Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Loma Turun Ruissalossa

Tarjous!
Ruissalon Kylpylässä rentoudut altailla, palvot aurinkoa Kylpylän omalla rannalla ja pulahdat välillä Airiston aaltoihin. Myös pitkät aamiaiset merimaisemissa, aurinkoiset terassikahvit ja kiireettömät illalliset Ravintola Merisalissa kuuluvat kesälomaan!

1 vrk alk. 53 € / hlö
Lasten lisävuoteet alk. 15,- / lapsi / vrk

Kesälomareissu Yyteriin!

Tarjous!
Kesän huolettomin koko perheen reissu Yyteriin: upealla rannalla viihtyy kauniilla säällä koko päivän, ja illan tai sateisemman sään tullen voitte siirtyä kylpylään nauttimaan!

1 vrk perhepaketti: 179 €
2 vrk perhepaketti: 347 €
3 vrk perhepaketti: 497 €

- Majoitus koko perheelle samassa huoneessa
- 2 aikuista ja 2 lasta (4 - 14v.) Alle 4 v. lapset vanhempien vuoteessa veloituksetta
- Buffetaamiainen / Buffetaamiaiset
- Kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö
- Muut huonehintaan kuuluvat palvelut ja välineet

2 yön lomat

Tarjous!
Majoitus kahdeksi perättäiseksi yöksi. 2 hh alk. 140 €/2 yötä (tarvittaessa 1 lisävuode 1 lapselle). Majoitushintaan sisältyy aina runsas buffet-aamiainen, sauna, uinti ja kuntosali sekä mahdollisuus osallistua ryhmäliikuntatunnille. Hinta voimassa joka päivä 3. - 31.7. Erikoishintaisia huoneita rajoitettu määrä. Vastaanotostamme voit ostaa Linnanmäen rannekkeet 35 €/kpl (huvipuistosta ostettuna 39 €/kpl).

Tervetuloa kesälomalle Naantaliin!

Tarjous!
Täällä rentoudut lyhyellä minilomalla tai nautit kesästä pidempäänkin. Jokaiselle löytyy mieluisin tapa oleilla, urheilla, herkutella, hemmotella, nauttia kulttuurista ja vanhan kaupungin idyllistä. Ja lasten suursuosikki on tottakai Muumimaailma ja Väskin seikkailusaari.

1 vrk alk. 82€ / hlö
Lasten lisävuoteet alk. 15€ / vrk

Odotettavissa loistavat uintikelit

Tarjous!
Imatran Kylpylän Taikametsä on elämys. Perinteisten altaiden lisäksi tunnelmaa luovat kesäsade, ukkonen, sumu ja kallioputous sekä virkistävät ulkoaltaat. Aikuiset viihtyvät myös Yorokobi-kuuma-altaassa, kuntosalilla tai ihanissa hemmotteluhoidoissa. Kylpylän altaat ovat avoinna pitkään – aamu kahdeksasta ilta kymmeneen.

Upeaan luontoon ja ulkoilureiteille pääset kylpylän ovelta. Lähellä on myös yleinen uimaranta, jonka matala hiekkaranta sopii myös pienemmille kesälomalaisille. Pienimmät lapset viihtyvät leikkikentällä tai sateen sattuessa leikki- ja pelialueella kylpylän Promenadikadulla.

Kesän kylpylälomatarjous Päiväkumpuun!

Tarjous!
Kylpylähotelli Päiväkummussa nautit kesästä säällä kuin säällä! Kesän spa.fi-tarjous alk. 112€/hlö / 1vrk / 2hh. Tarjous on voimassa 31.8.2017 asti, ja koskee vain uusia varauksia. Varaa kampanjakoodilla SPA varaamostamme. Ei kerrytä Solaris-bonusta eikä K-Plussaa.