Varaa
loma





HAE >>

rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Vieraillessasi Suomalaiset Kylpylät ry:n jäsenkylpylässä, kysymme Sinulta henkilötietojasi. Henkilötiedoilla tarkoitetaan nimeä, henkilötunnusta, osoitetta, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Näiden tietojen avulla voimme palvella Sinua kylpylätoimintaan liittyvissä asioissa entistä tehokkaammin ja joustavammin. 

Henkilötietojen säilyttämisessä noudatetaan henkilötietolakia. Suomalaiset Kylpylät ry ei luovuta kuluttajien henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

REKISTERISELOSTE

1. REKISTERINPITÄJÄ

Spa.fi-verkkopalvelun henkilörekisterin ylläpitäjä on Suomalaiset Kylpylät ry. Yhteystiedot:
Suomalaiset Kylpylät ja Kuntoutuskeskukset ry
Osoite: c/o Solaris-lomat ry, Kauppakaarre 1, 00510 Helsinki
Puhelin: 050 3626 707

2. REKISTERIN VASTUU -JA YHTEYSHENKILÖ

Tero Eskola

3. REKISTERIN NIMI

Suomalaiset Kylpylät ry:n asiakasrekisteri

4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on kylpyläpalveluiden ja asiakassuhteen hoito.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi ja sähköpostiosoite.

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Rekisteröidyn itsensä antamat/päivittämät tiedot.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET

Spa.fi-verkkopalvelu luovuttaa asiakkaittensa henkilötietoja ainoastaan viranomaisille.

8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Spa.fi-verkkopalvelu ylläpitää tiedot suojatussa tietokannassaan. Rekisteriä käyttävät Spa.fi-palvelun työntekijät, joille myönnetään rekisteriin pääsy.

9. SUOMALAISET KYLPYLÄT RY:N JÄSENYRITYKSET

  • IMATRA Imatran Kylpylä
  • KARJALOHJA Kylpylähotelli Päiväkumpu
  • KUOPIO Kylpylähotelli Rauhalahti
  • HEINOLA Kumpeli Spa
  • LAPPEENRANTA Lappeenrannan Kylpylä
  • LEVI Kylpylähotelli Levitunturi
  • NAANTALI Naantalin Kylpylä
  • PORI Yyterin Kylpylä
  • PORVOO Hotelli Haikon Kartano
  • SAARIJÄRVI Kylpylähotelli Summassaari
  • TURKU Ruissalon Kylpylä
  • YLIHÄRMÄ Härmän Kuntokeskus