Anttolanhovi
Anttolanhovi
Varaa
loma

HAE >>

ANTTOLA Anttolanhovi

Anttolanhovi

Kauniin ja puhtaan luonnon helmassa, Saimaan rannalla sijaitseva Anttolanhovi tarjoaa laadukkaat puitteet onnistuneeseen lomanviettoon.

Kylpylä ja hoidot

Uusi kylpyläosastomme tarjoaa sekä perinteisiä medical-spa-hoitoja että nautinnollisia wellness-hoitoja. Valitsitpa sitten virkistävän yrttiporekylvyn, nautinnollisen hieronnan tai vaikkapa rentouttavan suolakammiovierailun, voit olla varma, että saat laadukkaan nautinnon.

Majoitus ja ruokailu

Vaativampikin vieraamme löytää itselleen sopivan vaihtoehdon - viihtyisästi sisustetuissa hotellihuoneissamme sekä korkeatasoisissa huviloissamme on hyvät yöunet aina taattu! Lisäboonuksena kauniit järvi- tai metsämaisemat!

Ravintolamme kansainvälisestikin tunnettu ja arvostettu chef de cuisine Janne Varik loihtii parhaista raaka-aineista  herkullisia ateriakokonaisuuksia, joissa paikalliset perinteet ja kansainvälisen gastronomian vivahteet muodostavat harmonisoivan kokonaisuuden.

Sauna- ja allasosastot

Valoisa sauna- ja uima-allasosastomme sekä hyvin varustetut kuntosalimme tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen. Nautinnolliset löylyt saa myös perinteisessä savusaunassamme!

Puhdas ja rauhoittava metsä- ja järviluontomme tarjoaa moninaiset puitteet erilaisille vapaa-ajanviettomahdollisuuksille, pitäisitpä sitten metsävaelluksista, pyöräretkistä, soutamisesta tai vaikkapa melonnasta ja sub-lautailusta!

Kokoukset ja tilaisuudet

Kokousosastomme tarjoaa laadukkaat puitteet menestyksekkäille kokouksille, seminaareille ja konferensseille. Valittavana on useita erikokoisia tiloja järvinäköalalla tai ilman. Menestyksekkään kokouspäivän päätteeksi voit nauttia runsaasta vapaa-ajan tarjonnastamme sekä keittiömme herkullisista anneista. Erityiskoulutuksen saaneet  kokousemäntämme ja -isäntämme takaavat, että kokouksenne järjestetään aina  ammattimaisesti  juuri toiveidenne mukaisesti.

Anttolanhovi on myös ideaalinen paikka erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Olipa kysymys sitten syntymäpäivistä, häistä, sukujuhlista tai muistotilaisuuksista,  henkilökuntamme hoitaa tilaisuuden aina vankalla ammattitaidolla ja tilaisuuden vaatimalla arvokkuudella.

Tutustu moninaisiin palveluihimme kotisivuillamme: www.anttolanhovi.fi