Varaa
loma

HAE >>

Naantalin Kylpylä investoi korkeatasoisiin huoneisiin ja ainutlaatuiseen palvelukonseptiin.

Naantalin Kylpylä investoi korkeatasoisiin huoneisiin ja ainutlaatuiseen palvelukonseptiin.

Naantalin Kylpylä investoi vahvasti kylpylähotellin saneeraukseen ja uudistamiseen. Viime viikolla Kylpylän päärakennuksessa sijaitsevassa sviittihotellissa avattiin 50 täysin uudistettua Deluxe-tason huonetta. Loput 120 sviittihotellin huoneesta on tarkoitus remontoida tulevan vuoden aikana. Huoneremontit ovat osa Naantalin Kylpylän laajempaa saneeraussuunnitelmaa.

Uudet Deluxe-tason huoneet suunniteltiin Kylpylän monipuolisen ja vaativan asiakaskunnan tarpeita vastaaviksi. Tilavat ja tyylikkäät huoneet sopivat niin laatua arvostaville työmatkaajille, lapsiperheille kuin romanttista tunnelmaa kaipaaville pariskunnille. Huoneiden sisustus ja varustelutaso tukee Naantalin Kylpylän korkeatasoista palvelukonseptia.
Asiakkaan viihtyvyys on aina etusijalla. Uusissa huoneissa on muun muassa ainoina Suomessa täysin varusteltu samppanjabaari, josta löytyy samppanjan lisäksi mikserit, ohjeet ja välineet samppanjacocktailien valmistamiseen, kertoo Riikka Suurkaulio, Sunborn Sagan myynti- ja markkinointijohtaja.

Lisäksi asiakkaiden käytössä on 37–42 tuuman LED TV, jossa laaja videokirjasto, runsas minibaari ja elektroninen viestintäjärjestelmä, jolla voi viestiä mm. huonesiivouksesta. Kuten huoneiden palvelukonseptiin, myös sisustukseen haettiin vaikutteita maailmalta.
Elegantin värimaailman ja viihtyisän tunnelman ohella tärkeiksi tekijöiksi nousivat ympäristöystävälliset, kulutusta kestävät ja allergiaystävälliset materiaalit. Huoneiden tunnelmavalaistus on muun muassa toteutettu energiaa säästävällä LED-tekniikalla, kertoo Suurkaulio. Uusissa huoneissa yhdistyvät kansainvälisille hotelleille asetetut vaatimukset: tyylikkyys, laatu, kestävyys, trendikkyys ja ympäristöystävällisyys, hän jatkaa.

Materiaali- ja värimaailma on linjassa Naantalin Kylpylän laajemman uudistushankkeen kanssa, joka aloitettiin muutama vuosi sitten Kylpylän Le Soleil ravintolan remontilla. Huoneremontit tulevat antamaan suuntaa myös tuleville uudistushankkeille Kylpylässä.
Olemme erittäin tyytyväisiä huoneremontin lopputulokseen. Uskomme uusien huoneiden täydentävän korkeatasoista ja laadukasta palvelutarjontaamme entisestään, toteaa Riikka Suurkaulio.