Varaa
loma

HAE >>

Summassaari 50-vuotta -luonnostaan hyvä!

Summassaari 50-vuotta -luonnostaan hyvä!

Kylpylähotelli Summassaari Saarijärvellä täyttää tänä vuonna huikeat 50-vuotta ja juhlistamme sitä ympäri vuoden erilaisilla tapahtumilla ja kilpailuilla. Tänä vuonna myös kaikki 50-vuotta täyttävät, jotka järjestävät min. 20 hengen juhlat meillä saavat huoneen käyttöön veloituksetta koko viikonlopuksi.

Huipputapahtumia tulossa kevätkaudella mm.  pe 23.2. Steve 'n' Seagulls, la 24.3. Nikke Ankara ja la 21.4. Ysäreissä Movetron. Juhlavuosi huipentuu lokakuun lopussa järjestettävään megajuhlaan ilotulituksineen.

Talvilomalaisia hellivät upeat ulkoilumahdollisuudet; rannassa rantabulevardi kävelyyn, potkukelkkailuun, hiihtolatuja perinteiseen hiihtoon maastossa ja jäällä. Haikankärjen luonnonsuojelualueelle voi vaikka kävellä ja nähdä kuinka railo syntyy Summasjärvelle.

Seuraa juhlavuoden tapahtumia:
https://www.summassaari.fi/ravintolat/tanssit-ja-tapahtumat/summassaari-50-vuotta

SUOMALAISET KYLPYLÄT FACEBOOKISSA

Se on lauantai eli saunapäivä!
spa.fi jakoi käyttäjän Hotel Haaga Central Park julkaisun.

SUOMALAISET KYLPYLÄT TWITTERISSÄ

RT @Happi_Research: Finland is the happiest country in 2018! #Finland #Happiness2018 @HappinessRpt https://t.co/jylIjbFomW
Vietä rentouttava ja iloinen pääsiäisloma kylpylässä. Tutustu jäsenkylpylöidemme kevään huipputarjouksiin ja varaa… https://t.co/hMKprzwnkf