Varaa
loma

HAE >>

Smaku Porvoo 2019

Smaku Porvoo 2019

Ruokatapahtuma Smaku kokoaa paikalliset ravintolat ja kahvilat saman katon alle. Smakua on toteutettu sen kotikaupungissa Porvoossa jo kolmena kesänä ja jatkoa seuraa myös tänä vuonna! Porvoolaiset ravintolat toteuttavat yhteisvoimin Smaku Porvoo -tapahtuman jo neljättä kertaa 12.-24.8.2019 ja mukana on ennätykselliset 21 ravintolaa ja kahvilaa – tule mukaan!

Smakussa on mahdollisuus maistella ravintoloiden parhaimpia maisteluannoksia 7 euron hintaan. Jokainen ravintola toteuttaa Smakua varten maisteluversion vähintään yhdestä lämpimästä tai kylmästä alku-, pää- tai jälkiruoka-annoksesta.

Maisteluannokset ovat tarjolla porvoolaisissa ravintoloissa 12.8.-23.8.2019 ja yleisö voi äänestää omaa suosikkiannostaan. Smakun aikana käydään myös leikkimielinen kilpailu parhaasta annoksesta ja valitaan Porvoon Makuaarre 2019. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan palkinnoksi 2 hengen lahjakortteja osallistujaravintoloihin.

Smaku Porvoo huipentuu yhteiseen ruokajuhlaan lauantaina 24.8., jolloin kaikki ravintolat maistattavat parhaimpia maisteluannoksiaan samassa paikassa, Porvoon Taidetehtaalla.
 
https://smakufestivals.com/smaku-porvoo-2019/
Varaa samaan yhteyteen kylpyläloma Porvoosta: www.haikko.fi/hotellitarjoukset

SUOMALAISET KYLPYLÄT TWITTERISSÄ