Levi Hotel Spa
Varaa
loma

HAE >>

LEVI Levi Hotel Spa

Tervetuloa Levi Hotel Spa:n

Suomen Lapissa, Sirkan kylässä, Levin hiihtokeskuksen sydämessä sijaitsee monipuolinen ja ympärivuotinen matkailukohde!

Levi Hotel Spa on paljon enemmän kuin hotelli: se on kokonainen kohde, jossa erilaista tekemistä riittää loman jokaiselle päivälle. Meillä vieras saa enemmän – majoitushintaan kuuluu aina: aamiainen, aamu-uinti (ti-su), kuntosalin käyttö, osallistuminen kylpylän liikunnalliseen viikko-ohjelmaan, sisäänpääsy Lastenmaailmaan, ilmainen WiFi sekä lumen aikaan suksihuoltotilojen käyttö. Voit valita myös huonehintaan rajattoman sisäänpääsyn kylpylään.

Tekemistä riittää loman jokaiselle päivälle."

Majoitusta moneen makuun

Konstailematonta loman viettoa standard-huoneissa. Kodikasta majoittumista perheen pienimpien kanssa perhehuoneessa, jossa minikeittiö ja lapsille alkovissa kerrossängyt. Ounaksen upeat superior-huoneet ja saunalliset juniorsviitit taas tarjoavat supertyylikästä viihtymistä, jotka sijaitsevat kylpylän yhteydessä. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Hotellihuoneet ovat erillisissä majoitusrakennuksissa saman pihan ympärillä. Huoneita on yhteensä 220.

Ravintolamaailma

Pääravintolamme on tunnettu elävästä musiikista, jota tarjoamme sesongin mukaan. Ohjelmistomme on monipuolinen koostuen karaokeasta, pop-muusikista ja iskelmästä.

Ahku Restaurant & Kitchen tarjoaa a la cartea moneen makuun. Classic Pizza avataan marraskuun 2016 alussa.

Suomen Lappilaisin kylpylä

Kylpylä on upea kokemus, olipa kävijä minkä ikäinen tahansa: äänet, luonnonilmiöt, lämpötilojen vaihtelut ja yllätyksellinen kuvamaailma pitävät kaikki aistit työn touhussa samalla, kun keho rentoutuu.

17 isompaa ja pienempää sisä- ja ulkoallasta, vesijuoksuallas, lasten altaita, vesiliukumäki, kuntoiluallas, erilaisia saunoja jne.

Spa Wellness & Fitness -palvelut

Wellness-osastoltamme löydät klassiset hieronnat, aroma-, erilaiset päähieronnat, LymfaTouch-hoidot sekä fysioterapian palvelut. Kuntoaan voi testauttaa mm. kehonkoostumusmittauksella, polkupyöräergometri- ja lihaskuntotesteillä.

Sporttinen lomailija käy David-kuntosalissa, osallistuu kylpylän treeni-ohjelmaan tai pelaa liikuntasalissa tennistä tai sulkkista. Cristal Day Spa Kauneushoitola tarjoaa hellivät Day Spa-hoidot sekä kampaamopalvelut.

 

Kylpylän alakerrassa on Levi Spa Bowling-keilaradat sekä sporttibaari peleineen. Perheen pienimmille iso leikkitila Lastenmaailma.

Varaa keilaratatunti etukäteen!

Kokous

Kokous- ja yritysvieraillemme tarjoamme 9 eri kokoustilaa lähtien kylpylän salista, joka soveltuu näyttely- ja kokoustilana 400-500 hengellle. Kokouskeidas tarjoaa kaksi isompaa 100-hengen tilaa ja 20-30-hengen tiloja löytyy kokouskeitaalta tai tunnelmallisista lappilaisista kokoustuvista.

Ota yhteyttä myyntipalveluun ja pyydä tarjous puh. 016-646200 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kylpylähotelli Levitunturi Facebookissa