Varaa
loma

HAE >>

Joulu Helsingissä, tervetuloa ihastumaan!

Joulu Helsingissä, tervetuloa ihastumaan!

Ovatko joulusuunnitelmasi vielä auki? Mitäpä jos tällä kertaa hyppäisit pois joulukiireistä ja tulisit yksin, kaksin tai perheen kanssa viettämään rentouttavan ja rauhallisen joulun hyvän olon hotellissa Helsingin Keskuspuiston huomassa?

Helsinki on tunnelmallinen joulukaupunki, joka tarjoaa paljon kokemista, näkemistä ja tekemistä myös joulun aikaan. Kävelyretki jouluasuisessa Helsingissä on täynnä valoa ja loisteliasta arkkitehtuuria, sekä upeita joulukoristuksia.

Joulunaluskiireiden jälkeen on ihanan rauhoittavaa pujahtaa pehmeään hotellisänkyyn. Herää aamulla rauhallisen, hyvin nukutun yön jälkeen raukeaan aamuun ja nauti kiireetön aamiainen. Voit vaikka lainata vastaanotostamme kävelysauvat ja tehdä pienen joulukävelyn Keskuspuistossa. Jouluaattona saatat löytää myös aikaa pieneen juhlatreeniin, kun kotityöt loistavat poissaolollaan! Suuri ja hyvinvarusteltu kuntosalimme on aina auki 24/7 ja kuntosalivierailu sisältyy kaikkiin huonehintoihimme.


Visit Helsinki / Jussi Hellsten

Hotellimme sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta, ja jouluaattotunnelman aistiminen kauniin pääkaupunkimme kaduilla onkin oman henkilökuntamme suositus aattopäivän ohjelmaksi.

Asiakassaunamme ovat lämpiminä jouluaattona aamulla klo 6-10 sekä illalla klo 16-22. Voit virittäytyä joulutunnelmaan kaupunkiretken, Keskuspuistokävelyn tai kuntoilun jälkeen lempeiden löylyjen sekä virkistävän uinnin kera. Lounasravintolamme on suljettu 22.12.-1.1., mutta aulan kotoisassa lobbybarissa on pientä purtavaa tarjolla 24/7. Jouluaaton illallinen on tarjolla tunnelmallisessa á la carte -ravintolassamme klo 17-21. 

Olisiko tässä sinun joulunviettosuunnitelmasi?

Lue lisää Helsingin tapahtumista jouluaattona >>

Lue lisää joulukirkoista Helsingissä >>

Lue lisää joulun vietosta Hotel Haaga Central Park -hotellissa ja varaa huoneesi >>

SUOMALAISET KYLPYLÄT FACEBOOKISSA

KISA ALKAA! Haluatko voittaa 150 €:n arvoisen lahjakortin, joka oikeuttaa lomaan Suomalaisten kylpylöiden vapaavalintaisessa kylpylässä? Kommentoi, mihin kylpylään ...
Sujauta pukinkonttiin kylpylälahjakortti! Spa.​fi-lahjakortti käy kaikissa Suomalaiset Kylpylät ry:n kylpylöissä. Vastaanottaja voi valita mieluisimman kylpylän ...

SUOMALAISET KYLPYLÄT TWITTERISSÄ

Suomalaisissa Kylpylöissä vietät ikimuistoiset perhejuhlat, pikkujoulut tai yritysjuhlat! Tarjolla on rentoutumista… https://t.co/eOetuS9LR4
RT @SaunafromFinlan: Sauna habit may have benefits of regular exercise https://t.co/aGgI7tgQlh