Lohja Spa & Resort
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitus Lohja Spa & Resortissa

Päätalo

Päätalon huoneet sijaitsevat kylpylärakennuksessa kahdessa kerroksessa. Huoneissa on suihku, wc, puhelin, tv ja hiustenkuivain. Päätalon huoneissa toimii ilmainen wlan-yhteys. Useista huoneista on upea järvinäköala Lohjanjärvelle, joten asut mukavasti lähellä luontoa ja kylpylähotellin tarjoamia palveluita. Päätalon huoneet ovat kaikki kahden hengen savuttomia huoneita ja ne soveltuvat hyvin myös allergikoille. Huoneet on tyylikkäästi remontoitu Sakari Topeliuksen Karjalohjalla kirjoittaman Koivu ja Tähti – sadun hengessä.

Rantatalot

Ranta STD -huoneet

Rantatalojen STD-huoneet sijaitsevat järven puolella, ja niissä on yhteensä 8 upealla näköalalla varustettua kahden hengen huonetta.
Huoneiden varustukseen kuuluu suihku, wc, puhelin, tv ja hiustenkuivain sekä ilmainen wlan-yhteys. Rantatalojen STD-huoneet ovat liitettävissä väliovella 4 + 2 henkilön perhehuoneeksi. Osassa huoneista on myös oma terassi!

Ranta Superior -huoneet

Ranta Superior -huoneet on rakennettu rannan läheisyyteen kesällä 2018. Raikkaissa huoneissa on näköala järvelle ja niissä on oma terassi. Huoneiden varustukseen kuuluu suihku, wc, puhelin, tv ja hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, vedenkeitin sekä ilmainen wlan-yhteys. Osassa Ranta Superior-huoneista on king size -vuode. Osassa huoneista on 90 cm leveät erilliset vuoteet, jotka voi yhdistää parivuoteeksi. Huoneissa on väliovi, jolla 2 kahden hengen huonetta voi yhdistää Perhe Superior-huoneeksi.

Rinnetalo

Päätalon välittömässä läheisyydessä (etäisyys n. 50-100 m) sijaitsee kolme rinnetaloa, joista löytyy 23 tilavaa perhehuonetta, 6 mukavaa kahden hengen huonetta, 5 viihtyisää sviittiä sekä 8 superior-huonetta.

Kaikissa huoneissa on oma sisäänkäynti ja ikkunat järven puolella. Perhehuoneissa parvekkeet lisäävät tilan tuntua.

Rinne Superior -huoneet

Superior-varustellut huoneet ovat valmistuneet rinnetaloihin v. 2017. Viihtyisissä ja tyylikkäissä superior-huoneissa on näköala järvelle ja niissä on parveke. Huoneiden varustukseen kuuluu suihku, wc, puhelin, tv ja hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, vedenkeitin sekä ilmainen wlan-yhteys. Huoneissa on 90 cm leveät erilliset vuoteet, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi.

Perhehuone

Kaikista perhehuoneista löytyy suihku, wc, hiustenkuivain, tv, viileäkaappi sekä mikro. Huoneissa on 2 kpl 90 cm leveää sänkyä sekä 120 cm levyinen parvisänky lapsille. Isommissa perhehuoneissa on lisäksi levitettävä vuodesohva ja ne ovat kooltaan reilut 24m². Isompiin perhehuoneisiin mahtuu majoittumaan jopa 6 henkinen perhe. Pienemmissä perhehuoneissa mahtuu mukavasti majoittumaan 4 henkinen perhe. Perhehuoneisiin voi myös tilata lasten matkasängyn. Matkasängyn hinta on 10€. Lemmikit ovat tervetulleita muutamaan perhehuoneeseen lisämaksusta. Muistathan mainita lemmikistä varatessasi huonetta.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneet sijaitsevat rinnetalojen alakerrassa. Jokaisessa huoneessa on terassi ja näköala järvelle sekä oma sisäänkäynti. Upea Lohjanjärven luonto on vain askeleen päässä. Osaan huoneista ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta. Muistathan mainita lemmikistä jo hyvissä ajoin varatessasi huonetta. Huoneissa on suihku, wc, hiustenkuivain, tv, puhelin, minibaari.

LOHJA SPA & RESORT FACEBOOKISSA

LOHJA SPA & RESORT INSTAGRAMISSA

SOLARIS KYLPYLÄT TWITTERISSÄ

Sujauta pukinkonttiin Solariksen kylpylälahjakortti. Monipuolisesta valikoimasta löydät jokaiselle jotakin. Helpoll… https://t.co/zRTTcSF6B0
RT @Rauhalahti: Kylpylähotelli Rauhalahti - Esittelyvideo: https://t.co/vuoRW13B3d käyttäjältä @YouTube