Varaa
loma

HAE >>

Summassaari 50-vuotta -luonnostaan hyvä!

Summassaari 50-vuotta -luonnostaan hyvä!

Kylpylähotelli Summassaari Saarijärvellä täyttää tänä vuonna huikeat 50-vuotta ja juhlistamme sitä ympäri vuoden erilaisilla tapahtumilla ja kilpailuilla. Kaikki 50-vuotta täyttävät, jotka järjestävät min. 20 hengen juhlat meillä saavat huoneen käyttöön veloituksetta koko viikonlopuksi.

Kesällä viihdytään järven rannalla nauttien upeasta luonnosta ympärillä. Tanssin ystäville Kukonhiekan tanssilava, jossa tanssitaan lauantaisin pitkälle syksyyn. Kukonhiekka 4 km hotellilta ja kuljetus tanssibussilla meno-paluu. Varaa tanssipaketti!

Suosituimmat koko perheen käyntikohteet kesällä ovat Kivikauden kylä ja Puuhapuisto Veijari. Summassaaren asiakkaat saavat alennuksia pääsymaksuihin - kysy alennuslippuja respasta!

Saarijärven museon käyntikohteita ja kesäteattereita suosittelemme kaikille kesävieraille.


Hotellin pihasta lähtee luontoreitti Haikankärkeen. Lähiseudulla myös upeat Pyhähäkin ja Salamajärven kansallispuistot sekä mielenkiintoiset luontokohteet Julmat Lammit ja Kulhanvuori. Summassaari on myös luonnonystävän paikka!

Seuraa juhlavuoden tapahtumia:
https://www.summassaari.fi/ravintolat/tanssit-ja-tapahtumat/summassaari-50-vuotta

SUOMALAISET KYLPYLÄT FACEBOOKISSA

Tunnetko jokamiehenoikeudet ja -velvollisuudet?
Luonnonläheinen Rauhalahti, vain 5 km Kuopion keskustasta, on rentouttava lomakohde kahden kesken tai koko perheelle.

SUOMALAISET KYLPYLÄT TWITTERISSÄ

RT @paivakumpu1: Siitä se lähtee! Aloituspalaveri oli tänään, ja heinäkuussa saamme myyntiin 12kpl uusia Rantatalo-huoneita👍! Seuraa projek…
RT @SaunafromFinlan: Suomi haluaa saunomisen ja kaustislaisen viulunsoiton Unescon aineettoman kulttuuri­perinnön luetteloon https://t.co/P…