Kylpylähotelli Summassaari
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitusvaihtoehdot

Hotellihuoneet

Hotellihuoneet sijaitsevat päärakennuksessa, kaksikerroksisessa hotellisiivessä, ravintolan ja hotellivastaanoton kanssa saman katon alla. Kaikista huoneista avautuu rauhoittava näköala järvelle tai männikkömetsään. Hotellissa on 16 yhden hengen huonetta, 35 kahden hengen huonetta, kuusi perhehuonetta ja kaksi täysin uudistettua suitea. Huoneiden varusteluun kuuluvat TV, puhelin, hiustenkuivaaja, suihku/WC ja pyyhkeet.

Yhden hengen hotellihuone

Yhden hengen huoneita (19 m2) on yhteensä 16. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, kahdessa kerroksessa. Huoneissa on oma parveke.

Hotellihuoneesta on näkymä männikkömetsään, järven puolelle. Huoneen varusteluun kuuluu TV, puhelin, pyyhkeet ja liinavaatteet. Kylpyhuoneessa on suihku / WC ja hiustenkuivaaja.

Kahden hengen hotellihuone

Kahden hengen huoneita (22-27 m2) on yhteensä 35. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, kahdessa kerroksessa. Osassa huoneista on oma parveke.

Hotellihuoneista on näkymä rauhoittavaan männikkömetsään järven tai pihan puolelle. Huoneen varusteluun kuuluu TV, puhelin, pyyhkeet ja liinavaatteet. Kylpyhuoneessa on suihku / WC ja hiustenkuivaaja.

Perhehuone

Perhehuoneita (34 m2) on yhteensä 6. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, kahdessa kerroksessa.

Hotellihuoneista on näkymä rauhoittavaan männikkömetsään järven puolelle. Huoneen varusteluun kuuluu 40" TV, puhelin, jääkaappi, vedenkeitin, pyyhkeet ja liinavaatteet. Kylpyhuoneessa on suihku / WC ja hiustenkuivaaja.

Suite

Hieman luksusta lomalle uudistetuissa suiteissa.
Suiteja on kaksi (48 m2), ja niissä on parivuode. Huoneiden varusteluun kuuluvat 40" TV, puhelin, hiustenkuivaaja, jääkaappi, vedenkeitin, suihku, poreamme, erillinen WC sekä pyyhkeet ja kylpytakit.

Loma-asunnot

Omaa rauhaa kaipaaville, perheille ja kaveriporukoille ihanteellisin majoitusmuoto ovat Summasjärven rannalla sijaitsevat loma-asunnot. Loma-asunnoissa olet kaikkina vuodenaikoina lähes kuin omalla mökillä, mutta kuitenkin lähellä kylpylä- ja ravintolapalveluja. Kaikissa 23 asunnossa on kaksi makuuhuonetta, oleskelutila, minikeittiö, suihku / WC ja autokatos. Yhdeksässä asunnossa on lisäksi oma sauna, ja näistä viidessä myös takka.

Saunaton loma-asunto

Saunattomia loma-asuntoja (42-46 m2) on yhteensä 14 kappaletta. Loma-asunnot sijaitsevat rivimuodostelmassa Summasjärven rannalla, ja niissä voit majoittua kaikkina vuodenaikoina.

Loma-asunnossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, oleskelutila, minikeittiö, suihku / WC, terassi ja autokatos. Varusteluun kuuluvat Tv, puhelin, hiustenkuivaaja, jääkaappi, keittolevy, mikroaaltouuni, astiasto, kahvinkeitin, liinavaatteet, pyyhkeet ja terassituolit.

Saunallinen loma-asunto

Saunallisia loma-asuntoja (50 m2) on yhteensä neljä kappaletta. Loma-asunnot sijaitsevat rivimuodostelmassa Summasjärven rannalla, ja niissä voit majoittua kaikkina vuodenaikoina.

Loma-asunnossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, oleskelutila, minikeittiö, suihku / WC, sauna, terassi ja autokatos. Varusteluun kuuluvat Tv, puhelin, hiustenkuivaaja, jääkaappi, keittolevy, mikroaaltouuni, astiasto, kahvinkeitin, liinavaatteet, pyyhkeet ja terassituolit.

Takallinen, saunallinen loma-asunto

Takallisia, saunallisia loma-asuntoja (50 m2) on yhteensä viisi kappaletta. Loma-asunnot sijaitsevat rivimuodostelmassa Summasjärven rannalla, ja niissä voit majoittua kaikkina vuodenaikoina.

Loma-asunnossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, oleskelutila, minikeittiö, suihku / WC, sauna, takka, terassi ja autokatos. Varusteluun kuuluvat Tv, puhelin, hiustenkuivaaja, jääkaappi, keittolevy, mikroaaltouuni, astiasto, kahvinkeitin, liinavaatteet, pyyhkeet ja terassituolit sekä takkapuut.

Summassaari Facebookissa