Varaa
loma

HAE >>

Kylpylähotelli Päiväkumpu jatkaa uudistumistaan!

Kylpylähotelli Päiväkumpu jatkaa uudistumistaan!

Päiväkummussa on viime vuosina tapahtunut paljon. Kylpyläuudistus, ravintola Panorama ja Sporttibaari Zacharias sekä viime vuonna valmistuneet ihka uudet rantasuperior-huoneet ovat tuoneet asiakkaillemme paljon uusia elämyksiä koettavaksi.

Tänä vuonna uudistukset huipentuvat nimenmuutokseen: helmikuusta lähtien olemme Lohja Spa & Resort!

Historiaa ja nykypäivää

Päiväkumpu nimenä tuli meille "lainaan", kun Naisten ja Lasten Virkistyskotiyhdistys muutti v. 1957 Espoosta ja toi siellä toimineen Päiväkummun nimen ja toiminnan mukanaan Karjalohjalle Ylhän tilalle. Yhdistys osallistui lomatoiminnan kehittämiseen yhteiskunnallisesti merkittävällä tavalla, tehden aloitteita ja vetoomuksia äitien ja naisten lomaoikeuden puolesta, esimerkiksi vaatimalla valtiolta toimenpiteitä kotiäitien vuosiloman toteuttamiseksi kodinhoitopalveluja lisäämällä ja ehdottamalla jo 60-luvulla kuntouttamistoiminnan ja ennalta ehkäisevän terveyden hoidon lisäämistä yhteiskunnan tukemaan lomatoimintaan. Yhdistys järjesti maksuttomia ja halpahintaisia lomia vähävaraisille, suurperheille sekä muille levon ja avun tarpeessa oleville äideille, naisille, lapsille ja vanhuksille.

Uuden nimen myötä Lohja Spa& Resort katsoo tulevaisuuteen, mutta historia kulkee mukanamme uudistuksista huolimatta. Ihmisten hyvinvointi on nykyäänkin suurin osa toimintaamme ja arvojamme. Lohja Spa&Resort tarjoaa rentoutumista ja hyvää oloa monenlaisille asiakkaille upeissa uudistetuissa tiloissa ja upean Lohjanjärven luonnon ympäröimänä. Haluamme antaa satumaisia elämyksiä myös sinulle vuonna 2019. Tule mukaan tarinaamme!

SUOMALAISET KYLPYLÄT TWITTERISSÄ