Kylpylähotelli Summassaari
Varaa
loma

HAE >>

SAARIJÄRVI Kylpylähotelli Summassaari

Kylpylähotelli Summassaari

Kylpylähotelli Summassaari – kiireettömään lomailuun ja luonnonläheiseen kokoontumiseen keskellä Suomea, Saarijärvellä. Jo kivikaudelta peräisin olevassa, mystisen kauniissa Summassaaressa sijaitsee kylpylähotellin lisäksi tasokas, Saarijärven Eräpalveluiden Kotakylä, ainutlaatuinen käyntikohde Kivikauden kylä sekä Hunajatarhat. Saaren kärki on lumoavaa luonnonsuojelualuetta, jossa suosittelemme jokaisen Summassaaressa vierailevan käyvän.

Rentoutumista, harmoniaa ja hemmottelua…"

Majoitus n. 220 henkilölle

Päärakennuksessa sijaitsevat tilavat huoneet, joissa majoittuu n. 100 henkilöä; 16 x 1hh, 35 x 2hh ja 8 x perhehuone. Omaa rauhaa kaipaaville, isommille perheille ja kaveriporukoille ihanteellisin majoitusmuoto ovat Summasjärven rannalla sijaitsevat 23 loma-asuntoa, joissa olet kaikkina vuodenaikoina lähes kuin omalla mökillä, mutta kuitenkin lähellä kylpylä-, ravintola- ja ohjelmapalveluja.

Yleisesite

Valmislomat kylpyläasiakkaille, perheille ja pariskunnille

Kun kaipaat rentoutumista, harmoniaa ja hemmottelua, suosittelemme valmiita kylpylälomapakettejamme, jotka sisältävät hoitojen lisäksi majoitukset ja ruokailut. Perheitä varten olemme hinnoitelleet edullisemman perhepaketin ja erityisesti koulujen loma-aikoina lomaohjelmassa on huomioitu lapsiperheet. Romantiikkaa ja piristystä parisuhteeseen haluavat voivat varata vaikkapa Juhlaa Kahdelle-loman.

Syntymäpäivät ja juhlat

Anna meidän hoitaa järjestelyt, niin päivänsankari ja juhlaväki voivat keskittyä olennaiseen.

Syntymäpäiväjuhlia varten varaamme juhlaväen käyttöön kabinetin, jossa voi kilistellä alkumaljat, ruokailla rauhassa noutopöydän herkkuja ja kruunata aterian täytekakkukahveilla. Häitä, sukukokouksia ja muita isompia sukujuhlia varten varaamme tarvittaessa paikat ravintolasalista tai kokoustiloista. Keittiömme loihtii häämenut, a la carte herkut tai noutopöydät toiveiden mukaan ja ravintolan parketilla voi pyörähdellä tanssin tahdissa. Keskelle Suomea on kaikille yhtä helppo tulla ja juhlaväelle löytyy myös majoitustilaa.

Hoidot & Kylpylä

Hoitovalikoimamme on laaja, ja vaihtoehtoja on kiireestä kantapäähän: hieronnat, lämpöhoidot, intialainen päähieronta, lymfaterapia, aromahieronta, Hot Stone-hoidot, kylvyt ja turvehoidot sekä kosmetologihoidot: kasvohoidot, vartalohoidot, käsi- ja jalkahoidot, kestovärjäykset ja meikkaukset.

Hoito-osasto kuten sauna- ja allasosastokin sijaitsevat erillisessä rakennuksessa, jonne on käynti ulkokautta. Huomioithan tämän pukeutumisessa. Asukkaiden käytettävissä ovat aamuisin suomalaiset saunat ja iltapäivisin myös turkkilainen höyrysauna. Kylpylässä on yksi lämminvesiallas, n. 15 m, jossa on reunoilla pore- ja hierontapisteitä. Pienille lapsille on oma kahluuallas.

Hoitoesite

Kokoontumiset ja elämysohjelmat

Keskellä Suomea, kauniissa Summassaaressa on helppo kokoontua. Paikka sopii sijainnin, tilojen ja palveluiden vuoksi mainiosti kokousten, sukujuhlien ja kokoontumisajojen järjestämiseen. Summassaaren erityisvahvuutena ovat Saarijärven ja Summassaaren luontoon sekä läheiseen Kotakylään sijoittuvat korkealuokkaiset elämyspalvelut. Miltäpä kuulostaisi Kivikauden kisat, Koskenlaskusafari tai Talvikisat Kotakylässä?

Ajatukset ja mieli rentoutuvat viimeistään saunassa – vaihtoehtoina turkkilainen höyrysauna, kotasauna, savusauna, telttasauna tai talvella eksoottinen jääsauna!

 

Summassaari Facebookissa

Keski-Suomen Maaseutugaala Summassaaressa pe 8.9.2017. Ilmoittautuminen 18.8. mennessä https://www.aitomaaseutu.fi/keski-suomen-maaseutugaala-2017
Viikonloppuna Kukonhiekassa pe 18.8. Ellinoora ja la 19.8. Taikakuu ja Tomi Markkola & Fernet. Meiltä Summassaaresta voit varata tanssipaketin. Kuljetus meno-paluu vain ...