SPA Helsingissä
Best Western Plus Hotel Haaga
Varaa
loma

HAE >>

HELSINKI Best Western Plus Hotel Haaga

Best Western Plus Hotel Haaga

Tervetuloa viihtymään hyvän olon Best Western Plus Hotel Haagaan. Nauti Helsingin monipuolisesta kulttuuritarjonnasta, shoppaile ja vietä kaupunkilomaa vehreässä Haagassa. Wellness-hyvinvointipalveluita tarjoavat kauneushoitola, Fit Haaga -kuntoklubi, jooga&wellness-studio sekä sauna- ja uima-allasosasto.Hotelli tarjoaa laadukkaiden majoitus-, kokous- ja juhlapalvelujen lisäksi hyvinvointipalveluja hemmotteluun, kauneudenhoitoon, työhyvinvointiin ja liikuntaan.

Hyvän olon hotelli."

Majoitus

Best Western Plus Haaga on uusittu hotelli vain 6 km kaupungin ydinkeskustasta Helsingin Keskuspuiston laidalla viehättävässä Haagan kaupunginosassa . Hotellissa on 122 viihtyisää hotellihuonetta ja monipuolinen hotelliaamiainen sisältyy aina huonehintaan. Hotelli on savuton, ja kaikissa huoneissamme on parkettilattiat ja ilmainen langaton nettiyhteys. Hotellivieraillemme on tarjolla valikoima vesiliikuntatunteja ja mahdollisuus saunomiseen ja uintiin.

Nauti enemmän ja majoitu hieman ylellisemmin: Plus-luokan huoneista on lyhyt kulku suoraan hemmottelupalveluihin ja huoneet ovat normaalia paremmin varusteltuja.

Kokouspalvelut

Hotellissa on runsaasti kokous- ja kabinettitiloja aina 240 hengen Auditoriosta lähtien. Vankka kokemus erityyppisten tilaisuuksien hoidosta näkyy asiakkaillemme joustavana ja asiakaslähtöisenä palveluna. Valittavananne on valmiita kokouspaketteja sekä mahdollisuus suunnitella täysin oman näköinen kokonaisuus.

Kokouspäivien piristykseksi on tarjolla laaja valikoima kauneudenhoito-, liikunta- sekä muita oheispalveluja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään suunnittelussa ja toteutuksessa alusta loppuun saakka.

Ravintolapalvelut

Ravintola Central Park palvelee asiakkaitaan aamiaisen, brunssin, lounaan, after workin, BBQ:n, tilaisuuksien ja tapahtumien merkeissä. Foodspiration-hengessä keittiömme loihtii makuelämyksiä ympäri maailmaa. Pääroolin iltaisin ravintola Central Parkissa ottaa itse oikeutetusti suomalaisissa ravintoloissa harvinainen talon oma laavakivigrilli. Ja kaiken kruunaa sinua iloisena palveleva henkilökuntamme. Service camp, how may I help you? Ravintolan monipuoliset ja muuntuvat tilat taipuvat 50-600 henkilön tilaisuuksiin. Ravintolan yhteydessä myös 12 henkilön kabinetti.

Wellness-hyvinvointipalvelut

Hotel Haagan Wellness-hyvinvointipalvelut muodostavat Suomen Kosmetologien Yhdistyk­sen Opiston opetushoitola Verso, Fit Haaga -kuntoklubi, jooga&wellness-studio sekä Best Western Plus Hotel Haaga.

Ihanalla uima-allasosastollamme ja kauneushoitolassa tarjoamme rentouttavia hemmotteluhoitoja, laajan valikoiman liikuntapalveluja sekä terveellisiä hyvän olon tarjoiluja.

Lue lisää

Hotel Haaga Facebookissa

On aika uudistua
Juhlitaan äitiä upean buffet-lounaan äärellä! Ensimmäisessä kattauksessa vielä hyvin tilaa. Tervetuloa!

HOTEL HAAGA TWITTERISSÄ

BEST WESTERN PLUS HOTEL HAAGA INSTASSA