Varaa
loma

HAE >>

Tunnelmallinen Wanhan ajan joulu Rauhalahdessa

Tunnelmallinen Wanhan ajan joulu Rauhalahdessa

Lämminhenkinen joulu Kuopiossa perheille, pariskunnille kuin yksin matkaavillekin.

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa monipuolisen, ohjelmallisen joulun niin perheille, pariskunnille kuin yksin matkaavillekin.Tule valmiiseen juhlaan nauttimaan perinteisistä jouluruuista, ohjelmasta, joulusaunasta savusaunassa ja joulujuhlasta joulupukkeineen. Wanhan ajan Joulu sisältää kaikki perinteisen joulun ainekset. Kokenut ja ihastuttava jouluemäntämme Jaana Pöllänen luo musiikin voimalla oikean joulun tunnelman. Tarjolla on paljon mukavaa ohjelmaa koko perheelle.

Joulupaketteja on myytävänä joko 2 tai 3 vrk mittaisena ajalla 22.–27.12.2020, majoittuminen asiakkaan valinnan mukaan kylpylä-, huoneisto- tai studiohotellissa. 2 vrk joulupaketin hinta on 260 € ja 3 vrk 370 € / hlö kahden hengen huoneessa. Hintaan sisältyy jouluruokailut, kylpylä, kuntosali, aaton savusauna ja monipuolinen jouluohjelma. Kolmen vuorokauden pakettiin voi ostaa superedullisia lisävuorokausia, 51 € / hlö sisältäen puolihoidon.

Jouluohjelma on perinteisesti sisältänyt mm. jouluaattona savusaunomisen, jouluaattoillan joulujuhlan hotellin ravintolassa (lauletaan joululauluja, joulupukki vierailee), joulupäivänä bussiretken joulukirkkoon ja ohjattua ohjelmaa hotellilla niin lapsille kuin aikuisille. Koronatilanne saattaa kuitenkin rajoittaa joidenkin ohjelmien toteutusta. Lopullinen ohjelma jaetaan tullessa hotellin vastaanotossa.

https://www.rauhalahti.fi/majoitus/lomapaketit/joulu

Turvallisempaa kylpylälomailua

Korona mietityttää. Pandemian keskellä Kylpylähotelli Rauhalahdessa on kehitetty palveluja asiakkaiden turvallisuus huomioiden. Aiemmin syksyllä lanseerattiin huoleton loma -konsepti, jossa asiakaspolku on mietitty niin, että asiakas voi halutessaan yöpyä kohtaamatta muita. Tuon konseptin rinnalle on kovan kysynnän vuoksi lisätty hotellissa majoittujille lisäpalveluna turvallisempi loma -paketti, joka sisältää aamupalan huoneeseen ja desinfiontipaketin.

”Tämä on ollut todella suosittu tuote”, kertoo johtaja Maarit Paunonen. ”Joinakin aamuina keittiössä on aamiaistilauksia melkeinpä ruuhkaksi asti.”

Lisäksi huoleton loma -konseptissa olemme panostaneet siivouksen korkeaan tasoon, joten asiakas voi oleskella rauhallisin mielin huolettomaan lomailuun varatuissa studiohotellin huoneissa.

Mikäli asiakas kaipaa aktiviteetteja, ympäröivä upea luonto raikkaassa järvimaisemassa antaa mahdollisuuden virkistäytymiseen ja kylpylä itsessään on myös kloorauksen ansiosta hygieeninen paikka, jossa päiväsaikaan on yleensä rauhallista. Hoitotilat desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen ja hoitajat käyttävät maskeja. Ravintolasta voi varata pöydän ruokailuun huomioiden turvavälit.

https://www.rauhalahti.fi/majoitus/lomapaketit/huoleton-loma