Varaa
loma

HAE >>

Tarjoukset

Tarjoukset

Juhannuksena Yyterissä

Tarjous!
22. - 25.6.2017 Juhannusta juhlitaan Yyterissä Rock'n'roll Jamboreen tahtiin. Yli 20 Rock'n Roll - Rockabilly - Surf - Country - Blues bändiä ulkomailta ja Suomesta esiintyvät päivien ja iltojen aikana. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 1987 alkaen, nyt kolmatta kertaa Yyterin kylpylähotellissa. Lisätietoja: junglerecords.fi

Juhannuksen majoituspaketteja, joihin sisältyy festarin pääsyliput, kylpylän käyttö sekä aamiaiset, on vielä saatavissa.

Romanttinen loma Haikossa

Tarjous!
Haikon kesä on täynnä upeita elämyksiä! Jazz-iltoja, kesän herkkuja ja laatuaikaa yhdessä. Nyt kannattaa varata kesän paras kylpyläloma!

Romanttinen loma sis.
• yöpyminen valitussa huoneluokassa kahdelle
• Kartanon aamiaisbuffet
• sisäänpääsy Kylpylään
• kuntosalin vapaa käyttö
• ilmainen pysäköinti hotellin parkkipaikalla

Kylpylähotellissa alk. 132,-/huone
Kartanohotellissa alk. 192 ,-/huone

Kesän kylpylälomat 2 vrk alk. 220 € / 2 hh

Tarjous!
Kylpyläloma 2 vrk kahdelle henkilölle alkaen 220 euroa. Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, runsas buffet-aamiainen, vapaa sisäänpääsy kuntosalille ja kylpylä Taikametsään sekä vapaa-ajan ohjelmaa.

Tee lomastasi vielä parempi ja varaa loman yhteyteen
- Puolihoitoateriat 15 euroa / hlö / vrk
- Hemmotteluhoitoja
- Keilausta
- Maisemaristeilyt Saimaan Saaristoon

Juhannus 2 vrk

Tarjous!
Vietä juhannus Rauhalahdessa, ihanissa Kuopion järvimaisemissa. Nauti kesästä, kylpylästä, ui Kallavedessä, lekottele auringossa, liiku, herkuttele ja tanssi upeiden artistien tahtiin. Juhannuksen vietto aloitellaan aattona savusaunomisella Jätkänkämpällä. Juhla jatkuu perinteisillä koko perheen juhannusjuhlilla, joita vietetään Jätkänkämpällä. Ohjelmassa on mm. erilaisia kisailuja, juhannustaikoja, kämppäkaraoke ja tukkilaisnäytös ja juhannuskokko. Aaton tähdittävät Marita Taavitsainen ja Mikael Konttinen. Juhannuspäivänä Reeta & Lumo.

Hyvän olon juhannus Helsingissä

Tarjous!
Vietä juhannus pääkaupungin riennoissa ja nauti elämästä hyvän olon hotellissa Helsingin keskuspuiston laidalla. Hotel Haaga Central Parkin kaikkiin majoitushintoihin sisältyy aina runsas, raikas ja monipuolinen buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalikäynti. Sinulla on myös mahdollisuus vierailla Fit Haaga –kuntoklubin ryhmäliikuntatunneilla veloituksetta (poislukien SUP-tunnit). Voit myös lainata meiltä fillarin ja lähteä tutustumisretkelle kesäiseen kaupunkiin! Varaa majoituksesi päivän parhaaseen hintaan tai hyödynnä ennakovaraajan etu -10 %.

Juhannus ja lavatanssit

Tarjous!
Tanssipaketti: 150 € / hlö / 2 hh / 2 vrk.
Hintaan sisältyy: majoitus 2 yötä 23. - 25.6., aamiaiset, Kukonhiekan tanssiliput ja kylpylä. Yhden hengen huoneessa hinta on 203 € / hlö / 2 vrk.

Suosittu Kukonhiekan tanssilava vain 4 km Summassaaresta.
Tanssibussi kiertää hotellin kautta klo 21.25 ja 22.25, paluu yöllä puoli tuntia ennen tanssien päättymistä. Hinta 4 € / hlö / suunta, maksetaan kuljettajalle.

Kesäkuun on kylpyläloman aikaa!

Tarjous!
Kylpylähotelli Päiväkummussa nautit kesästä säällä kuin säällä! Kesäkuun spa.fi-tarjous 108€ / hlö / 2vrk / 2hh. Tarjous on voimassa 29.6. asti, ja koskee vain uusia varauksia. Varaa koodilla spa.fi -koodilla varaamostamme. Ei kerrytä Solaris-bonusta eikä K-Plussaa.

