Varaa
loma

HAE >>

Joulu Helsingissä, tervetuloa ihastumaan!

Joulu Helsingissä, tervetuloa ihastumaan!

Ovatko joulusuunnitelmasi vielä auki? Mitäpä jos tällä kertaa hyppäisit pois joulukiireistä ja tulisit yksin, kaksin tai perheen kanssa viettämään rentouttavan ja rauhallisen joulun hyvän olon hotellissa Helsingin Keskuspuiston huomassa?

Helsinki on tunnelmallinen joulukaupunki, joka tarjoaa paljon kokemista, näkemistä ja tekemistä myös joulun aikaan. Kävelyretki jouluasuisessa Helsingissä on täynnä valoa ja loisteliasta arkkitehtuuria, sekä upeita joulukoristuksia.

Joulunaluskiireiden jälkeen on ihanan rauhoittavaa pujahtaa pehmeään hotellisänkyyn. Herää aamulla rauhallisen, hyvin nukutun yön jälkeen raukeaan aamuun ja nauti kiireetön aamiainen. Voit vaikka lainata vastaanotostamme kävelysauvat ja tehdä pienen joulukävelyn Keskuspuistossa. Jouluaattona saatat löytää myös aikaa pieneen juhlatreeniin, kun kotityöt loistavat poissaolollaan! Suuri ja hyvinvarusteltu kuntosalimme on aina auki 24/7 ja kuntosalivierailu sisältyy kaikkiin huonehintoihimme.


Visit Helsinki / Jussi Hellsten

Hotellimme sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta, ja jouluaattotunnelman aistiminen kauniin pääkaupunkimme kaduilla onkin oman henkilökuntamme suositus aattopäivän ohjelmaksi.

Asiakassaunamme ovat lämpiminä jouluaattona aamulla klo 6-10 sekä illalla klo 16-22. Voit virittäytyä joulutunnelmaan kaupunkiretken, Keskuspuistokävelyn tai kuntoilun jälkeen lempeiden löylyjen sekä virkistävän uinnin kera. Lounasravintolamme on suljettu 22.12.-1.1., mutta aulan kotoisassa lobbybarissa on pientä purtavaa tarjolla 24/7. Jouluaaton illallinen on tarjolla tunnelmallisessa á la carte -ravintolassamme klo 17-21. 

Olisiko tässä sinun joulunviettosuunnitelmasi?

Lue lisää Helsingin tapahtumista jouluaattona >>

Lue lisää joulukirkoista Helsingissä >>

Lue lisää joulun vietosta Hotel Haaga Central Park -hotellissa ja varaa huoneesi >>

SUOMALAISET KYLPYLÄT FACEBOOKISSA

Liikunta nostaa mielialaa, parantaa stressinsietokykyä ja jopa lievittää masennusta. Lajiksi sopii mikä tahansa, kunhan se tuntuu itsestä hyvältä.
Ennen ja jälkeen pääsiäisen huippuedullisesti Kuopion Rauhalahteen kylpylälomalle! Kylpyläyö vain 45 € / hlö / vrk/ 2hh (70 € / 1hh / vrk) sisältäen ...

SUOMALAISET KYLPYLÄT TWITTERISSÄ

Tule alkuvuodesta rennolle kylpylälomalle Suomalaisiin Kylpylöihin! Tutustu kauden parhaisiin tarjouksiin sekä Mat… https://t.co/48GUEdsUQb
RT @Rauhalahti: Kuopio Maraton palaa Rauhalahteen. Tapahtuman ympärille paketoidaan kokonainen hyvinvointiviikonloppu 6-8.9.2019. https://t…