Kylpylähotelli Summassaari
Varaa
loma

HAE >>

SAARIJÄRVI Kylpylähotelli Summassaari

Kylpylähotelli Summassaari

Kylpylähotelli Summassaari – kiireettömään lomailuun ja luonnonläheiseen kokoontumiseen keskellä Suomea, Saarijärvellä. Jo kivikaudelta peräisin olevassa, mystisen kauniissa Summassaaressa sijaitsee kylpylähotellin lisäksi ainutlaatuinen käyntikohde Kivikauden kylä sekä Hunajatarhat. Saaren kärki "Haikankärki" on lumoavaa luonnonsuojelualuetta, jossa suosittelemme jokaisen Summassaaressa vierailevan käyvän.

Rentoutumista, harmoniaa ja hemmottelua…"

Majoitus n. 220 henkilölle

Päärakennuksessa sijaitsevat tilavat huoneet, joissa majoittuu n. 100 henkilöä; 16 x 1hh, 35 x 2hh, 6 x panoraama/perhehuone ja 2 x suite. Omaa rauhaa kaipaaville, isommille perheille ja kaveriporukoille ihanteellisin majoitusmuoto ovat Summasjärven rannalla sijaitsevat 23 loma-asuntoa, joissa olet kaikkina vuodenaikoina lähes kuin omalla mökillä, mutta kuitenkin lähellä kylpylä-, ravintola- ja ohjelmapalveluja.

Valmislomat kylpyläasiakkaille, perheille ja pariskunnille

Kun kaipaat rentoutumista suosittelemme valmiita lomapakettejamme, jotka sisältävät majoitukset ja ruokailut. Perheitä varten olemme hinnoitelleet perhepaketin. Romantiikkaa ja piristystä parisuhteeseen haluavat voivat varata vaikkapa Juhlaa Kahdelle-loman.

Syntymäpäivät ja juhlat

Anna meidän hoitaa järjestelyt, niin päivänsankari ja juhlaväki voivat keskittyä olennaiseen.

Syntymäpäiväjuhlia varten varaamme juhlaväen käyttöön kabinetin, jossa voi kilistellä alkumaljat, ruokailla rauhassa noutopöydän herkkuja ja kruunata aterian täytekakkukahveilla. Häitä, sukukokouksia ja muita isompia sukujuhlia varten varaamme tarvittaessa paikat ravintolasalista tai kokoustiloista. Keittiömme loihtii häämenut, a la carte herkut tai noutopöydät toiveiden mukaan ja ravintolan parketilla voi pyörähdellä tanssin tahdissa. Keskelle Suomea on kaikille yhtä helppo tulla ja juhlaväelle löytyy myös majoitustilaa.

Hoidot & Kylpylä

Hoitovalikoimamme on laaja, ja vaihtoehtoja on kiireestä kantapäähän: hieronnat, lämpöhoidot, intialainen päähieronta, aromahieronta, Hot Stone-hoidot  ja turvehoidot sekä kosmetologihoidot: kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot ja kestovärjäykset.

Pieni sauna- ja allasosasto sijaitsee erillisessä rakennuksessa, jonne on käynti ulkokautta. Huomioithan tämän pukeutumisessa. Asukkaiden käytettävissä ovat aamuisin suomalaiset saunat ja iltapäivisin myös turkkilainen höyrysauna. Kylpylässä on yksi lämminvesiallas, n. 15 m, jossa on reunoilla pore- ja hierontapisteitä. Pienille lapsille on oma kahluuallas.

Kokoontumiset

Keskellä Suomea, kauniissa Summassaaressa on helppo kokoontua. Paikka sopii sijainnin, tilojen ja palveluiden vuoksi mainiosti kokousten, sukujuhlien ja kokoontumisajojen järjestämiseen.

 

SUMMASSAARI FACEBOOKISSA

SUMMASSAARI INSTAGRAMISSA