Varaa
loma

HAE >>

Summassaari 50-vuotta -luonnostaan hyvä!

Summassaari 50-vuotta -luonnostaan hyvä!

Kylpylähotelli Summassaari Saarijärvellä täyttää tänä vuonna huikeat 50-vuotta ja juhlistamme sitä ympäri vuoden erilaisilla tapahtumilla ja kilpailuilla. Tänä vuonna myös kaikki 50-vuotta täyttävät, jotka järjestävät min. 20 hengen juhlat meillä saavat huoneen käyttöön veloituksetta koko viikonlopuksi.

Huipputapahtumat la 21.4. Ysäreissä Movetron, Wappuetkot la 28.4. – lavalle nousevat superstarat Eini ja Jari Sillanpää.  Lisäksi 30.4. vietetään Kukonhiekan tanssilavan avajaisia - esiintymässä Souvarit ja Leif Lindeman. Kukonhiekassa tanssitaan lauantaisin pitkälle syksyyn. Kukonhiekka n. 4 km hotellilta ja kuljetus tanssibussilla meno-paluu. Varaa kesän suosituin tanssipaketti Summassaaresta!

Tule seuraamaan kun kevät saapuu Haikankärkeen ja luonto herää. Lähiseudulla myös upeat Pyhähäkin ja Salamajärven kansallispuistot sekä mielenkiintoiset luontokohteet Julmat Lammit ja Kulhanvuori. Summassaari on myös luonnonystävän paikka!

Seuraa juhlavuoden tapahtumia:
https://www.summassaari.fi/ravintolat/tanssit-ja-tapahtumat/summassaari-50-vuotta

SUOMALAISET KYLPYLÄT FACEBOOKISSA

Haikon kesä on täynnä upeita elämyksiä ja virkistäviä aktiviteetteja! Lumoava Porvoo vain 6 km:n päässä Haikon Kartanosta. KESÄLOMA HAIKOSSA alk. 132,-/huone ...
Ota varaslähtö ihanaan kesään Suomalaisiin Kylpylöihin! Tutustu alkukesän tarjouksiin: www.spa.fi/tarjoukset

SUOMALAISET KYLPYLÄT TWITTERISSÄ

Ota varaslähtö ihanaan kesään Suomalaisiin Kylpylöihin! Tutustu alkukesän tarjouksiin: https://t.co/Qbm9T2qdoo… https://t.co/n2zUvPIoBs
RT @paivakumpu1: https://t.co/HglXi06q0D