Varaa
loma

HAE >>

Summassaari 50-vuotta -luonnostaan hyvä!

Summassaari 50-vuotta -luonnostaan hyvä!

Kylpylähotelli Summassaari Saarijärvellä täyttää tänä vuonna huikeat 50-vuotta ja juhlistamme sitä ympäri vuoden erilaisilla tapahtumilla.

Syyskaudella huippuesiintyjiä ja tapahtumia jokaiseen makuun; la 8.9. kisaillaan Summassaari Duathlon kisat jo neljättä kertaa ja samana iltana lavalle nousee hiphop artisti Spekti. Lokakuun huippuesiintyjistä mainittakoon la 20.10. Pasi ja Anssi sekä 26.-28.10. vietetään juhlavuoden huipennusta - Iskelmäviikonlopun tähtinä Matti ja Teppo & Frederik. Tanssin ystäville Kukonhiekan tanssilavalla  tanssitaan lauantaisin pitkälle syksyyn. Kukonhiekka 4 km hotellilta ja kuljetus tanssibussilla meno-paluu. Varaa tanssipaketti!

Pikkujoulukaudella perinteiset joulun herkut ja monipuolinen esiintyjäkaarti. Pikkujoulukauden aloittaa la 10.11. Maijanen & Silvennoinen Band. Varaa pian oma iltasi!

Hotellin pihasta lähtee luontoreitti Haikankärkeen. Lähiseudulla myös upeat Pyhähäkin ja Salamajärven kansallispuistot sekä mielenkiintoiset luontokohteet Julmat Lammit ja Kulhanvuori. Summassaari on myös luonnonystävän paikka!

Seuraa tapahtumia:
https://www.summassaari.fi/ravintolat/tanssit-ja-tapahtumat/tanssi-ja-tapahtumakalenteri

SUOMALAISET KYLPYLÄT FACEBOOKISSA

spa.fi jakoi käyttäjän K-Plussa julkaisun.
Tipetipetiptap!

SUOMALAISET KYLPYLÄT TWITTERISSÄ

Hae lisää virtaa syksyyn Suomalaisista Kylpylöistä! Tutustu jäsenkylpylöidemme syyslomatarjouksiin ja hyvän olon vi… https://t.co/IvSR0zYyCK
Solaris Kylpylöillä eli Kylpylähotelli Rauhalahdella, Päiväkummulla ja Summassaarella on huipputarjous:… https://t.co/Yns5oiursx