa on makuuhuoneiden lisäksi keittiö ja WC/suihku. Keittiössä on kahvinkeitin, mikroaaltouuni, liesi, astioita ja puhelin. Makuuhuoneissa on liinavaatteet, pyyhkeet ja TV. Toisessa makuuhuoneessa on kolme vuodetta (maksimi 5 henkilöä).

Hostellista voi varata joko yhden makuuhuoneen (jolloin keittiö ja WC/suihku yhteiskäytössä) tai koko huoneiston. Hostellissa on kaksi kahden makuuhuoneen huoneistoa, joihin voi tuoda lemmikkieläimen (alakerta). Tällöin on varattava koko huoneisto omaan käyttöön. Maksuton internet-yhteys on hotellin aulassa sijaitsevassa nettitilassa, jossa on myös tulostin.

3 mh huoneisto

Hostellissa on 4 kolmen makuuhuoneen huoneistoa kukin kooltaan 58 m² Kussakin hostellihuoneistossa on makuuhuoneiden lisäksi keittiö ja WC/suihku. Keittiössä on kahvinkeitin, mikroaaltouuni, liesi, astioita ja puhelin. Makuuhuoneissa on liinavaatteet, pyyhkeet ja TV. Huoneistojen yhdessä makuuhuoneessa on kolme vuodetta (maksimi 7 hlöä).

Hostellista voi varata joko yhden makuuhuoneen (jolloin keittiö ja WC/suihku yhteiskäytössä) tai koko huoneiston. Maksuton internet-yhteys on hotellin aulassa sijaitsevassa nettitilassa, jossa on myös tulostin.

Kylpylähotelli Rauhalahti Facebookissa

Juhlat juhannuksena tiedossa? Juhannusaattona 21.6. Rauhalahdessa on kosmetologi/kampaaja paikalla klo 9.00-12.30. Varaa nyt aika kampaukseen tai meikkiin. Soita p. 030 ...
Hei, minä unohduin tänne lomalle 😎 Mut mikäpä täällä on nautiskellessa, nytkin löysin aika kivan vilpoisan paikan täältä puistikosta.

KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHTI TWITTERISSÄ

INFO 14.3.2019. Ville Valo & Agents la 16.3. Kylpylähotelli Rauhalahdessa. Bändi aloittaa ennakkotiedoista poiket… https://t.co/JTRYbkyqX6
Kylpylähotelli Rauhalahti: Vaihda vapaalle: https://t.co/dot1GVhHVw käyttäjältä @YouTube

KYLPYLÄHOTELLI RAUHALAHTI INSTASSA