Varaa
loma

HAE >>

Uusi vuosi meren äärellä Yyterissä

Uusi vuosi meren äärellä Yyterissä

Kun joulu on juhlittu ja vuodenvaihde lähestyy, on aika muistella mennyttä vuotta - ja toisaalta kääntää katseet jo tulevaan vuoteen ja sen mukanaan tuomiin uusiin tuuliin. 

Yyterin kylpylähotellissa mennyt vuosi 2017 on ollut muutosten aikaa; 1970-luvulla rakennettua rakennusta päätettiin alkaa kunnostaa laajalti, ja palvelutarjonnan parantamiseksi rakennetaan myös uusia tiloja. Voikin varmaksi sanoa, että myös tuleva vuosi 2018 tuo entistä monipuolisempia elämyksiä eri asiakaskunnille - kokousvieraista yksittäisiin rentouttavan kylpyläreissun perässä matkaajiin.

Riehakkaan pikkujoulukauden jälkeen Yyterissä vietetään erityisesti lapsiperheiden suosiossa olevaa kylpyläjoulua. Tänäkin vuonnä hyvissä ajoin täyteen varattujen joulupyhien jälkeen siirrytään joulukoristeista, glögistä ja joulupukin odotuksesta taas uusiin tunnelmiin: Uuden vuoden juhlintaan!

Tänä vuonna Yyterissä juhlitaan vuoden vaihtumista kylpyläosastolla rentoutumisen, hyvän ruoan ja Marita Taavitsaisen & tanssiorkesteri Koivun tahtiin. Perinteinen puolenyön ilotulitus meren yllä Selkämeren kansallispuiston luonnon ympäröimänä on taianomainen kokemus. Ja jos runsaan noutopöytäillallisen, tanssien ja ilotulituksen jälkeen menojalka vielä vipattaa, on Porin yöelämä vain vartin ajomatkan päässä.

Vuodesta 2018 on Porissa muodostumassa vilkas tapahtumavuosi, ja myös Yyteri on menossa mukana. Muun muassa tulevat Asuntomessut näkynevät kesän sesonkikaudesta nauttivassa kylpylähotellista. Yyterin ympärivuotinen valtti on kuitenkin ainutlaatuinen luonto: dyynit, merimaisema ja vuodenaikojen vaihtumisen näkyvyys. Näitä myös kylpylähotellissa vaalitaan loppuvuoden juhlakautena ja tulevan vuoden tapahtumien pyörteissä."


Tutustu Yyterin uudenvuoden majoituspakettiin! 

Seuraa vuoden aikojen vaihtumista Yyterissä kylpylähotellin instagramin avulla

SUOMALAISET KYLPYLÄT FACEBOOKISSA

Tänään 17.8. on viimeinen perjantainen savusaunailta. Sauna lämmin klo 18-21. Tämän jälkeen savusauna on perjantaisin varattavissa yksityisiin saunabileisiin, ...

SUOMALAISET KYLPYLÄT TWITTERISSÄ

RT @sydanmedia: Suojaako sauna sydäntä? Suomessa saunomista on pidetty terveellisenä, mutta tieteellisesti sen sydänsairauksilta suojaavaa…
Anttolanhovin Facebookissa on käynnissä kisa - osallistu ja voit voittaa yöpymisen ja hemmottelua ystävien kanssa!… https://t.co/folnEycIEK