Kylpylähotelli Päiväkumpu
Varaa
loma

HAE >>

KARJALOHJA Kylpylähotelli Päiväkumpu

Lähellä luontoa, lähellä Sinua!

Päiväkummussa lomasi onnistuu, etsitpä sitten kahdenkeskistä hemmottelua tai aktiivista ryhmälomaa. Karjalohjan upea luonto puhuttelee kaikkina vuodenaikoina, mutta kylpylämme tarjoaa myös oivallisen lomapaikan nautiskelijoille. Elämyskylpylässä nautit kaikilla aisteillasi, hemmottelevissa hoidoissa rentoudut taitavissa käsissä.

Rentoudu, kuntoudu, lomaile luonnon keskellä!"

Majoitus

Kylpylähotelli Päiväkummussa voit majoittua tyylikkäästi kahden hengen huoneissa päätalossa tai uusissa rantatalojen huoneissa. Tilavia perhehuoneita sekä viihtyisiä sviittejä löytyy rinnetaloista. Majoitushinnat sisältävät aamiaisen lisäksi upean elämyskylpylän ja kuntosalin käytön sekä hotellin lomaohjelmaan osallistumisen.

Spa-palvelut

Päiväkummun spa on avoinna maanantaista lauantaihin klo 12–21 ja sunnuntaisin klo 12–20. Aamu-uinti hotellivieraille on klo 10-12. Uusi juuri valmistunut spa-osasto tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Spa henkii suomalaisuutta ja perinteistä saunakulttuuriamme, mutta ripauksella luksusta.
Hoitolassamme voi rentoutua monipuolisissa hoidoissa: saatavissa esimerkiksi hierontaa, suolahuonehoitoa, tai erilasia kylpyhoitoja sekä kosmetologin palveluita.

Kokouspalvelut

Kylpylähotelli Päiväkummusta löytyy sopivat ajanmukaiset kokoustilat sekä pienille palavereille että isommille jopa 90 hengen ryhmille. Kylpylähotellin Ravintola Kanerva järjestää kokousruokailut ja liikuntaohjaajamme virkistysohjelman. Liikunta-aktiviteetteja voi harrastaa sisällä monikäyttöisessä urheiluhallissamme, pihalla nurmikolla, tai vaikka kylpylässä. Kysy vaihtoehtoja kokousten tai virkistyspäivien toteuttamiseksi myyntipalvelustamme.

Ravintolapalvelut

Ravintola Kanerva on tunnettu konstailemattomuudestaan, henkilökunnan ystävällisyydestä ja erityisesti maukkaasta ruoasta. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä tarjoillaan pitopöytälounas, josta kannattaa tulla maistelemaan herkkuja kauempaakin. Heinäkuussa sunnuntaisin tarjoillaan saaristolaispöytä pitopöytälounaalla. Ravintolassa on 250 paikkaa, yksityistilaisuuksia varten on erotettavissa kaksi kabinettia noin 40 hengelle. Ravintolassa raikaa tanssimusiikki kahtena iltana viikossa, perjantaisin lauletaan karaokea. a la carte -ravintola Panoramassa voit nauttia herkullista ruokaa tai istahtaa hetkeksi drinkille upeaan maisemaan.

Perheille

Kylpylähotelli Päiväkumpu on lapsiystävällinen kylpylä. Välimatkat ovat lyhyitä ja kylpyläosasto kooltaan perheenäidinkin helposti hallittavissa. Isoissa perhehuoneissa on makuupaikat jopa kuudelle henkilölle. Perhehuoneiden varustukseen kuuluu mikro ja jääkaappi pienten eväitä varten. Lapsille löytyy pallomeri, liukumäki ja PlayStation-peli sekä pihalta leikkipuisto. Lapsiperheiden loma-aikoina talon lomaohjelma tehdään erityisesti lapsia ajatellen.

Päiväkumpu Facebookissa

KYLPYLÄHOTELLI PÄIVÄKUMPU INSTASSA

SOLARIS KYLPYLÄT TWITTERISSÄ

Nauti syksystä kylpylässä nyt edullisesti! Solaris Kylpylät tarjoaa kahden yön loman arkisin yhden hinnalla. Etusi… https://t.co/QmaXZCLoHl
RT @paivakumpu1: Oletko harkinnut kuntoutuskurssille hakemista? Päiväkummussa järjestetään mm. työkyvyn ylläpitämiseen suunniteltuja KIILA…