Kylpylähotelli Päiväkumpu
Varaa
loma

HAE >>

Majoitusvaihtoehdot

Majoitus Päiväkummussa

Päätalo

Päätalon huoneet sijaitsevat kylpylärakennuksessa kahdessa kerroksessa. Huoneissa on suihku, wc, puhelin, tv ja hiustenkuivain. Päätalon huoneissa toimii ilmainen wlan-yhteys. Useista huoneista on upea järvinäköala Lohjanjärvelle, joten asut mukavasti lähellä luontoa ja kylpylähotellin tarjoamia palveluita. Päätalon huoneet ovat kaikki kahden hengen savuttomia huoneita ja ne soveltuvat hyvin myös allergikoille. Huoneet on tyylikkäästi remontoitu Sakari Topeliuksen Karjalohjalla kirjoittaman Koivu ja Tähti – sadun hengessä.

Rantatalot

Rantatalot sijaitsevat järven läheisyydessä, ja niissä on yhteensä 8 upealla näköalalla varustettua uutta kahden hengen huonetta.
Huoneiden varustukseen kuuluu suihku, wc, puhelin, tv, minibaarijääkaappi, ja hiustenkuivain sekä ilmainen wlan-yhteys. Rantatalojen huoneet ovat liitettävissä väliovella 4 + 2 henkilön perhehuoneeksi. Osassa huoneista on myös oma terassi!

Rinnetalo

Päätalon välittömässä läheisyydessä (etäisyys n. 50-100 m) sijaitsee kolme rinnetaloa, joista löytyy 23 tilavaa perhehuonetta, 23 mukavaa kahden hengen huonetta ja 5 viihtyisää sviittiä. Kaikissa huoneissa on oma sisäänkäynti ja ikkunat järven puolella. Perhehuoneissa parvekkeet lisäävät tilan tuntua.

Perhehuone

Kaikista perhehuoneista löytyy suihku, wc, hiustenkuivain, tv, viileäkaappi sekä mikro. Huoneissa on 2 kpl 90 cm leveää sänkyä sekä 120 cm levyinen parvisänky lapsille. Isommissa perhehuoneissa on lisäksi levitettävä vuodesohva ja ne ovat kooltaan reilut 24m². Isompiin perhehuoneisiin mahtuu majoittumaan jopa 6 henkinen perhe. Pienemmissä perhehuoneissa mahtuu mukavasti majoittumaan 4 henkinen perhe. Perhehuoneisiin voi myös tilata lasten matkasängyn ja potan ilman eri veloitusta. Lemmikit ovat tervetulleita muutamaan perhehuoneeseen lisämaksusta. Muistathan mainita lemmikistä varatessasi huonetta.

Sviitti

Sviitit sijaitsevat ensimmäisessä ja keskimmäisessä rinnetalossa. Niissä on tilava oleskeluhuone, makuuhuone/makuualkovi, kylpyhuone ja oma sauna. Sviiteissä yövyt mukavasti, makuuhuoneessa on parivuode ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva. Tarvittaessa toimitamme myös lisävuoteen tai matkasängyn.
Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, mikro, kylmäkaappi, minibaari, cd-soitin, tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit sekä tossut.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneet sijaitsevat rinnetalojen alakerrassa. Jokaisessa huoneessa on terassi ja näköala järvelle sekä oma sisäänkäynti. Upea Lohjanjärven luonto on vain askeleen päässä. Osaan huoneista ovat myös lemmikit tervetulleita lisämaksusta. Muistathan mainita lemmikistä jo hyvissä ajoin varatessasi huonetta. Huoneissa on suihku, wc, hiustenkuivain, tv, puhelin, minibaari.

Päiväkumpu Facebookissa

KYLPYLÄHOTELLI PÄIVÄKUMPU INSTASSA

SOLARIS KYLPYLÄT TWITTERISSÄ

Nauti syksystä kylpylässä nyt edullisesti! Solaris Kylpylät tarjoaa kahden yön loman arkisin yhden hinnalla. Etusi… https://t.co/QmaXZCLoHl
RT @paivakumpu1: Oletko harkinnut kuntoutuskurssille hakemista? Päiväkummussa järjestetään mm. työkyvyn ylläpitämiseen suunniteltuja KIILA…