Kylpylähotelli Päiväkumpu
Varaa
loma

HAE >>

Erikoistarjoukset

Erikoistarjoukset

Kylpylälomatarjous 139 € / perhe / vrk

Tulkaa kylpylälomalle koko perheen voimin uudistuneeseen kylpylähotelliimme Lohjanjärven rannalle! Kylpylässä viihtyy niin pienet kuin isommatkin vesipedot ja merenneidot. Talven lomatarjous perheelle on 139 € / vrk / 2 aikuista + 1 - 3 lasta 4 - 14v.

Tarjoushintaan sisältyy aamiaiset, sekä elämyskylpylän ja kuntosalin käytön, ja se on voimassa myös hiihtolomalla ja pääsiäisenä! Varaa koodilla spa.fi online-varaamostamme tai myyntipalvelusta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hinta (2 aik + 1-3 lasta 4-14v) 139 €
Voimassa kaikkina päivinä 30.4.2019 asti. Varaa heti, sillä tarjoushintaisia huoneita on rajattu määrä!
Varaa >>
Puhelinvaraukset
030 608 40

Nimenmuutostarjouksena 99 € / yö

Päiväkummussa on tehty paljon uudistuksia viime vuosina. Nyt uudistuminen huipentuu nimenmuutokseen ja markkinointinimemme on jatkossa Lohja Spa & Resort. Tule talvilomalle Lohja Spa & Resortiin!

Tarjous nimenmuutoksen kunniaksi 99 € / vrk / 2 hh sisältäen aamiaisen, elämyskylpylän ja kuntosalin käytön sekä majoituksen päätalon, rinnetalon tai rantatalon STD-huoneissa. Superior-lisällä 40 €, pääset uuteen kesällä valmistuneeseen rantasuperior -huoneeseen!

Hinta (2 hlö / 1 vrk / 2 hh) 99 €
Tarjous voimassa 28.2.2019 asti.
Varaa >>
Puhelinvaraukset
030 608 40

Päiväkumpu Facebookissa

KYLPYLÄHOTELLI PÄIVÄKUMPU INSTASSA

SOLARIS KYLPYLÄT TWITTERISSÄ

Nauti syksystä kylpylässä nyt edullisesti! Solaris Kylpylät tarjoaa kahden yön loman arkisin yhden hinnalla. Etusi… https://t.co/QmaXZCLoHl
RT @paivakumpu1: Oletko harkinnut kuntoutuskurssille hakemista? Päiväkummussa järjestetään mm. työkyvyn ylläpitämiseen suunniteltuja KIILA…