Kiireetöntä Yhdessäoloa!

Tarjous!
Lomalla vietetään aikaa yhdessä ja nautitaan Kylpylän monipuolisista palveluista. Sininen Saimaa houkuttelee uimarannalle mutta sateen sattuessa vesipeuhataan Taikametsän altailla.

2 vrk:n perhelomahintaan sisältyy 2 aikuiselle ja 1 lapselle (6-14v) majoitus promeandihuoneessa, vapaa sisäänpääsy kuntosalille ja kylpylä Taikametsään, buffet-aamiainen sekä tunnin keilavuoro veloituksetta.

Lisävuode lapselle 15 euroa/vrk, alle 6 vuotiaat veloituksetta.

Nauti seisovan pöydän herkuista ravintola Pistaasin buffet-pöydästä.Puolihoitolisä 15 eur/aikuinen ja 8 eur/6-14v lapset.

Viikonlopputarjous Haikon Kartanossa

Tarjous!
Nauti ihanista kevään ja alkukesän päivistä sekä Haikon Kartanon aurinkoisesta palvelusta.

Viikonlopun lomatarjous sis.
• yöpyminen kahdelle kylpylä- tai kartanohotellissa
• Kartanon aamiaisbuffet
• sisäänpääsy kylpylään ja kuntosalille
• Ilmainen pysäköinti

Kylpylähotellissa alk. 138,- /huone
Kartanohotellissa alk. 208,- /huone

Kesää kohti kylpylässä!

Tarjous!
Kesä on jo alkanut kylpylässä! Tule Päiväkumpuun nauttimaan Koivu-saunan rantasaunatunnelmasta ja kesäisen sadekuuron tunteesta hiuksilla elämyssuihkuissa. Huipputarjous nyt 74€/vrk/huone!
Tarjoushinta sisältää majoituksen päätalossa, elämyskylpylän käytön, aamiaisen sekä talon lomaohjelmaa.
Tarjous on voimassa kaikkina päivinä 4.6. asti, mikäli tilaa on. Ei kerrytä Solaris-bonusta eikä K-Plussaa. Koskee online-varaamossa tehtyjä uusia varauksia.

Juhannus ja lavatanssit

Tarjous!
Tanssipaketti: 150 € / hlö / 2 hh / 2 vrk.
Hintaan sisältyy: majoitus 2 yötä 23. - 25.6., aamiaiset, Kukonhiekan tanssiliput ja kylpylä. Yhden hengen huoneessa hinta on 203 € / hlö / 2 vrk.

Suosittu Kukonhiekan tanssilava vain 4 km Summassaaresta.
Tanssibussi kiertää hotellin kautta klo 21.25 ja 22.25, paluu yöllä puoli tuntia ennen tanssien päättymistä. Hinta 4 € / hlö / suunta, maksetaan kuljettajalle.

KESÄN ENNAKKOTARJOUS

Tarjous!
alk. 110€/2hh/vrk (norm. alk. 146€)

Tarjous on voimassa K-Plussa -kortilla 22.5. - 31.8.2017.
Katso varausehdot ja varaa 31.5. mennessä tunnuksella
PLUSSAENNAKKO netissä: ruissalospa.fi
Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä. Etu ei kerrytä Plussa-pisteitä.

KESÄN ENNAKKOTARJOUS

Tarjous!
alk. 140€/2hh/vrk (norm. alk. 166€)

Tarjous on voimassa K-Plussa -kortilla 22.5. - 30.6. ja 1. - 31.8.2017.
Katso varausehdot ja varaa 31.5. mennessä tunnuksella PLUSSAENNAKKO netissä: naantalispa.fi. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä. Etu ei kerrytä Plussa-pisteitä.

Hotel Haaga Central Park

Tarjous!
Kahdenkymmenen Best Western -vuoden jälkeen olemme päättäneet irtautua ketjusta ja lähteä kulkemaan omaa itsenäistä polkuamme. Tämä polkumme kulkee vahvasti suomalaisessa metsässä, joka avautuu hotellin ikkunoista Keskuspuistoon: ladut, lenkkipolut ja urheilupuisto, Maunulan saarnimetsät ja pähkinäpensaslehdot sekä keväiset valkovuokot. Vuonna 1969 toimintansa aloittanut Hotel Haaga palaa juurilleen ja jatkaa itsenäisenä ja yksilöllisenä hotellina. Toukokuun 27. päivästä alkaen on uusi nimemme Hotel Haaga Central Park.